luni, 3 noiembrie 2008

Gogoriţe marca Neculae

Tare mă mai distrez când citesc mesajele electorlae din Transilvania Expres, în ceea ce-l priveşte pe tipul ăsta de la PDL, Ioan Neculae. Nu stiu cine i le scrie, că omul nu e mobilat cu cele necesare pentru acest lucru, dar chiar totul se face la tupe. Ultima mostra este urmatoarea:
"Este vorba despre o idee mai veche, nu numai a mea, ca, in chestiuni importante pentru judetul nostru, parlamentarii de Brasov sa lase la o parte raca, invidiile, jocurile de culise, politica datului la oase, clientelismul si lichelismul si sa sustina toti, prin toate mijloacele concrete care le stau la indemana, interesele majore ale comunitatii. Din punctul meu de vedere, aceste interese comunitare privesc relansarea industriei brasovene, punerea la punct a infrastructurii si sprijinirea dezvoltarii turismului, care trebuie sa devina o resursa exploatata mult mai eficient decat in prezent”.
Ce înteleg eu: 1. în chestiunea industriei, a găsit Neculae încă o uzină pe care, cu larg consens politic (gluma aia cu Pactul, care nici măcar nu e nouă, a tot fost lansata şi la localele trecute, si la parlamentarele trecute), vrea sa o ia pe trei lei, la fel cum a făcut cu Roman SA, evident în interesul comunitatii, nu al lui personal, Doamne fereste... 2. în chestiunea turismului, are un petec de pământ într-o zonă bună, dar îi trebuie pact ca să nu sară nimeni de cur în sus când începe să construiască şi pe terenurile vecinilor, aşa cum s-a întâmplat la Piatra Mare, în Poiana Braşov, cu piscina şi sala NATO. Nu-i aşa??

Niciun comentariu: