vineri, 7 noiembrie 2008

Ctitorul dărâmător de biserici

Că Ioan Neculae, mai mare la FC Braşov, la Roman SA şi candidat portocaliu, este nesimţit, o ştie o mulţime. Fără pic de respect, cu un limbaj la înălţimea studiilor şi comportament aşijderea. Numai că mi se pare de-a dreptul lipsit de bun simţ să te afişezi la punerea pietrei de temelie a bisericii de la Metrom, alături de alt individ, Scripcaru - care a blocat construirea catedralei ortodoxe din Braşov. Nu de alta, dar acelşai Neculae este cel care a intrat cu buldozerele într-un lăcaş de cult amenajat pe proprietatea lui. Acuma încearcă să se pună bine cu cele sfinte??
Şi ar mai fi ceva: sondajele de la PSD, PDL şi PNL îl dau sigur de looser. În pofida banilor daţi cu sacul la TEX şRTT, MEX şi pe bannere. Oamenii nu sunt proşti şi ştiu cume s-a tăiat tot ce era utilaj în uzina de camioane şi s-a cărat cu camioanele la Constanţa. Şi p'asta o ştie DNA-ul, dar până nu se decolorează portocaliul din sistemul de justiţie, furaţi, băieţi, furaţi! DNA veghează pentru voi!
mai multe amănunte aici

4 comentarii:

Unknown spunea...

Vezi, măi Sebi.., de-aia unele informaţii sunt ştiri iar altele nu... Dacă popa Nuşticare militează pentru construirea unei biserici - nu e; dacă Scripcaru şi Niculae o fac, atunci îi.
Tot aşa, e ştire dacă huliganii de voluntari PNL îi bat intelectualii de la PNG. Asta e Realitatea, ăsta este jurnalismul de campanie. Sau nu?..

sebastian dan spunea...

ce se intampla la Bucuresti, scriu cei de acolo. La Brasov, asta e Realitatea: un individ a daramamt o biserica, dupa care face pe sfantul si vrea sa mearga in Parlament, sa o duca bine...

Unknown spunea...

E-te na: post hoc, ergo propter hoc... N-are-a face dărâmatu' cu vrutu-n Parlament. Văru Occam ar fi de părere că omul vrea acolo să nu răcească dacă vine PSD-ul la guvernare. După ţeapa pe care le-a dat-o unor băieţi cu Roman-ul, e clar că e sensibil la bacilii roşii. Nişte imunitate-n plus... nu strică..!

sebastian dan spunea...

aici suntem de acord, că din cate stiu, incep sa se cam incheie procesele cu Roman-ul, pe care le pierde pe linie... Iar daca apare si culoare rosie in Guvern, e cam nashpa, ca portocaliul nu mai are trecere pe la DNA si in alte locuri...