joi, 20 noiembrie 2008

Ina Schaeffler, în concediu forţat

Nebunia cu vriza economică a venit, tip-til, tip-til, şi la Ina Schaeffler. Băieţi ăştia trimit aomeniiîn concediu forţat (Alo, ITM?!!!) între 15 dec. şi 5 ian., schemă care poate fi probată şi cu hârtii. „Stimati colegi, contez pe acelasi sprijin din partea voastra ptr reducerea costurilor fabricii si in luna dec. in privinta costurilor de personal luam in considerare urmatoarele masuri:
1. segmentele care sunt afectate de scaderea drastica a comenzilor, halele un si doi si personalul suport aferent vor planifica 4 zxile fara plata
2. intre personalul din management si tesa -serviciile centrale, suport, precum si cel din toate segmentele de productie va contribui cu 2 zile fara plata la acest efort pe 8 si 9 dec.
3. segmentele g,k,z,h,j precum si personalul din serviciile suport solicitat de aceste segmente vor lucra in rest normal
4. restukl fabricii se va inchide pentru sarbatori incepand cu 15 dec pana la 5 ian acasta perioada fiind acoperita cu zile e concediu de odihna aferent anului 2008
5. ptr persoanele care si au epuizat zilele de concediu e odihna ptr 2008 au efectuat si 4 zile de concediu fara plata si totusi nu pot acoperi perioada de mai sus, vor fi aprobate la alegere zile de concediu in avans aferent lui 2009 sau zile de somaj tehnic cu plata indemnizatiei legale de 75 las suta
6. salariile se ingheata la nivelul actual pana la 1 martie 2009 sustinerea examenelor de categorie se amana pana in februaie
7. prima de craciun va fi acordata conform ccm la fel ca in toti anii pana acum
8. cadourile de craciun pentru copiii angajatilor vor fi anul acesta sub forma de bonuri in aceeasi valoare ca si pana acum
seamneaza alexandru blemovici
baiatul ăla care era pe la Siemens, pretin cu Danu, tot pe la Siemens, după care a ajuns la CET director, apoi prefect, apoi fan Flui Grup hagen, care a băgat repartiare la tot cartierul, şi ţepele oamenilor în casă, etc. Oameni de clasă, nu?

473 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 400 din 473   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

daaa Natea Dragos se numeste si este acum sef la logistica, este un salariu normal pentru o firma mare,ale noastre sunt anormale de mici.....

Anonim spunea...

Acum intradevar am cu mult mai mult in conditiile in care eu am plecat de mult din INA .
Activitatea e oarecum similara insa e "prestata" mult mai aproape "client" , fara sa mai fiu intermediat de "pestele de segment" .

Firmele in general creaza sisteme interne de valori . Acestea de cele mai multe ori sunt create pentru a ii prosti pe majoritatea angajatilor ,si de cele mai multe ori functioneaza .
INA nu face exceptie , iar succesul se bazeaza pe lipsa de optiuni de pe piata +temeri ale angajatului(pe care le inteleg).
Daca ar exista mai multe optiuni locale , cu siguranta fiecare angajator ar fi mai atent cu angajatii sai .Insa situatia acum e lipsita de prea multe optiuni locale .
Iar pentru lipsa optiunilor locale si nationale sunt de vina sunt "pestii de la Bucuresti" care desi nu ma intermediaza , ma sug pe la impozit , asta pana cand voi gasi o solutie potrivita si pentru acest aspect .

Anonim spunea...

Eu cand am plecat din INA ,am plecat la un salariu mai mic(cati ar fi facut asa?), insa mi-am vazut interesul si anume , sa "prestez" cat mai aproape de "beneficiarul" muncii mele , fara sa mai fiu intermediat de "pestele de segment".
Acum am mult mai mult tocmai pentru ca am stiut ca pot . Insa au existat si riscuri cand am luat-o pe drumul pe care ma aflu acum .

In general firmele dezvolta sisteme interne de valori care nu au de multe ori un corespondent real in realitate. Aceste sisteme sunt folosite pentru a "intarzia" constiinta angajatului asupra valorii reale a muncii lui , iar unii oameni sun platiti extrem de bine pentru a manipula constiinta colectiva
INA nu face exceptie de la regula .

japokino spunea...

Salut.
Am nimerit intamplator si imi pare rau de ce se intampla la Ina.Dar sunt si alte societati la fel de periculoase.
Cine poate sa-mi spuna ceva despre Cales Radu ( ce functie avea,ce om este,de ce a plecat ) , care a lucrat acolo de prin 2007 sau 2008 iar de la 01.02.2010 a venit la noi la cfr.
Multumesc.
O zi buna.
JPK

japokino spunea...

Buna!
Am intrat intamplator aici.Poate sa-mi spuna cineva ceva despre Cales Radu ( ce functie avea , ce om este , de ce a plecat ), care a lucrat la Ina cam din 2007-2008 , iar de la 01.02.2010 a venit la cfr?
Multumesc.
O zi buna!
JPK

Anonim spunea...

eu sunt din 2007 ianuarie, dar nu am auzit de el..., sry jpk . Anyway, as vrea sa dau un feedback celor care se plang pe acest forum, fara sa aiba TUPEU sa zica in fata in firma, la schimbul 1 sefilor. Oameni buni, privatizati-va cum a zis cineva mare din INA odata ..., baiatul ala de la F chiar a avut curaj sa zica pe Ro-Users ce il doare. Nu va convine cati bani luati? E o tara democrata, cautati in alta parte! Altii iau bani mai multi de cat voi? Asa le-a fost norocul si probabil au mai multe pile ca voi. Sunteti frustrati? Ok, sunteti multi cu acest sentiment! Credeti ca meritati mai mult decat primiti acum si doriti apreciere? Cautati firma perfecta care sa va stimuleze direct proportional cu IQ-ul vostru. Cert este ca: nu veti gasi niciodata ceea ce cautati! Replay pt anonim de acum ceva zile care intreba un alt anonim: "Stii pt ce ii iei banii?" Sincer eu da, avand in vedere ca tie ti-as face treaba oricand, dar tu mie nu! Astept mai departe injuraturile celor frustrati si agramati. Multumesc!

Anonim spunea...

Te asteptai la felicitari ?
Ei bine le ai din partea mea .
Ce ai spus e corect .
Insa oricine poate fi in locuit , chiar si tu , insa atata timp cat joci la risc calculat sau nu , sunt sanse bune sa si castigi la fel de bine sa si pierzi .
Eu nu stiu ce se va mai intampla peste o luna , cat voi incasa , daca voi incasa insa si cand iau , ma gandesc cate luni trebuia sa ma duc zi de zi la sv si sa imi fac treaba .

PS: nu joc la vreun bingo , loto , etc , nu am vandut pamant ,nu m-am casatorit din interes , si nu am nici o pila , iar limba in care imi fac jobu nu e romana

Anonim spunea...

ANUNT :

Daca crezi ca poti face 20% din ce face baiatul asta :
http://www.arcaspace.ro/arcaftp/blog/wordpress/?p=193

Atunci move on ;)

Anonim spunea...

frustratilor pup-curistilor ...de cand munciti in ina ,si ce? comentarile sunt de prisos . se schimba sefi de schimb de la o oara la alta . mai cautam multi sefi de schimb ? cand gasim si noi sefi de schimb valabili (eficenti)? segmentul"C" . pa cand la un singur schimb la segmentul "C" .

