vineri, 14 noiembrie 2008

Logica PNG

Faptul că PNG la Braşov este o căruţă, o marionetă pentru Scripcaru, a fost confirmată de liderii locali ai lui Becali azi, într-o conferinţă de presă: ăia care au plecat de la PNG la PNL sunt nişte jigodii, dar Horaţiu Braga, care a plecat la PD-L, a făcut „foarte bine”. Curat-murdar, nene Iancule! Mai aştept să vă văd lipind afişe cu Scripcaru, să îndemnaţi alegătorii să nu voteze candidaţii PNG, care sunt de formă, scoşi la încălzire la ordinul lui Scripcaru să înjure PSD şi PNL, şi să voteze candidaţii PD-L. Ce ziceţi?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Horatiu Braga a plecat la PD-L dupa ce a realizat toata structura de filiale a PNG-CD. El a facut aproape toate organizatiile judetene. A participat la toate campaniile PNG-CD. Grosu si Borcea sunt doua personaje care nu stiau decat sa se planga atat.
Cand Horatiu a plecat la PD-L, a lasat o structura de partid.
Cand Grosu a plecat la PNL, a lasat in urma numai antipatii.
Cred ca aceste lucruri fac diferenta.
Cat despre partidul "marioneta" al primarului, am descoperit de-a lungul timpului ca Scripcaru este singurul politician brasovean care isi respecta angajamentele (spre deosebire de cativa din PNL care nu fac acest lucru). Si in plus de asta, repet, avem un angajament scris cu PD-L de sustinere reciproca la nivel judetean pe care il respectam.

Salut si spor la scris !

sebastian dan spunea...

nu am nimic cu susţinerea reciprocă, dar pe acelaşi principiu, ar însmena ca PSD şi PNL să-şi ia oamenii reciproc... iar pe urmă să se pună pe pupat piaţa independenţei