marți, 25 noiembrie 2008

Ghişe nu-şi uită năravul

Era un banc, cu scorpionul şi broasca: scorpionul se roagă de broască să-l treacă râul. Broasca îi spune că-i e frică , că o atacă şi o înţeapă cu acul veninos şi moare... Scorpionul se jură că nu... la jumătetea râului, fatalitate... Scorpionul atacă broasca. Cu ultimele puteri, aceasta întreabă: de ce ne-ai omorât? La care scorpionul răspunde: nu m-am abţinut. La fel, pârâciosul de libieni securist, Ioan Ghişe, care din calculele lui aritmetice se vede senator, a atacat nu candidaţii (s-a făcut de magacacao în faţa lui neculaie la RTT), ci tocmai p’ăla care l-a promovat la emisiuni: şeful ui de partid şi de la MIX, Căncescu. Specialist în dat cu ciocu, Ghişe s-a uşurat în poale la Tăriceanu că nimeni nu îl vrea... moca, chiar dacă ceilalţi au mai băgat mâna în buzunar. Unii chiar de formă. Ca să nu mai spun că mulţi dintre candidaţii PNL sunt furioşi că merg pe teren şi li se reproşează: „BĂ!, mă lăsaţi? că d’ăştia care nu fac nimic am avut până acum...”. Vorbeşte lumea...

2 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

e nevoie de o alta mentalitate, nu neaparat de intinerirea clasei politice. din pacate, multi dintre tinerii politicieni au aceleasi mentalitati invechite, mai ales fuga dupa propriile interese. si atunci unde e innoirea clasei politice???

Anonim spunea...

Sebastian si mai vechile obsesii. Bine ca-l vezi pe Ghise securist, dar pe monstrul ala de Paraschiv din poala lui Scripcaru nu-l mai zareste nimeni. Ce-i drept, nici nu s-a luat de fostul lui coleg, Cancescu.

Pe de alta parte. MIX este sufocat de prezenta candidatei Onelia Pescaru. Se presupune ca era extrem de foarte bine platita ca slujbasa a MIX, de isi permite acum sa achizitioneze jumatate din programul televiziunii.

Mai mult. Este evident ca doamna candidat, in leopard cu inflexiuni de mileu, asortat la cravata rosie de pionier, este mult mai in masura sa reprezinte PNL. Dupa cum cel care o promoveaza, fesenistul Cancescu, este chintesenta liberalismului.