Anonim spunea...

pacalicilor de la ina,frustratilor , pup-curistilor, lingailor...etc .....sefi de schimba mai gasiti ca in ultima vreme ati tot adus cate unu ...unu mai prost ca altu ...unde ii gasiti sau de unde ii aduceti?? ne-am cam saturat ca in fiecare sapatamana sa vina cate unu din asta si sa ne faca cu nervii pentru telul lor .

Anonim spunea...

ce facetzi drtagi colegi de brazla va inecatzi amarul aici??

Anonim spunea...

Toate chestiile care apar scrise aici confirma faptul ca in Herzogenaurach , baietii la 4 ace au gandit bine aceasta fabrica .

productie la discretie contra salarii mai modeste = business eficient

salariile dv.(modeste) doamnelor si domnilor fac ca aceasta fabrica sa existe fiindca doar asa produsul Schaeffler Romania poate sa fie avantajos ca si cost comparativ cu un produs identic fabricat in India sau China .

Deci , INA va plati bine sefii , va achizitiona masini cand va dori , insa dv. doamnelor si domnilor care nu ocupati o pozitie privilegiata va trebui sa acceptati sacrificiul salarial ca produsul muncii voastre sa fie rentabil . Altfel a-ti pierde si ceea ce aveti acum .

Nu cred ca sefii dv. au de gand sa puna problema asa , insa la asta se reduce totul .

In termeni de achizitie , un produs castiga daca la calitatea la care el se doreste achizitionat se adauga un pret bun si un termen de livrare cat mai rapid .

Prin urmare in productie sunte-ti mentinuti la salarii modeste si la termene stranse tocmai pentru ca asa se castiga comenzile .
Toti cei care "au grija" ca o comanda sa fie onorata (fie ea si aberanta) sunt bonusati . Pentru asta e nevoie de meserie , adica sa faci ca toti dracii ca angajatii sa traga pe rupte .

Seful dv. nu trebuie sa fie competent dpdv tehnic , ci sa poata sa va determine sa onorati comenzile asumate de altii ...

Anonim spunea...

Felicitari pt. cei care au constiinta curata spunand ca au un salariu onorabil 2000lei,3000lei,etc.sa speram ca si meritati felicitarile.Multi nu stiu ca peste 70% din angajatii INA au asemenea salarii.Daca ne uitam la salariile neproductivilor(gestionari,pregatitori,lacatusi,etc.)cele mai mici salarii sunt de 1600 lei .S-a gandit cineva din conducerea asta cati operatori muncesc sa le asigure lor marinimoasele salarii,ca sa nu mai spunem la tesa ...ce gauri fac.

Anonim spunea...

Sigur ca cineva s-a gandit .
Vorba din batrani , cine imparte , parte isi face , ei cei ce impart salariile s-au gandit ...

Anonim spunea...

......CE CONTEAZA CE MUNCESTI SAU UNDE MUNCESTI?SUNTEM IN ACELASI RAHAT TOTI, UNII BAGATI MAI TARE ESTE DREPT INSA DACA AR FI (PRIN ABSURD VORBIND)CA INA SA PARASEASCA BRASOVUL,ACESTA AR DEVENI O BOMBA SOCIALA.ASA CA CU SALARII MARI SAU MICI TREBUIE SA INCAPA IN ACEASTA SOCIETATE CAT MAI MULTA PROSTIME.ESTE DREPT CA CAPABILITATEA UNORA A FOST RETEZATA DE TUPEUL UNOR SCURSURI AI SOCIETATII CARE SI-AU GASIT REFUGIUL IN ACEASTA FIRMA,SUSTINUTI DE ALTI INCAPABILI INCONSTIENTI DE IMPORTANTZA SUPRAFIETUIRII FIRMEI.INSA FAVORITISMUL,NEPOTISMUL,alaturi de DISPRET,SNOBISM,FAC CASA BUNA IN ACEASTA FIRMA.SUNT CONVINS CA 50% DINTRE NOI DORIM SA MUNCIM SI SA REDRESAM ATAT FIRMA CAT SI SITUATIA JALNICA A TARII,DAR CE FACEM CU RESTUL DE 50% CARE OCUPA POZITII MAI IMPORTANTE SI NU SUNT DE ACEEASI PARERE CU NOI.FIECARE CARE POSTEAZA PE ACEST FORUM CHIAR DACA O FAC MAI STANGACI SAU "AGRAMAT"(cum zicea un tinerel)ARE DREPTUL LA OPINIE.STITZI CE VAD EU? NE AUTODISTRUGEM......SA AUZIM DE BINE.....semnat $OCRATE

Anonim spunea...

Imaginati-va ca in India sau China pentru jumatate din salariul pe care il ave-ti uni dintre dv. , angajatul de acolo simte ca l-a prins pe Dumnezeu de picior ...
Aici costurile sunt altele , de acord , si nu vreau sa fiu inteles gresit , insa aia acolo trag tare fiind motivati cu bani de nasturi ..iar in conditiile in care au acces la aceleasi technologi de fabricatie e nasol ...si cam au acces .
Presiunea vine si de acolo .
Pretul energiei + al materiei prime + costul ... daca la toate astea baietii din India sau China puncteza mai bine , ne mai salveaza taxele puse pe import , altfel ar fi si mai nasol .

Din acest pct de vedere presiunea pe care o fac produsele mai sus amintite e similara cu ceea ce a facut Loganul in UE , bine pentru unii rau pentru altii .

Anonim spunea...

logistica=hoti de alama=tanase=hot=lenesi=gestionare curve

Anonim spunea...

logistica=hoti de alama=tanase marele hot=lenesi=gestionare imputite

Anonim spunea...

cine stie mai multe despre stivitoristii de la logistica sa scrie fara pic de jena si mai ales de hotul cel mare T A N A S E CIPRIAN

Anonim spunea...

cine stie mai multe despre stivitoristii de la logistica sa scrie fara pic de jena si mai ales de hotul cel mare T A N A S E CIPRIAN

Anonim spunea...

Chiar trebuie sa citim aici chestii pe limbajul asta ?
Asta e limbaj de miner venit sa elibereze Piata Universitatii .

Sfat pentru domnul suparat :
Iei o "carioca" sau un "markar" , o tai cand nu te pazeste sefu , la buda , iti scri supararea pe acolo cand esti pe situatie , apoi tragi apa si inghiti carioca sau markaru ca sa nu lasi urme ..

Si acum faza tare , cand se duce sefu ala rau la toaleta , vede ce ai zis tu despre el si se enerveaza , ca asa poate ca el nu citeste aici si il doare fix in cot ..de supararea si durerea ta .

Anonim spunea...

Ba ala de la LOGISTICA spui ca sunteti PROFESIONISTI eu va zic altfel "PROSTI DE INDOITI USILE".Cate usi automatizate mai functioneaza normal in INA? Una sau poate doua la fiecare hala si asta datorita profesionalismului de la Logistica.Se vede ca sunteti din ZARNESTI.

Anonim spunea...

Acum sunteti intr-adevar profesionisti,imi place la nebunie cand va vad pe strada in "salopeta" de munca,pe partia de ski cu costumul de ski de la INA,cu sigla meseriasa pe spate:LOGISTICA.Sa traiti bine si sa o tineti tot asa. Semnat...hala 3.

Anonim spunea...

Traiasca INA !
Din impozitele platite de catre INA catre comuna Cristian , in loc sa merg prin balti cu masina , merg pe un asfalt mai meserias decat ala pus de Scripcaru prin Bv .
Mi-a ridicat si valoarea la casa asfaltul turnat pe banii de la INA asa ca , ramane cum am spus !!!

Anonim spunea...

bai anonimule din hala 3 daca aveam salariul mare mai cumparam si eu o geaca de iarna dar asa ca nu il am mare mai umblam si noi cu geaca de la ina ca ne-a dat voie ca sa vada fraierii ca tine ca suntem de la logisticasi ca ne facem reclama unde lucram si pe ce salariii! si apropo pentru ala cu usile cate usi ati lovit voi cei din segmente ca va e lene sa o deschideti pana sus, o deschideti la ghici si o loviti si dati vina pe stivuitoristi, cand transpaletul electric lasa urme pe usa de la catarg daca nu stiai si catargul sau lamele nu se potrivesc de la stivuitor la transpalet si apropo mai sunt si camere de filmat cand se intampla sa sti ca e sef care se uita pe camere si vede cine a indoit usa!si cand iesi pe alee in hala si vorbesti la mobil si nici macar nu te asiguri in stanga si dreapta da ca vine stivuitorul cine e de vina?ca tu esti cine esti si dai dovada de inconstienta la toate afisele puse cu ATENTIE LA STIVUITOARE sau ACCESUL PIETONAL INTERZIS, sau stati ca mamaile in mijlocul drumului si stivuitoristul clacsoneaza si voi sunteti surzi? De ce nu ati facut scandal lingailor si pupincuristilor cand reglorul de la RSTO din hala 2 a trimis email pe toata fabrica cu ce se intampla si ati vorbit pe la colturi si ati tacut pana acum, si mai am de spus despre gestionare ca ele isi fac treaba cum trebuie daca voi veniti cu comenzi la ora 2 si jumatate si spuneti ca e urgenta pentru sch 1 te intreb ce ai facut pana la ora aia inafara de faptul ca tesa a venit la 8 si jumatate sau la oricare schimb???? punete in situatia lor si vei da de dracu la propiu nu la figurativ ca sunteti multi care plimba 2 hartii toata ziua fie ca sunteti tesa sau safi de schimb ca la voi e o lege veniti cu comenzi urgente si mari exact cu o jumatate de ora inaintea sfarsitului de shimb si mai spuneti ca e urgenta! sa va fie rusineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tuturor care se mai ia de cei de la logistica ca din cati am fost la 4 schimburi adica 85 in ocombrie 2008 acum am ramas 49 si va satisfacem cererile asa ca nu mai comenta, ca comentariile tale sunt de prisos si in vant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Atacatule de la LOGISTICA,cred ca ai postat intr-un moment mai prost,te-ai grabit si nu inteleg mare lucru,calmeaza-te si fa o mica traducere la ceea ce ai scris,daca se poate in LIMBA ROMANA (asta include si GRAMATICA ). Apoi poate iti voi putea spune mai multe. In rest....de salariul tau mic te cred,si nu e de luat in deradere,dar daca porti o haina a firmei in timpul liber,poart-o cu umilinta,nu cu pieptul scos. Da mai bine la ,,camera" . Te pup dulce.

Anonim spunea...

????????????????

Anonim spunea...

LOGISTICA la sch 3, somn de voie ///////////////////////////////////////

Anonim spunea...

Buna ziua ,
Am dat peste acest forum din intamplare .
Eu sunt studenta si anul acesta voi termina facultatea de stiinte economice la sectia "Finante, Contabilitate si Teorie Economica"

V-as ruga sa imi dati un sfat cum as putea sa ajung sa ma angajez in INA .

Va multumesc anticipat .

PS:Arat destul de bine insa sper sa nu fie acesta un criteriu .
Nu am pile (din pacate)

Anonim spunea...

FUGI cat poti de tare in directie total opusa fara sa te uiti macar o clipa in urma !!!

Anonim spunea...

Va multumesc pentru raspuns .
Imi vine mai greu sa cred fiindca imaginea INA la facultate era buna , pliante sponsorizari , burse de merit pentru cativa studenti , destul de bine se prezentau .
O sa mai citesc pe forum in caz ca o sa mai primesc vreun raspuns .

Va raman recunoscatoare .

Anonim spunea...

Pt putin,dar am putea iesi la un suc pt mai multe amanunte,ce zici? :)

Anonim spunea...

Hmm ,
Multumesc-ul e din toata inima si ramane valabil .
Haide sa spunem ca incercarea de a ma angaja pe ce stiu e o chestie personala , nu am neaparat nevoie de acel salariu pentru a imi mentine nivelul de trai .
Agenda mea e oarecum ocupata daca ma intelegi in sensul celor spuse mai sus .
Oricum , la cat de indraznet esti nu e cazul sa imi fac probleme pt tine .

Anonim spunea...

Era o gluma,oricum nu fac eu angajari

Anonim spunea...

Juri pe rosu ?!?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Hello, pentru anonima care o citez: "Eu sunt studenta si anul acesta voi termina facultatea de stiinte economice la sectia "Finante, Contabilitate si Teorie Economica"". Fetitooo, sau transexualule care probabil esti, vezi-ti de treaba si angajeaza-te in alt domeniu, gen nu stiu promoter..., bla bla. Forumul asta nu are nevoie de astfel de entitati care fac la ID la Cantemir/Spiru/Baritiu, vezi cazul tau. Du-te cu viteza pe alt forum nu te baga unde nu cunosti. Cum ai spus tu: "Arat destul de bine insa sper sa nu fie acesta ..." deci subscriu la ce am scris mai sus si te-as sfatui sa cauti in alta parte. Cu respect, o persoana devotata INA!

Anonim spunea...

"Anonim Anonim spunea...

Hmm ,
Multumesc-ul e din toata inima si ramane valabil .
Haide sa spunem ca incercarea de a ma angaja pe ce stiu e o chestie personala , nu am neaparat nevoie de acel salariu pentru a imi mentine nivelul de trai .
." Daca nu este o prioritate pt tine sa te angajezi, ce cauti pe forumul asta fetito?? Ai bani, recunoastere si satisfactie de la viata? Nu ne obosi pls!!!

Anonim spunea...

Baieti , lasati do'soarele sa vina la INA
Noi le asteptam
Mai isi clateste omu cate un ochi ca salarii....

Anonim spunea...

Nu ma asteptam la asemenea reactii ..
O colega de-a mea avea dreptate , multi dintre cei cu Functie si IN-Functie au si frustrari ca sunT si ei oameni .
Insa se pare ca frustrarea lor cea mai mare e vine din faptul ca functia in loc sa le rezolve din frustrari , devine o frustrare in plus cand persoana constientizeaza ca de fapt functia nu rezolva frustrari :)

V-am intrebat frumos ceva , in schimb unii dintre dv. doar a-ti refulat misoginismul dv .

Anonim spunea...

WOWWWW,preainteleapto,preacultivato,prea.... nu ai dori sa ne lasi pe noi astia mai fara scoala sa ne contrazicem aici? Gata,ajunge,ai avut un raspuns,o parere,o opinie,lasa-ne in nemernicia noastra.

Anonim spunea...

nimic nu sa mai scris de mult ...inseamna ca sunteti multumiti ....

Anonim spunea...

Sunt atrungarul.N-am mai vazut demult nici un cuvant,sa inteleg ca v-ati linistit in legatura cu serviciul la INA?Ma rog,fiecare cu mentalitatea lui.Daca domnul Blemovici citeste pe acest site,as vrea sa il intreb daca anul acesta se mai organizeaza ziua portilor deschise,pentru ca vreau si eu ca familia mea sa vada unde lucrez eu si mai ales ce conditii de lucru sunt la INA,comparativ cu vechiul meu loc de munca(care era cat de cat bun,dar fara bani deajuns).In rest ce sa mai zic,spor la treaba si sa auzim de bine.Numai de bine.G.S.

