marți, 25 noiembrie 2008

Demisii la PNL

120 de liberali şi-au anunţat demisia din PNL Braşov. Oamenii şi-au anunţat demisia în bloc,printr-o hârtie la sediul de lângă Maternitate. Printre ei, total întâmplător, fratele lui Gabi Andronache, consilier local PNL şi candidat PD-L la Camera Deputaţilor. Mă găndesc că oamenii nu au mai suportat duplicitatea de a fi cu fundul în două luntri, d+aia or fi plecat. Doar Gabi mai aşteaptă la cotitură, să vadă cum iese cu votul: iese deputat PD-L, îşi dă demisia din funcţia de consilier local PNL. Nu iese deputat PD-L, rămâne consilier local PNL.
Cică şi PNL le-a tras-o. Le-a luat portocaliilor 10 primari. Urmează filialele, de la ei şi de la PNG, partid cu care PD-L cică are alianţă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din cei 120 de oameni asa zisi demisionari nu stiu daca sunt 20 care si-au dat demisia.Si aceia sunt prieteni apropiati cu Gabi Andronache,soferul lui (Lucian Cernucan + bonus fratele soferului) si era de asteptat ca acestia sa plece la PD-L ca si cum se intampla in sens invers:prieteni de-ai lui Dumitru Puchianu sa vina in PNL.Roata se invarte tam-tam-ul e mare pt nimic.
Andrei M.

sebastian dan spunea...

deci, cu alte cuvinte, mul tzgomot pentru nimic....