duminică, 23 noiembrie 2008

Felicitări DD RTT

Nu este vorba de Dan Diaconescu de la OTV, venit la RTT, ci de Doru Dima. Care se crede atât de important că nu am aer de el. Ofuscat, să nu spun opărit, băiatul a ţinut să mă laude pe post, pentru nush ce a apărut în Braşovul Tău. Îmi pare rău să-l dezamăgesc, dar a fost şi este o miză mult prea mică pentru mine şi nu mă obosesc să-l bag în seamă. Dar, înţeleg că învaţă de la patronul său, primarul George Scripcaru, care pe vremea când era un necunoscut, s-a dat la cei care aveau notorietate în politică. Aşa şi moderatorul de serviciu. De aceea, felicitări la scenă deschisă.
Felicitări ar mai trebui să primească şi pentru talentul deosebit a modera emisiunea, talent care l-a scos din sărite pe colegul de partid al patronului, Florin Staicu, care a răbufnit că el a venit la emsiune pentru o confruntare, nu să cuvânte când i se dă cuvântul.
Iar, pe final, am mai aflat ceva: Doru Dima „e în rahat”, cuvintele i-au ieşit din guriţă, pe motiv de contractarea unui credit. Au mai intrat şi alţii, dar au ieşit. Se pare că acesta e mediul care îi place lui DD RTT.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

Sebinio, ca asa am auzit ca-ti place sa auzi ca esti apelat, daca nu sunt asa de important de ce mama draga apar in blogul tau mai mult decat candidatii de la parlamentare. Simplu, pentru ca, din nefericire, nu te stie nimeni in orasul asta. Asta nu ca nu ai fi un bun profesionist, din contra, vina o poarta poaza ta din blog. Asa aratai la 18 ani, acum, dupa ce ai scuipat pe cine vrei si cine nu vrei, inclusiv pe stapanul tau Cancescu pe vremea cand nu te platea,ai ajuns putin mai plinut, asta este de la frustrare si de la lipsa de recunostinta a brasovenilor.
Stimati brasoveni, postati va rog din cand in cand cate un mesaj ca ramane Sebinio fara job.
Si nu fi trist, am descoperit si eu blogul tau de curand si-ti promit ca voi posta macar eu cate ceva. E pacat sa muncesti degeaba.
Apropo, crezi ca daca nu mai sunt alegeri mai ai subiecte de scris?

Anonim spunea...

Ma scuzi ca nu m-am semnat. Comentariul anterior imi apartine, DORU DIMA.

Succes Sebinio. Sau cum crezi tu ca se scrie.

sebastian dan spunea...

către anonim - Nu ştiu daca cel care te pretinzi e chiat acel DD RTT. Sau un fan supărat. Dacă vrei sa dormi linistit, poza e de acum un an, iar Horhe (varianta fonetică a preiubitului tău stăpân, Jorj, care mai bâzâie prin blăegarul de la Braşoavele TEX-ului) a uitat să îţi spună că nu merg aşa afacerile: întâi îţi faci incubator de afaceri cu Căncescu, iar acu pupi poponeţe portocalii?? Nu se face, monşer!

sebastian dan spunea...

Oricum, nici nu mă aşteptam să ştii cum se scrie, dar poate te îânvaţă Cristinutza. E mai umblată:D

Anonim spunea...

Daca nu ma insel chiar te-ai enervat. Da, chiar eu sunt, ai reusit in sfarsit sa te bagi in seama. Ma mir ca iti aduci aminte de ce mai fac eu, nu cu Cancescu, cu PNUD, asta asa ca sa nu te incurci.
Am iar o nedumerire, Sebinio, invata-ma te rog cum se scrie, de ce in CV-ul tau nu scrie nimic? Oare nu o sa ramana nimic dupa tine in viata asta? Uite, dupa Cancescu ramane ceva, dupa Scripcaru ramane ceva, dupa tine oare ce o sa scrie!!! Stiu, acel individ care era prin presa brasoveana si care nu mai stia cum sa aranjeze sa se tina alegerile an de an ca sa nu moara de foame.

Hai ca am fost rautacios. Sebinio, te rog inca odata sa ma ajuti ca iti incurc numele si nu e corect, eu nu castig nici 5 bani din presa. Am facut emisiunea la un pariu cu Ionut Rusu. I-am spus ca se poate face audienta si fara sa fiu magar ca tine. Ma scuzi de comparatie. Oare tie nu iti este rau sa ajungi acasa si uitandu-te in oglinda sa vomiti? Sau oglinda ta e Cancescu?

Anonim spunea...

Fara suparare Sebinio, eu ma duc sa dorm, am o firma cu 26 de angajati si trebuie sa muncesc maine dimineata. Pentru tine, iti promit ca mai intru pe blogul tau, pentru un doctor psiholog ca mine pari un tip interesant. Chiar doresc sa te studiez putin. Apropo, nu-ti fa probleme cu mine,prietenul tau Cancescu a vrut sa cumpere spatiul Incubatorului iar eu i-am luat-o inainte. A fost foarte suparat. Vroia sa-l inchida. Asa, va mai fi acolo inca minim 6 ani si va fi considerat ca si pana acum cel mai bun din tara - vezi Business Standard si Saptamana Financiara. Si daca vrei sa ma cunosti cauta te rog pe google simplu - Doru DIMA. La tine nu scrie nimic.
O seara placuta.

sebastian dan spunea...

Către DD RTT
Măi dragă, io vomit numai când dau de ipochimeni ca tine. VOmit când pupi în cur şi fără bani, ca sa zic ca tine, nu întreb de banii care vin pe alte filere. Cand vrei, sunt dispus sa te invat ce si cum. Spre deosebire de tine, un lingău care nici treaba asta nu şi-o face bine, eu sutn ziarist, chiar dacă asta de duce la disperare. Iar un ziarist scrie articole, pentru care este plătit. O să fii surpins, dar aşa se intâmplă în toată lumea. Spre desebire de tine, dacă dai căutare pe google, la numele meu găseşti mii de articole scrie la Adevărul, gazeta de Transilvania, Braşovul Tău şi, nu în ultimul rând, la Transilvania Expres. Şi, culmea, am rămas în presă de vreo 15 ani, înainte ca tu să te apuci de lins clanţe şi să repeţi obosiitor cât de tare e misiuneea, că intră toate telefoanele care se dau, mai puţin cele care deranjează şi demontează eşafodajul pupincurismului tău, cum s-a întâmplat cu primarul din Râşnov. Apoi, dacă tot de dai mare specialist în psicho, de ce nu te uiţi în oglindă (înţeleg repulsia pe care o ai), dar poate îşi stabileşti singur diagnosticul. Cum se numesc oamenii care se dau cu capul de masă, vorbesc singuri, ei întreabă, ei răspund, cer demisii peste demisii, aşa cum făceai acu câteva luni la emisiune? Noroc cu Horhe, iubitul tău stăpân, care a intrat în direct la telefon, şi te-a calmat, Doamne fere de ceva...
Aşa că, lasă-mă cu poveştile tale de duminică dimineaţa, parfumate prea tare a portocală, că în materie de meserie, mai ai, din păcate pentru tine, multe de învăţat...

Unknown spunea...

M-am uitat şi eu pe google că fusei curios să aflu ce vrăji a făcut dom' doctor. E mişto când apari ca mare consultant în resurse umane. Asta-ţi ridică, imlicit, prestigiul. Deh, omul se pricepe la oameni...
Şi totuşi...
"Domnul doctor" nu prea e doctor... Are, e adevărat, un masterat în psihologie industrială şi organizaţională obţinut în '96 la Cluj şi... cam atât. Sursa: http://www.linkedin.com/pub/9/b30/a62. Ba, dacă mă uit bine, chiar şi "masteratul" a avut numai 2 semestre, ceea ce nu se prea împupă cu Convenţia de la Bologna.
Doctor psiholog? Nţ, nu mere... Numa doctor psihiatru - care-i altceva. Atunci?
Poate ne lămureşte tocmai dl. psiholog. Să fie vorba de vreun amărât de complex narcisiac agravat de accese mitomaniace..?

Unknown spunea...

...şi revin, că mi-a scăpat ceva:
prescurtarea "PhD" pentru care a aplicat la study level domnu' doctor în copleşitorul săi profil înseamnă pre limba lui Gheorghe "doctor în filosofie" (Doctor in Philosophy)...
Doctor în psihologie (Doctor in psychology) se prescurtează PsyD.
Acum, na.., nu vreau să fiu rău, dar mă tem că am deconspirat un caz de analfabetism cu ştaif. E grav când un expert HR face astfel de confuzii. N-ar strica o reciclare, dom' doctor. Una care să-nceapă cu refacerea studiilor efectuate în dulcea tradiţie inaugurată de groparul învăţământului superior românesc, unu' Bondrea...

