sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Russu la Antena 1 Braşov?

În redacţia anteniştilor braşoveni umblă bârfa că Ionuţ Russu, cel care e mare şef la Realitatea Braşov, negociază preluarea postului teritorial de la Voiculescu. Bârfa, ca să fie credibilă, are şi un amănunt picant: promite că va duce Partidul Conservator la 8% la Braşov. Cât de credibilă sau nu e bârfa, nu e treaba mea, dar tot prin târg se spune că la relitatea situaţia nu e nici roşie, nici verde-brotăcel, vorba lui Flavius, cum s-au colorat băieţii mai nou. E albastră rău, că publicitatea nu se revarsă în valuri, aşa cum se spera inţial...

5 comentarii:

Sebeni spunea...

aoleu! sa fim pregatiti cu totii sa fugim din zona in care se vor combina istericalele Balacencei cu cele ale Doinei Teglas! Si asta e pe bune! doamne-pazesteeeee!!!!

sebastian dan spunea...

M-a sunta un prieten si mi-a spus după ce a citit, barfa de pe blog,
că daca tot e sa mai si birfim... si Cornelius Popa e in "carti" pentru Antena... Ca fapt divers... ceea ce nu e de mirare, pentru ca am mai scris, de la trustul lui Scripcaru sunt multi care s-au saturat de şefă!

Anonim spunea...

de aia le tremura curu la astia in antena...ca vine russu...

sebastian dan spunea...

catre anonim: nush de ce le tremură fundul anteniştilor: e de bine sau e de rău că le vine Russu la Antena?!

Anonim spunea...

din cate stiu russu nu are nicio legatura cu a1 decat ca a lucrat la ce a fost odata postul. se vorbeste insa de un alt personaj care avea in domeniul de activitate alte chestii decat media pana acum. a construit niste aneleuri pentru "saraci" si vrea sa invie miraculos partidul de buzunar.