marți, 11 noiembrie 2008

Lu' Mache i se pregăteşte ceva!

Supărare mare în ograda pesediştilor braşoveni, după ce Mache (Mihai David, consilier local, încă şef la PSD muncipiu) a plecat pe şestache cu Lucian Ionescu şi primarul George Scripcaru în vizită de lucru la austriecii de la Warmebetriebe. Cică pentru a stabili montajul financiar, pentru negocierea de preţuri la gicacalorie pentru la anu' (între noi fie vorba, dacă vor mai avea pentru cine...). Cert este că Mache e suspectat că a pactizat cu duşmanul de clasă, iar după alegeri (acum dă nashpa la electorat un scandal) i se pregăteşte un fault care se lasă cu bube care o să-l doară rău pe la funcţii...

3 comentarii:

Anonim spunea...

salut,

chiar nu vedeti ca toti adversarii primarului scripcaru, in momentul cand ajung sa lucreze impreuna cu el, ajung la a fraterniza ?

e o chestie normala, tipul este foarte ok atat timp cat nu il tradezi

Anonim spunea...

apropos,

si nita are "treburi" cu primarul. de aia l-a pus pe corlatean sa dea in el si el sta deoparte.
problema lui nita este ca el vrea intotdeauna sa se foloseasca de oamenii din jur pentru a-si face lucrurile murdare, fara ca el sa aiba sange pe maini.

ca doar are scoala uteceului...

sebastian dan spunea...

Domnul Bîscă,problema cu fraternizatul sper că nu o luaţi în serios. Scripcaru a dovedit că se poartă ca în bancul cu scorpionul şi broasca.
El are nevoie de broaşte, pe care să le rupe din bălţile care nu sunt în ograda lui şi le roagă să le treacă râul. După ce se vede cu sacii urcaţi în căruţă, nu se poate abţine şi le omoară, cu veninul de care a dat de mult prea multe ori dovadă. Băiatul dă afacerile grase cui trebuie, iar la restul firimituri. Şi nici acelea ca sa îndestuleze omul, ci doar pentru a-l ţine într.un permanent şantaj. Iar dacă vreţi exemple, uitaţi-vă în curtea PDL: câşi au muncit la campania lui Scripcaru, câţi au cotizat, iar după ce s-a văzut primar, le-a dat un şut în fund... Scuze, cu astfel de oameni (?) nu pot fraterniza. Cât priveşte chestia cu niţă care îi pune pe alţii să înjure pentru el, hai să fim serioşi. Asta o fac toţi. Ce, l-aţi văzut pe Scripcaru să iasă în vreo dezbatere publică cu contracandidaţii la locale? Că doar aţi fost direct implicat. Dar, căţeii din jurul lui Scripcaru, şi nu dau nume, ca să nu scap vreunul, imediat au lătrat la cei care s-au sumeţit să se dea la mult prea mult iubitul conducător...