Anonim spunea...

Măi Doruleţ cu părul creţ, parcă erai mai stilat căndva, nu ca acum când te-ai pus de ciuş-ciuş la cotiga lui Gerogică şi ai devenit ..buruienos tare. Dar ce nu face omul când nu mai poate face ce vrea el ci doar ce îi comandă birjarul- primarul, micul dictator care mătura şpanul pe la Hidro înainte de 89 de îi curgeau mucii în tenişi. Halal să îţi fie, măi Doruleţ, azi-mâine o să ajungi să plimbi şi căţelul Cristinuţei prin parc şi să-i strângi rahatul cu lopăţica!. Nu al Cristinuţei, desigur! Deocamdată!

sebastian dan spunea...

către Mihai> Sincer, nu m-am obosit să-i caut palmaresul lui DD RTT. Dar, rămân dator cu o cafea la halbă. Sunt curios dacă va avea răspuns la cele precizate de tine. S-auzim de bine, că de trăit...

Anonim spunea...

Mai baieti isteti, cel putin aia cu PsyD m-a facut sa mor de ras. Pentru tine Mihaita, Phd este o prescurtare general valabila in domeniul stiintelor sociale. Nu exista prescurtarea de care spui tu.

In anul 1996 cand eu am facut Masterul acesta avea 1 an. Daca ai fi citit documentul de la Bologna ai fi surprins a afli ca e valid. Pe de alta parte eu am facut 5 ani de Psihologie - asa cum era atunci organizat invatamantul universitar terminand cu 9,86. Masterul l-am luat tot cu 9.80.

Stiu ca este groaznic sa fi un anonim sau un simplu Mihaita dar daca priveai cu atentie observai ca am terminat doctoratul in 2008 cu Magna cum Laude. Sa-ti traduc?

Baieti, e groaznic sa fi un nimic ca voi. Diferenta dintre mine si voi este ca voi scrieti pe bani ceea ce-si doresc cei care va platesc.

Oricat m-ai injura, draga Sebinio, nu am sa ma cobor la nivelul tau. Stiu ca te supara ca nu esti in stare sa te uiti in camera cand faci emisiunea, stiu ca te dispera ca amatorii ca mine fac audiente. Daca esti intr-adevar barbat esti invitatul meu in emisiunea mea sa-mi spui acolo tot ceea ce vrei tu. Vei avea liber. Dar tu nu ai sange sa faci asa ceva pentru ca ai scris multe articole la viata ta dar nu existi decat intre colegii tai profesionisti.

Mihai, daca doresti iti trimit CV-ul meu sa aprofundezi munca unui om care este de referinta in HR la nivel national. Tu Mihaita cu ce te ocupi? Esti platit sa citesti bloguri? Vezi ca e un Web in care daca apesi repede primesti 0,01 centi pe click.

Sebinio, esti invitatul meu, oricand doresti tu si cu cine vrei tu la emisiunea mea. Te astept cu drag sa-mi dai lectii de jurnalistica. Chiar am nevoie. Merci

Anonim spunea...

Si apropo de Cristina, nu cred ca are rost sa ma trimiti pe acolo ca fata nu ma iubeste deloc. Chiar aici cred ca ar trebui sa te mai informezi. Iti fac o confidenta, cred ca m-ar da afara a doua zi daca ar avea aceasta forta. Sunt doua variante - ori sunt prea slab ori sunt de necontrolat. Alege tu.

Incerca si tu totusi sa pastrezi un limbaj cat de cat civilizat, chiar daca avem opinii diferite despre anumite lucruri. Ai vazut de cate ori ai gresit mergand pe informatii primite aiurea de tine. Cand mai ai nelamuriri poti sa ma suni. Succes

Anonim spunea...

Si inca ceva Sebinio, vroiam sa te intreb ce se mai aude cu ziarul ala al PSD-ului pe care-l faceai tu prin 2000. L-ai falimentat sau a fost doar asa de campanie? Uite, l-as cumpara eu sa te ajut sa te relansezi. Cu o singura conditie. Sa realizezi articole in care cineva sa aibe de castigat. Doar un om. Si nu ma refer la politica. Crezi ca poti?

Unknown spunea...

Dom'doctor, să-nţeleg că ţi-ai actualizat profilul ca proaspăt doctor? Chiar şi-aşa, tot ai o problemă de... cronologie a exhibării.
Păi, de ce erai doctor şi pe vremea când n-aveai decât un masterat? Doar din intuiţia perspectivei?!?
Acum, că m-ai provocat, voi continua. O fi "PHD" un acronim generic pentru posesorii titlului de doctor în ştiinţe sociale (dar şi unul special pentru doctorul în filosofie). Acronimul "generic" e valabil pentru melteanul de rând care face tocană din titlurile doctorale pe care (de regulă) le-a opţinut cu şpagă, în contumacie şi cu lucrări ştiinţifice plagiate, nu pentru un om cu pretenţiile şi educaţia dumitale. Vezi un google. Aşa că lasă abureala, că n-ai de-a face aici cu publicul ţintă al RTT. Şi da, maestre, "PsyD" e prescurtarea titlului de doctor în psihologie, adevăr opozabil inclusiv doctorilor în psihologie şi experţilor în HR.
Privitor la ocupaţia mea, ai ghicit, cu asta mă ocup: citesc bloguri şi, când am ocazia, mai faultez câte-un impostor făcut doctor la apelul bocancilor de sistemul lui Bondrea.
În ce priveşte anonimatul - consideră-l o expresie a modestiei mele legendare. O să te sun să-ţi spun cine sunt în ziua când îmi vei cânta şi mie în ditirambi.
Până atunci, stai să mai dau nişte click-uri pe 0,1 cenţi...
La multe succesuri!

P.S. Te rog, nu-mi trimite CV-ul. Deşi, sunt sigur că poate fi mult îmbunătăţit.

Anonim spunea...

Mihaita, stiu ca esti disperat ca nu poti trece nimic in CV-ul tau. Din nefericire pentru tine lucrarea mea de doctorat s-a transformat in cel mai competitiv sistem de evaluare a personalului din Romania. Nu stiu daca intelegi ce spun. E greu pentru tine care nici macar nu esti in stare sa te prezinti. Daca ai fi din sistemul universitar ai fi stiut ca PhD inseamna ceea ce spui tu dar este folosit generic IN EXCLUSIVITATE si pentru economie, st.politice, inginerie etc. nIMENI NU SCRIE ENGhD, EconD, PolD etc. Oricum, simt cat de tare te oftici. Pentru tine, se vede ca nu stii ca prima generatie de psihologi dupa revolutie a iesit in 1995. Adica eu din Liceu am facut 5 ani facultate. Adica nu prea pricep ce e Bondrea pentru mine. Pe de alta parte, ai auzit de UBB Cluj? Nu cred, ai auzit de Horia Pitariu, nu cred, de Zoltan Boghaty, nu cred.

Mihaita, esti un mare iubitor al lui Sebi asa ca te inteleg. Ai observat cumva ca in afara de tine si de mine, plus inca vreo trei indivizi nu mai comenteaza nimeni blogul lui Sebinio. Nu fi trist ca esti mic, lasa ca te faci tu mare si ne arati tu la toti.

Iubiti-va baieti.

Anonim spunea...

Si apropo Mihaita, erau 0,01centi. Daca vrei mai mult cauta si tu ceva de lucru.

Anonim spunea...

Sebi, ne dai un premiu, mie si lui Mihaita, este pentru prima oara cand blogul tau, la un articol, are peste 17 comentarii. Hai mai scrieti ceva ca sa depasim 20. Uraaaaaaaaaaa

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Da, măi Dorule, sunt fan fanatic al lui Seby şi nu mă las până nu-l fac măcar preşedintele CRP. :)
Legat de polemica noastră, fă un minim efort şi dă un google search pe tag-ul "PsyD". E vorba, fireşte, despre acronimul despre care dumneata susţii că nu există. Vei găsi aproximativ 624.000 de rezultate. Toate de părere că asta înseamnă "doctor of psychology".
Nu e locul să discutăm aici despre CV-ul meu. Cei care mă cunosc ştiu că CV-ul meu nu e cu nimic mai prejos decât al dumitale. Ba, dimpotrivă.

Anonim spunea...

Mai Mihaita, ai dreptate, nu te chinui sa-mi tot repeti, doar ca nu se foloseste nicaieri. Doar in limba romana apare cam asa: Dr.psih. Doru DIMA. In engleza este unanim recunoscut si folosit ca PhD. Cam asa fac si eu, daca nu te superi.
Pe de alta parte nu m-ar deranja sa-l vad pe Sebinio presedinte, singurul lucru de care trebuie sa scape este de superficialitate in documentare si sa capete ceva mai mult mai bun simt.

Eu nu am nimic cu el. Daca nu ma jignea prin limbaj nici macar nu interveneam. De exemplu, Alex Ghiza, a facut misto de bine. Num-am suparat. Din contra, l-am felicitat si l-am invitat chiar si in emisiune. Este un tip fain pentru ca omul are macar bun simt. Uite-te te rog ce i se reproseaza lui Sebi - supeficilaitatea si lipsa respectului.

Cred ca daca am reusi sa folosim un limbaj civilizat am reusi sa comunicam ceva mai bine.

Mihaita, de ce crezi tu ca 90% din cei care scriu pe aici nu-si dau numele? Crezi ca din modestie! Nu cred. Cred ca le e jena cateodata sa se regaseasca cu cate o prostie. Eu imi asum tot ce fac, prost sau bine. Fa si tu la fel. Sau sa-ti spun dumneavoastra, ca tot ai peste 45 de ani, domnule Mihai. :)

Anonim spunea...

Si inca ceva. Ai observat domnule Mihai ca 99% din cei care-si dau numele sunt tot ziaristi brasoveni! Ai curajul lor si recunoaste ca de fapt esti ... ziarist.

E o meserie foarte interesanta daca nu-ti bati joc de ea. Succes

sebastian dan spunea...

Dargă DD RTT. Scuze că nu pot sa răpund pe cât de repede ai vrea tu. După cum tu nu ai cum să ştii, presa este o slujbă cronofagă. Cine citeşte blogul meu, chiar nu contează. Dar văd că şti disperat tare, şi vrei să îmi creşti audienţa. Câţi comentează, iar nu cred că ar trebui să te interseze, dacă nu ai fi atât de disperat că unii chiar îi dau arama pe faţă. Cât priveşte limbajul folosit, îl adaptez la stilul tău... Fii fără frică, cine trebuie să citească ce scriu, citeşte, inclusiv Horhe. Nu te mai obosi. Promit că, după alegeri, putem să ne dezbatem oriunde vrei tu. daca vrei, vorbim de şcolile înalte ale noastre. Spre deosebire de tine, eu nu cred că asta ar fi de interes public. Propun subiect de dezbatere CET şi situaţia de acolo. Fără acuzaţii fără acoperire, cu argumente, cifre etc. Te bagi???

sebastian dan spunea...

pentru DD RTT
Mihai nu e ziarist, ca să poţi să dormi liniştit la noapte. E unul dintre intelectualii din Braşov, cu vo două facultăţi, asta pentru neliniştea ta. Nu toţi „urcă” la nivelul tău de inteligenţă să cadă într-o admiraţie bolnăvicioasă a unui individ care A FĂCUT FACULTATEA DE TUMBE LA F.F.

Anonim spunea...

Sincer Sebinio, nu ma bag unde nu ma pricep. Dar crezi ca ne-am putea baga la Aeroport, am clienti precum Romatsa si Tarom, adica le-am facut sistemul de Mangementul Performantei, deci s-ar putea sa ma pricep. Sau crezi ca ne-am putea baga sa vorbim de bun simt?

Oricum constat cu uimire ca incepti sa nu mai mai injuri chiar asa murdar. Crede-ma ca o sa te simti chiar mai bine sa-mi dai clasa. Asa ar trebui pentru ca esti un profesionist de 15 ani iar eu un amator de 3 ani, ma scuzi, de vreo 50 de duminici. Nu mi-a trecut prin cap sa vad cat de profesionist esti tu in psihologia muncii si organizationala.

Sebi, ca sa nu o mai lungim, nu te voi mai deranja. Mi-a facut placere sa ne distram aruncand porcarii aiurea. Poate totusi vei folosi ceva din ceea ce s-a intamplat azi. Oricum, eu te astept in matorismul meu TV sa discutam ce vrei tu. Tu crezi ca vei avea voie sa o faci la MIX.

Gandeste-te ca viata e scurta si nu merita sa ne batem joc de ea. Vine un moment in care dai cu subsemnatul.

Inca odata, daca te intereseaza sau nu, mai mult bun simt nu-ti va strica, mai ales in relatie cu cei care nu te-au jignit niciodata. Oricat de importanti sunt sau nu pentru Maria Ta.

Anonim spunea...

http://lumerkoz.edu It is a very good thing, http://barborazychova.com/members/Buy-Premarin.aspx containers http://soundcloud.com/propecias norihiro http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-metronidazole assists http://www.comicspace.com/codeine/ parasitic correa http://www.comicspace.com/zocor/ theyintend