Anonim spunea...

Din greseala de redactare am scris atrungarul in loc de strungarul.Imi cer scuze.

Anonim spunea...

Despre INA , in cifre .

http://www.doingbusiness.ro/financiar/raport/207559/schaeffler-romnia-srl/

Anonim spunea...

Sunt date publice.
Ar merita de test vazut cum este privita initiativa de informare a unui salariat oarecare care indrazneste sa ceara datele disponibile pe link-ul de mai sus , direct de la vreun birou din zona conducerii .

Anonim spunea...

mda la capitolul datorii stam "bine"dar lipseste 2009 probabil asta este un an mai "bun" $OCRATE

Anonim spunea...

Salutare pentru anonimul din 31 ianuarie 2010 un director de segment are 4000 de euroi sa ne traiasca arza-iar focul ca nu fac nimic pentru bani aceia,noi ne luam toata raspunderea pe noi semnind tot felul de prosti scoase si inventate de toti idioti care fac parte din tessa (sa ai arza focurile iaduluin).

Anonim spunea...

am avut ocazia sa stau de vorba(pe-ndelete)cu unul din"pictorii"zugravi rezidenti in INA;ce-am aflat:PRM-istul de tac'su lu'Blemo supravegheaza indeaproape echipele de constructori care amenajeaza vila lu'fi'su' de pe Drumul Poienii.Normal ei merg acolo ca bonus!

Anonim spunea...

prieteni de la C(si din alte segmente),in drumurile voastre cu transpaleti plini cu semifabricate,containere pline cu span de alama sau in turul segmentului cu lisa dupa piese,nu ati aruncat,din intamplare o privire spre rezervatia WZB(o recunoasteti usor pt.ca este spre iesirea din hala,spre gainarii si e ingradita de pereti inalti despartitori)?Acolo exista un limbric neras,avortat pe cai naturale;un mic labagiu in cautare de personal.Ocoliti-l,pt.ca daca picati in plasa lui,din categoria a 4 sau a 5 veti sari"din proprie initiativa"la a 3,pt.ca asa sunt platiti cam toti din zona.

Anonim spunea...

Aerotech Ghimbav Brasov

Cine indrazneste sa se mute din INA ?
Oricum sunt convins ca exista un pact de "neagresiune" fie si tacit intre INA si mai noii veniti (cred ca din Bucuresti , la nivel national)

Cred ca avem prea multe datori sau temeri pentru a avea reactii intr-un mod organizat . In lipsa unor reactii cu impact serios , nu se va schimba absolut nimic . Si departe de a fi idealist , sunt convins ca o asemenea situatie nu se va crea prea curand in INA .
Astept sa fiu contrazis insa cred ca si daca s-ar dubla salariile in productie , afacerea tot ar ramane profitabila .
De ce nu face domnul neamt asa ceva ?
Fiindca nu are de ce .

Anonim spunea...

pacturile intre INA si alte firme exista evident un simplu strungar sau frezor care detine tainele meseriei are slabe sanse sa emigreze spre o alta firma mai de "doamne ajuta" din brasov.Aerotec va angaja,dar prioritari sunt cei de la ICA care au oarecare experienta in ind. aeronautica.stiu ca cu totii asteptam ziua LIBERARII din INA (adica noi oamenii seriosi care sustinem productia si condamnam miserupismul si prostia)$OCRATE

Anonim spunea...

Stiu de Aerotech de cel putin un an,nici nu stiu daca era in constructie,dar e putin dificil,baietii lucreaza in program Katia,ceea ce in INA nu exista si sunt putini care se descurca,sau deloc,habar nu am. dar cu putin efort.....eu unul as pleca,si sunt destul de vechi in firma,fac imediat 6 ani.

Anonim spunea...

O veste buna pt.fanii lui Vasile Roman!Baiatul candideaza la un fotoliu la masa cioclilor:vrea sa-l inlocuiasca pe aGRAMAt in reprezentanta salariatilor.Sa-i uram BBAAfta!

Anonim spunea...

Stie cineva daca pt. AEROTEC firma de recrutare este ADECCO ?

Anonim spunea...

Daca mai vin firme e ok .
Se creaza optiuni ...
Chiar daca nu angajeaza din INA tot dau de lucru si e bine , iar daca din INA pleaca careva , se mai elibereaza "organigrama" si se mai poate "urca" in INA

Anonim spunea...

Cand se "dezgheata" examenul de categorie? Oricum e prost conceput,sunt intrebari care nu isi au rostul,nu tin de meserie,dar.....

Anonim spunea...

da pentru AEROTEC fac recrutari cei de la ADECCO parca are adresa pe PETRU RARES nr 10 daca nu ma insel.Au o gramada de posturi pentru AEROTEC,am participat la ceva interviuri prin intermediul lor.Bafta tuturor pentru un trai mai linistit.$OCRATE

Anonim spunea...

Incet incet Spania si Italia nu mai sunt oaze de rai unde orce roman isi poate mari salariul instantaneu .
Platile romanilor au scazut tocmai pentru ca dupa ei au venit si mai multi roamani ...iar de la momentele de varf si pana in prezent oferta de plata pentru unele indeledniciri a scazut cu mai mult de 50%.
Spania are o rata a somajului anuntata de approx. 18%
In conditiile astea greu de crezut ca va mai putea absorbi forta de munca ...
Asa ca granitele sunt libere dar nu te mai angajeaza nimeni usor ..de retinut .
Toti cauta sa isi ocupe "populatia indigena" si apoi restu ..
Asa ca buna rea INA e un acoperis bun in vremurile de acu si in conditiile in care plate pe activitatea desfasurata e in scadere , ca referinta externa jobului , nu e un moment extraordinar pentru talente ...

Anonim spunea...

CE ARE SULA CU PREFECTURA?????sus anonimule.....

Anonim spunea...

Filosofule,noi vorbeam aici de Aerotech,e o noua firma ce se deschide in Ghimbav,asta pt tine,sa nu te faci de ras cumva. Stai tu ma la INA si zi sarut mana pt salariul primit,poate nici nu iti dai seama prea bine pentru ce esti platit.

Anonim spunea...

Salut ,
Stiu ca se discuta de Aerotech , si e ok insa putem fi de acord ca INA nu e pregatita sa lase meseriasi sa plece in masa si doi la mana nu orcine din INA poate face o asemenea schmbare cu sucess .

Anonim spunea...

cum sa nu fie un acoperis bun pentru el INA,cand posteaza la ora 04:20 dimineata,acasa daca era nu statea el pe net,deci in concluzie este unu care nu are ce face intr-un birou la schimbul trei si cu acces la internet.biliboy asta.....

Anonim spunea...

si daca are telefon cu net ?
mai sta in picioare teoria ?

Anonim spunea...

sa lasam talentul italo-spaniol sa se baseasca in continuare pe gura si sa mance kkt sub acoperisul INA!
vreau sa-l intreb pe cel care a mai fost la interviuri la adecco daca a trimis CV-ul pe mail sau s-a dus personal cu el?
eu,unul,l-am trimis pe mail acum vre-o doua saptamani si....nimic!

Anonim spunea...

nu o sa te ia stai linistit..
atata timp cat esti angajat INA , oricum pe lumea asta nu e totul doar sa vrei , trebuie sa mai si poti .
tu ca angajat INA indiferent de calificare nu ai cum sa ajungi acolo fiindca la Adeco sunt selectati doar persoane care au trecut eventual prin INA , sunt competente insa au fost concediate din diverse motive , in consecinta , persoane care nu sunt angajate in INA in momentul depunerii cv-ului .
Sti cumva care a fost firma de consultanta care a negociat venirea INA in Romania ?
Iti spun eu , e aceeasi care a negociat cu Statul Roman venirea Aerotech , adica NÖRR STIEFENHOFER LUTZ .
Intai fi sigur ca ai citit aceleasi carti cu mine , apoi pune-mi eticheta .

Nu uita sa ne anunti cand te vor suna de la Aerotech pentru interviu .

Anonim spunea...

logic,sub semnul anonomatului,esti tare,tare viteaz....spune-mi si mie,cam ce carti trebuie sa citesti ca sa-ti faci o idee atotstiutoare(ca a ta)in afara de cele de "popa prostu'"si ziarele fecale(pardon :D locale)?
"mein kampf","das kapital","omagiu"?

Anonim spunea...

anonim barfa mare antre muncitori din zarnesti si cei din brasov cam atat deocamdata

Anonim spunea...

Buna tuturor,
Sincer raman stupefiat de toate comentariile pe care le-am citit!
Oameni buni voi chiar sunteti masochisti?! Daca nu va place in Schaeffler cine va tine?!...CRIZA? Daca sunteti chiar atat de buni profesionisti precum multi dintre voi va considerati, de ce nu plecati la o alta firma?! Nu ar trebui sa va sperie CRIZA . Poate acolo munca dvs va fi mult mai apreciata. Insa mi-e teama ca doar rautatea si invidia va calauzeste in a face diverse comentarii "rautacioase" la adresa celorlalti colegi. Intamplarea face ca fac parte din personalul TESA...acela despre care se afirma ca numai fumeaza, plimba foi si nu munceste. Insa vreau sa va spun ca nu este tocmai cum credeti. De multe ori ajung la 6.30 in firma si plec la orele 20 sau 22. Faceti voi o socoteala ce inseamna aceasta in ore. Stiu o sa-mi spuneti ca stau peste program ca nu am unde " sa mai fumez o tigara"...S-a creat o idee tampita ca personalul TESA nu munceste. Iar in faptul ca suntem personal TESA nu este nimic rau. Pentru asta ne-am omorat cu ani de studii, cu experiente neplacute de munca, etc. Asta este rolul fiecarui om : sa evolueze nu sa involueze. Insa nici atunci cand a fost mai greu nu am facut astfel de comentarii la adresa celorlalti colegi din locurile unde am lucrat. Am pus totul pe seama experientei mele putine de munca si mi-am spus ca intr-o zi va fi mai bine. Pe de alta parte sunt de acord cu tot ce s-a spus legat de avansarile pe nepotisme. Trebuie sa intelegeti si voi ca firma nu o duce atat de bine cum se crede si in astfel de momente masurile luate de dl Blemovici mi se par normale. La primul semn de revenire s-a putut observa imediat masuri ca: acordarea de 30% subventie la cantina, introducerea primelor de performanta,etc. Deci aveti incredere!

Anonim spunea...

in cine sa avem incredere,ba' bazatule?in tine cel plin de frustrari compensate de renumeratia grasa,ca reprezentant neoficial a capcaUNUlui?ia basti(i din "a")si mai scuteste-ne!

Anonim spunea...

ce replica de zarnestean tont.... clasic...

Anonim spunea...

ha!aici n-ai nimerit-o!
"ne gandim intodeauna la binele salaritilor nostri"

Anonim spunea...

ghici ciuperca cine-i?

Anonim spunea...

va salut pe toti(in special pe cei de la C)
am luat interviul cu cei de la Adecco si reprezentantul firmei Aerotech!
acum ma cam"lichidez"din lagarul INA.
ce pot sa va spun(tuturor celor interesati)e ca nu a fost deloc atat de greu.tipii sunt profesionisti si mi-au creat o foarte buna impresie(interviul din 2004 nu a facut-o)!
dar sa va spun si cum de m-au chemat:cu acceptarea unui salariu putintel mai mic(oricum nu atat de mic cum mi se propusese la un interviu anul trecut in scularia INA)
bafta si voua...si ne mai auzim(neanonim,de aceasta data)dupa ce ma voi fi angajat!

Anonim spunea...

Multa bafta .
Eu am plecat tot asa din INA , cand INA era pe cai mari si unii colegi mai radeau de mine , insa am avut sansa sa ma specializez si sa recuperez anumite pierderi prin angajari ulterioare facute in conditii extraordinare pentru nivelul din Ro , si oarecum comune pentru nivelul tarii in care am lucrat .
Inca o data felicitari !

Sunt convins ca si cu un salariu mai mic , ve-ti putea compensa printr-o eventuala specializare in Germania .

Anonim spunea...

umbla un zvon ca domnii Arion si Iosif isi c-am i-au talpasita din INA?

Anonim spunea...

da ,si eu am auzit

Anonim spunea...

inseamna ca au relatiile necesare pentru a face asta ...

Anonim spunea...

de ce-ar pleca pt.ca unde e mai bine ca la INA,unde ca sa-ti ridici leafa si sa-ti tii postul poti da afara asa ,pe oricine-ti se pune pata:exemplu Corbos si Zaplaic!!!

Anonim spunea...

???

Anonim spunea...

Iosif si Arion mai sunt sefi? Sau imping aerul pe acolo?

Anonim spunea...

eu lucrez la ina si chiar este de tot cacatul ce se intampla acolo trebuie ca cineva sa aiba curajul sa infinteze un sindicat ca degeaba comentam in anonimat

Anonim spunea...

am observat ca aici multa lume este complexata . eu lucrez la ina de 7 ani si nu am avut nici ceea mai mica problema .Am un salariu peste media orasului brasov. aici la ina mai primesti cate o prima bonuri plus ca salariu nu a intarziat niciodata.Cei care comenteaza aiurea sunt cei care au frecat-o la rece ani de zile la tractorul rumentul .....si acum cand au descoperit ca sunt incapabili sa se adapteze cerintelor occidentului unde se pune pret pe calitate. multi de pe acest blog sunt niste cretini care nu au altceva de facut decat sa comenteze. multi se ascund sub anonimat pt ca nu au tupeu sa comenteze. pe mine ma gasiti la seg B sunt operator si sunt chiar multumit. trebuie sa vedem si partea pozitiva a lucrurilor.Bafta

Anonim spunea...

fraiere!aici e vorba de alt context;te trezesti vorbind.....daca nu intelegi,lasa-ne!
a propos-si cainele meu e mai destept ca tine.El nu mananca rahat.

Anonim spunea...

Plecam cu totii la Aerotech???

Anonim spunea...

Fiecare e liber sa faca ce vrea .
Intre timp de la SCH ia un salariu .
Ce nu poate sa obtina in SCH poate sa incerce sa obtina in alta parte .
Daca nu exista prea multe locuri pe unde sa se incerce , nu e vina SCH , ci al conducatorilor iubiti .
Hai sa vedem problema si asa , nu iti place in SCH du-te si depune cv-ul la alte firme in zona .. ca nu-s asa multe ....ei asta e o chestie nasoala .
Ce vi se ofera in SCH in conditiile de fiscalitate curente si anuntate de niste incompetenti care nu stiu decat sa te oblige sa platesti un impozit si atat ..e o alta pb .
Pe scurt daca SCH iti da un salariu , Boc ne-o serveste exemplar .
Oricum teapa mare e la oameni data de stat , macar SCH iti da ce scrie in contract , pe cand contractul fiecaruia cu statu ce asigura ?
Cand mai vede-ti cate unu care a votat cu astia de acum , punetii o piedica pe strada sa dea cu capu de pamant , doar doar se trezeste .

