miercuri, 12 noiembrie 2008

Cristina Antonie, ilegalistă!

Ovidiu Eftimie a postat pe blogul lui o adresă de la Primărie care este de-a dreptul fabuloasă!!! Practic, citind respectiva cretinătate cu care o asociaţie de proprietari este somată de Serviciul Patrimoniu al Primăriei să dea jos o reclamă electorală de pe un bloc, constaţi nu doar faptul că George Scripcaru este secretarul general absolut şi unicul baronul local al Braşovului, dar şi faptul că firma care deţine aproape exclusivitate în materie de publicitate la Braşov, City AD SRL, patronată de Cristina Antonie, care taie şi spânzură peste tot ce înseamnă trust de presă al primarului Scripcaru, funcţionează ilegal. Cretinii care s-au făcut preş la picioarele primarului absolvent de tumbe la fără frecvenţă, precizează în respectiva adresă că este interzisă orice publicitate electorală la Braşov, conform pct. şpe, în caz contrar sunt pasibili cu amenzi de până la 100.000 de lei (adică un miliard de lei vechi!) Băi nenorociţilor, nici pcr-ul nu avea în cap aşa ceva. Păi atunci, la cât încalcă protejata lui Scripcaru respectivele prevederi, ar trebui să vină Vectra şi Comprestul ale lui Butuza, holdingul de firme ale lui Zinger, Urbanul, imobiliara lui Tarbă, băieţii deştepţi de la CET şi toate neamurile lor de la maimuţă încoace, ca să plătească miliardele de lei care ar trebui plătite.
Sau, mai este o variantă: Cristinuţei primarului i se fâlfâie de cel mai bărbat de bărbat din urbe, şi i-o trage pe la spate, iar bănuţii se duc unde trebuie. Nu de alta, dar nu e nici primul, nici ultimul care află în cele din urmă ce ştie tot satul...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo, Sebi! Le spui tare, dar zi-le mai pe fata sa inteleaga toata lumea, ca n-am inteles legatua intre ,,georgica" si "cristinutza"!

sebastian dan spunea...

legatura este clara, nu cred ca mai este cazul sa dau si dedesubturile din casa...

Claudiu spunea...

Nu ma bag in politica, nu imi place deloc domeniul. Nu pot insa sa nu observ, cu prietenie, ceva. Mie unuia titlul imi aduce mai mult a lauda decat a acuza. Pai ilegalisti erau in vremurile lor si Gavrila Ogoranu si Ernesto Che Guevara. Si, hai sa fim de acord, diferenta e ca de la cer la pamant ...

sebastian dan spunea...

Coectă observatia ta, Claudiu, dar era ironică. Nu cezi că doar în spaţiul virtual, al Internetului, mai poti sa scrii ceva despre ce se intampla negativ in orasul asta??