PS: nu sunt vreo pila din SCH trimisa pe site sa transmita un mesaj de la conducere .

Anonim spunea...

???

Anonim spunea...

...lkjuy

Anonim spunea...

dragi mei,

limba si literatura romana este o mare nebuloasa pentru voi.
daca nu va gasiti cuvintele apelati la DEX.

Anonim spunea...

INA nu a fost prezenta la targul de job-uri de azi .
In schimb multi din fostii angajati au fost .

Anonim spunea...

Am lucrat 6 ani la INA,de la inceputuri,la Segm.A. Ceea ce se intampla astazi in politica romaneasca (vezi incapabilii din guvern)se intampla in 2002-2003 la INA.
Domnul Blemovici Alexandru este chiar putin peste guvernantii de astazi,in sensul ca impune cu forta anumite lucruri si ia decizii numai in ''avantajul'' plebei.Ceea ce stimabilii de la guvern nu sunt capabili.De la inceputuri au fost aplicate politici de intimidare ale muncitorilor,iar cei capabili au fost tarati prin noroi. INA este o inchisoare,un lagar de exterminare.
Faceti tot ce se poate sa plecati de acolo , lasati-l pe Blemi si pe Stroe sa fie castigatorii concursului ''Leck mich im arsch''.
Ei sunt tradatorii poporulu si vanzatori de tara,pentru felul in care ii trateaza pe muncitori,care sunt tot romani si oameni ca si domniile lor.BLEMI SI STROE fac jocul nemtilor, ii pupa in fund ca nu isi piarda scaunele. Eu zic sa ii pupe in fund si pe toti cei care au fost umiliti si batjocoriti la INA,fiind nevoiti prin amenintari sa inghita mizeriile masonului Blemi si a celei mai capabile femei manager de Resurse Umane venita de la compania de renume mondial ROLEM.Desigur a adus cu dansa si toti luminatii de la Rolem,care trebuiau invatati sa se exprime in limba romana,si alte curve care au trecut prin paturile sefilor. Am si niste poze facute cu ani in urma,pe care le-am copiat din calc. pe vremea cand lucram ,cu chiolhanurile de pe la o cabana a sefilor mari,in timp ce sclavul se lupta pentru un salariu decent.
In concluzie : O firma condusa de oameni capabili,cu bun simt si grijulii la problemele angajatilor. Nu-i asa Blemi?

Anonim spunea...

:)))

Anonim spunea...

Eu zic sa o luam pe doamna Stroe , sa ii legam un balon meteorologic de picior si sa o lansam in atmosfera .
In felul acesta putem fi impartiali in ceea ce priveste soarta danseia lasand "Clima" sa hotarasca soarta dansei .
Evident ca pentru a indeparta orice urma de suspiciune , doamna Stroe va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care se ofera pe sine ca voluntar in numele stiintei si progresului .
Pentru a nu se plictisi in timpul calatoriei ii vom inmana editia legata in piele a "Ocolului pamantului in 80 de zile"

Anonim spunea...

am o intrebare pt.Dan Sebastian ce inseamna triunghiul galben care este afisat tot timpul in dreptul adresei blogului si anume"Aceasta pagina include continut nesecurizat" ?!?
trebuie sa ne facem probleme de ceva repercusiuni?
anonomatul nu este ceea ce pare?

sebastian dan spunea...

@ ultimul anonim
nu, este vorba de faptul ca blogpsot - care gazduieste blogul, nu asigura o securitatea deosebita impotriva hackerilor, virusilor etc...

Anonim spunea...

Aloooo!!! Segmentul C,nu se mai petrece absolut nimic intereant la voi?

Anonim spunea...

Aviz anonim 15 IANUARIE 2010 TOTI CACATII CARE AU AJUNS SEFI SAU MAI STIU IO CE NU AU AJUNS DATORITA FAPTULUI CA SUNT DESTEPTI CI PT CA SUNT RETARDATI MINTAL SI HABAR NU AU CE SUNT RULMENTII SAU BATUT CU PUMNU IN PIEPT CA EI FAC CA EI DREG SI AU FACUT PE SPINAREA MUNCITORILOR AU LINS IN CUR UN SEF MAI MARE CA EL A FACUT SI A DRES IN FINE HALA 3 LA SEG T,E,SI G E PLIN DE ASA SPECIMENE DACA VRETI NUME NICI O PROBLEMA VA FAC ROST CATE VRETI. O ZI BUNA DOMNILOR

Anonim spunea...

http://www.becotek.com/

Se pare ca mai exista si alte firme care fac rulmenti in Brasov . Eu nu am stiut de firma asta pana de curand .

Anonim spunea...

UPS....pleaca de la INA d-l Arion Marius??? L-au suparat astia rau de tot,pacat de el,este un om foarte capabil si o sa mearga treaba rau fara el.

Anonim spunea...

prietene,BecoTek Metal SRL Brasov are ca principal si unic profil fabricatia de tuburi din alama.Ia ghici cine este principalul beneficiar? Schaeffler Ro ! Unde crezi ca se duc tonele de span de alama ? Crezi ca parlita aia de asa zisa turnatorie de neferoase din incinta face fata ?

Anonim spunea...

Hai sa te uimesc,mai deontologul lui peste. Parlita aia de turnatorie de la INA toarna in medie cam 120 tone pe SAPTAMANA !!! Daca te duce capul sa inmultesti 120 cu 4 ( asta asa pt tine iti dezvalui, o luna are 4 saptamani in general ) ar rezulta o cifra destul de mare pt o ,,parlita" de turnatorie,dar nu am pretentia la neuronul tau ala mic si obosit sa mai si gandeasca inainte de a vorbi ceva. Asa ca....

Anonim spunea...

E o turnatorie in INA? sau e vorba de REGE , pe platforma la Roman?

Anonim spunea...

Da,e o mica turnatorie de neferoase,mai exact toarna doar alama.

Anonim spunea...

DEONTOLOGÍE s.f. Doctrină privitoare la normele de conduită și la obligațiile etice ale unei profesiuni (mai ales a celei medicale). [Pr.: de-on-] – Din fr. déontologie.
Sursa: DEX '98 | Greșeală de tipar |

??????????????????????

Raspuns:cainele meu e mai destept ca tine,el nu mananca KKT.
Stai linistit,in continuare,nici pe tine nu te va manca !

Anonim spunea...

Daca imi este permis , ce alte animale cu asemenea "inteligenta" mai aveti pe langa casa ?

Anonim spunea...

Eronata intrebarea,animal este chiar autorul comentului.

Anonim spunea...

stie cineva de Branescu si cu ce se ocupa el in INA?

Anonim spunea...

"Aviz anonim 15 IANUARIE 2010 TOTI CACATII CARE AU AJUNS SEFI SAU MAI STIU IO CE NU AU AJUNS DATORITA FAPTULUI CA SUNT DESTEPTI CI PT CA SUNT RETARDATI MINTAL SI HABAR NU AU CE SUNT RULMENTII SAU BATUT CU PUMNU IN PIEPT CA EI FAC CA EI DREG SI AU FACUT PE SPINAREA MUNCITORILOR AU LINS IN CUR UN SEF MAI MARE CA EL A FACUT SI A DRES IN FINE HALA 3 LA SEG T,E,SI G E PLIN DE ASA SPECIMENE DACA VRETI NUME NICI O PROBLEMA VA FAC ROST CATE VRETI. O ZI BUNA DOMNILOR

4 iunie 2010, 20:09"

Ce ba, ti-e ciuda ca nu esti si tu sef?? da exemple de sefi din astia , sa vada si ochiul.

Anonim spunea...

N-are farmec ..
Daca nu iti spui durerea cu o carioca pe la buda , cine o sa afle de durerea ta ??

Pe de alta parte ar fi misto niste jocuri da-stea de calmat frustrari , de exemplu sa se voteze lunar cate un sef care sa vina apoi intr-o zi la servici imbracat intr-un costum de carnaval , la alegerea acestuia, insa sa i se poata oferi si sugestii in cazul in care e prea ocupat sau e neinspirat .

Pe Farapon de ex. as imbraca-o in albina , cu doua antene in cap dungi galbene cu negru din gat pana jos si obligatoriu i-as pune doua galeti in maini , ea devenind astfel o metafora umblatoare a harniciei .
A , da era sa uit , mai trebe niste ochelari ca prin anii 60 , de-aia mari de tot , de preferat negrii cu rame albe .
Cel putin o ora pe zi dansa ar putea sa ponteze PCA , adica pozat cu angajatii .

Se stie ca rasul elibereaza hormonul tineretii , ei gansiti-va ce secretie de acest hormon s-ar creea in INA si ce efect benefic asupra productiei ar avea

Anonim spunea...

Aceasta decriere corespunde unei tembele BALACESCU ADRIANA,E SUPERDOTATA.

Anonim spunea...

Ce parere veti de d-l Scafaru? Sau Scafandru? Cum ii spune mai exact? Animalul....

Anonim spunea...

Mare om mare caracter ...

Anonim spunea...

plastica descrierea fanteziei farapon(nu stiu cine e),dar ca sa aiba efect terbuia sa plasezi actiunea intr-un cadru romantic;exemplu-padurea de mesteceni !

Anonim spunea...

Anonim spunea...
Eronata intrebarea,animal este chiar autorul comentului.

14 iunie 2010, 17:23

eronat comment;nu denatura cuvantul"animal"s-ar putea,din nou,sa nu sti ce inseamna;ia cu DEX !

Anonim spunea...

Cineva amintea aici de o individa BALACESCU ADRIANA,daca e cea de la rulmentul feriti-va oameni buni ca e dusa rau,calca peste cadavre si nici dotata intelectual nu este.

Anonim spunea...

Nu se poate spune ca dl. Scafaru nu are calitati . Are o Skoda tare misto .
Sigur o sa raman in INA pana o sa se scoata masina lui la vanzare catre angajati . Sper sa nu o cumpere dansul ...

Anonim spunea...

de categorii mai stie cineva ceva?concret nu vorbe!

Anonim spunea...

Nu se mai da examen pt categorie,se schimba iar grila de salarizare si se pare ca urmeaza ceva mariri salariale,dar nu va bucurati,nu sunt pt tot omul,pupincuristii au , ca intotdeauna , prioritate.

Anonim spunea...

Pentru ceilalti care vor marire ...
pai li se va da ca "proba de lucru" sa aduca varza din gradina ursului , si pe drum inspre gradina ursului de sub un pod o sa iasa Frau Stroe imbracata in pielea unui urs ca sa il sperie pe micul Praslea , no si daca nu se sperie ci dimpotriva sare sa se lupte cu ursu , cu o ultima suflare , Frau Stroe o sa isi scoata capul din capul costumului de urs si o sa-i acorde voinicului Praslea , marirea binemeritata .
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa , sau basmul ..ca tot se da pe la bac , semn ca intelegerea basmului e importanta pentru viitorul fiecarui roman .

Anonim spunea...

as dori daca se poate , cand or sa se mai organizeze ziua portilor deschise sa fie invitat si dl. Florin Piersic

Anonim spunea...

ce-ti veni cu Florin Piersic ?Asta te doare pe tine, ca nu a fost Florin Piersic la INA ?

Anonim spunea...

A mai aparut un "nepot" in segm C , Comanelea Mihai,plimba hartiile prin segment dar face o fata foarte grava. Nu sunt sigur ca a inteles prea bine de ce si pt ce pleaca de acasa. Doar asa,sa aiba de unde se intoarce.

Anonim spunea...

pupincuristul e un animal,habar nu are pe ce lume se afla,noroc ca se tine de ceva hartii ca altfel nu si-ar avea rostul prin segment. Unde esti tu Arioane sa ne vezi?

Anonim spunea...

deaia trebui sa vi-na domnul Florin Piersic , ca sa m-ai uita-m de nepotii astiea .Daca ar da si INA o bere dupa munca ar fi bine ca asa se uita de nepoti deastiea .

Anonim spunea...

candva ma straduiam sa-i inteleg pe cei ce faceau comentarii asupra gramaticii si exprimarea celor ce posteaza comentarii.am inteles acum cand am citit ultima postare.jalnic!e rusinos ca macar atunci cand postezi 2-3 cuvinte cel care citeste trebuie sa se chinuie."citeste o carte" poate ramai cu ceva.

Anonim spunea...

Bai fasole stricata,INA nu este facultatea de jurnalistica,ci doar un fel de lagar modern.Gramatica nu este atat de importanta ci mai degraba abuzurile facute de indivizi de teapa ta.

Anonim spunea...

Buna seara ,
io chiar de nu scriu si vorbesc ca unu cu scoala multa , macar ma fac inteles pe intelesul tuturor carenu-i de colea .
am mancat mancare multa cu span in viata mea si eu sunt om cu care e om cu mine .
io nu zic sa nu fie sefi cu scoala si nepotii si ei dar sa fie oameni cu muncitorii nu ca unii care sunt animale
am incercat sa scriu mai corect acum sa nu mi se faca iar observatie

Anonim spunea...

V-a pierit piuitul la toti ...este??? BRAVO BAETI , ASA TREBUE CUMINTI !!!!

Anonim spunea...

Se tot plang unii pe aici,asa am observat. Sa le aduc aminte oare ca piata muncii este libera? Nu iti place,nu iti comvine....pleci,e simplu de tot. Sau va e teama ca in alta parte nu va mai ia nimeni? Cred ca e bine si asa rau la INA,recunoasteti.

Anonim spunea...

Domnule filozof ,

Conform celor aduse in atentia colectivului muncitoresc al uzinei Schaeffler Romania SRL , colectivul muncitoaresc va transmite ca in eventualitatea in care nu mai sunt indeplinite anumite conditii de satisfactie in ceea ce priveste unitatea in cauza , aceasta din urma poate oricand sa isi ia cadrele de conducere si masinile unelte si sa se duca invartindu-se .
Daca ramane , atunci e liber consimtit ca si dpdv. al unitatii lucrurile stau bine si chiar asa "rau"

Cu stima ,
Colectivul muncitoresc

Anonim spunea...

Segmentul C este unul din cele mai grele segmente dpdv al variatiilor comenzilor,si cu toate astea nu s-a luat prima de performanta niciodata. Comentarii? Sa fie mana lui Nicusan aici?

Anonim spunea...

Se tot plang unii pe aici,asa am observat. Sa le aduc aminte oare ca piata muncii este libera? Nu iti place,nu iti comvine....pleci,e simplu de tot. Sau va e teama ca in alta parte nu va mai ia nimeni? Cred ca e bine si asa rau la INA,recunoasteti.

Da,da ai dreptate,pe chestia asta mamica ta poate sa ne faca o felatie mai animalule!De ce nu pleci tu ?

Anonim spunea...

La Segmentul C s-a pripasit de ceva timp in functia de sef de schimb un taran basit. Numele sau e Tomescu si in trecut lingea rumegusul pe la Rolem.Are clase cat trenul accelerat de Buzau ,dar are centura neagra in pupincurism.Cel mai fericit e domnul Iosif care are rectul umed.Domnule Nicusan limbricii astia ne fac de ras!

Anonim spunea...

In toamna vine Angela M. probabil se va da ceva inainte ca sa iasa toata lumea bine in poza.

Anonim spunea...

Suntem de cacat,de ras. Ne meritam soarta,asta este,asa a fost,este si va fi romanul mereu,un pupincurist,egoist si temator de a se revolta. Hai pa la toata lumea

Anonim spunea...

D-na Angela M. si-a anuntat prezenta la Brasov pentru inaugurarea Aerotechului.Restul: simple supozitii!

Anonim spunea...

Am citit toate comentariile de pe acest blog,unele sunt interesante,unele sunt frustante,si eu sunt un sclav la ina la segmentul a,dar momentan nu am alta alternativa.

Anonim spunea...

Supozitia inseamna ca gandesc , bine sau prost . Sa nu gandesti nimic nu e tocmai ok .

Anonim spunea...

cine este Angela M. ???

sebastian dan spunea...

Angela Merkel

Anonim spunea...

cine este Angela M. ??? Intrebare de manelist cocalar care urmareste doar postul taraf. Apropo,se maresc salariile la INA.

Anonim spunea...

Doamna Angela M. va fi cu siguranta insotita de domnii Schloss Adler , Werk Stoff , Kunst Stoff si nu in ultimul rand Gummi Kopf .

Anonim spunea...

Domnul Florin Piersic din pacate nu va fi prezent .

Anonim spunea...

Va rog ,nu ma dezamagiti,chiar nu si-a anuntat vizita si d-l Florin Piersic? Ei,la asa ceva nu ma asteptam.

Anonim spunea...

ptr.dl.Sebastian Dan :
cred ca ar fi cazul sa schimbati denumirea topicului(sau sa deschideti unul nou)pt.ca:
1)Ina Schaeffler a devenit,intre timp,Schaeffler Romania
2)in concediu fortat nu mai e nimeni(poate numai in lagarul de munca fortata)

Anonim spunea...

nn.-de foame.....

Sebastian Dan spunea...

@ anonim
am incercat acest lucru, postand o alta informatie, referitoare la majorarea salariilor la Schaeffler. nu depinde de mine unde vor sa comenteze cititorii

Anonim spunea...

va datorez scuze !

Anonim spunea...

S-a mai angajat vreun nepot in INA in ultima vreme ?
Vreun PointDexter? destept din cale afara datorita calitatii de nepot ...

Anonim spunea...

CAND VINE VORBA DE ANAGAJARI....CERINTELE SUNT MARI...SE CER..STUDII TEHNICE..LIMBA GERMANA..SI MULTE ALTELE..SI IN CONSECINTA..ANGAJARILE SE FAC PE PILE..CUNOSTIINTE SI RELATII?DE CE?CA SA VINA PROSTII SI SA IA BANI FRUMOSI.....???????ACOLO LA INA E O GLOATA...DE PROSTI....DE ANALFABETI..DE INCOMPETENTI..DAR IMPORTANT E CA LUCREAZA LA INA...IAU SALARII FRUMOASE..SI II SFIDEAZA PE CEI CARE MUNCESC CINSTIT...SCHIMBATI PERSONALUL DOMNE...CA SE VA DUCE DRACU FIRMA AIA...

Anonim spunea...

astept cu nerabdare clipa in care vor realiza nemtii ca platesc ma multi TESA decat muncitori....vise,cat timp merg pe profit-nu-i intereseaza pe cine si cat platesc

Anonim spunea...

Si in firmele germane , la ele acasa e la fel , insa printre nemti mai e strecurat cate un roman ,indian,chinez etc care sustin activitatea cel putin ...nu vorbesc din auzite .

Anonim spunea...

Acum citeva zile o fost prins la poarta in timp ce incerca sa fure cu masina,un tip din Bran pe nume Folea I.O fapta deosebit de grava zic eu.Sunt curios daca v-a avea aceeasi soarta ca acei angajati dati afara pentru o pereche de manusi furata sau brinza se va dovedi inca o data,Salvatore della patria...

Anonim spunea...

daca vrei salar marit la INA iti pui familionu sa il pozeze pe seftu tau zi si noapte pana il prinzi cu amanta lui si ai cu ce sa negociezi , ca altfel ...

si pt. Dl Scafaru Mare om Mare caracer sa il rugati sa nu mai forjeze masina aia asa tare fiindca doresc sa o cumpar cand firma o va scoate la vanzare .

mai vine Angela ?
macar Dl. Piersic ar face soow de calitate zic .

Anonim spunea...

Scafa nu isi va vinde masina prea curand, sa ca mai bine iti iei SCOUT de la Delcar Brasov, s-ar putea sa gesesti convenabil'.

Anonim spunea...

incearca mai bine sa cumperi un touareg,ca a aparut altul cu nr.de IL

Anonim spunea...

incearca mai bine sa cumperi un touareg,ca a aparut altul cu nr.de IL

Anonim spunea...

Se arunca cu prime la segmentul C. Huoooooooooooo

Anonim spunea...

Doresc sa ii urez domnului Blemovici mult succes in activitatea viitoare , asa cum mi-a dorit si dansul si chiar mi-a fost de bun augur .

Anonim spunea...

Se fac angajari la INA . e un semn bun , Nu ?!?

Anonim spunea...

unde,la TESA :-))

Anonim spunea...

Hai sa facem un top al agramatilor din conducere !!!! ???? Cine da primul nume, eventual si o perla :) ?

Anonim spunea...

Un sefut,nu conteaza nume sau segment,are vorba ... ,,eu le-am spus,daca nu intelege baietii !!!"

Anonim spunea...

Vine Angela . Uau ...
Asa ca o sa incerc sa o iau inaintea doamnei Stroe si a emailului dansei si o sa va rog sa veniti la servici cu pantofii lustruiti si fericiti , asa in caz ca da o tura Angela prin hale ..

Anonim spunea...

"Hai sa facem un top al agramatilor din conducere !!!! ???? Cine da primul nume, eventual si o perla :) ?"
P
o
t
3
r
a
s

Anonim spunea...

Propun sa ii lasam afara din discutie pe acei sefi care au masina de servici .
Conducerea unei masini de servici INA denota o intelegere peste medie , iar noi trebuie sa fim corecti .

Da , stiu ca uni dintre dv. se vor felicita ca au de a face cu un comentariu malitzios al unuia frustrat ca nu are masina , macar de servici .

Anonim spunea...

Si inca ceva ,

Eu cred ca aceste insinuari nu au un final constructiv .
Din cauza stresului enorm pe care domnii sefi de segment il au de suportat din cauza , in principal de ce sa nu recunoastem a lenei si incompetentei subordonatilor , e normal sa mai apara balbaieli nervoase , iar , char nu stiu daca cineva s-a gandit ,insa sub atat de multe greutati , marea masa a neuronilor unui sef tinde sa cedeze , iar la nivel de unitate nervoasa , numitul neuron la purtator sufera de flambaj , situatie in urma careia doi neuroni apropiati ajung sa se atinga . Axonii celor doi neuroni e posibil sa ramana chiar lipiti pe vecie , asta ducand la pareze gramaticale permanente , cel putin .
Datorita acestor aspecte , doresc sa va rog , din respect sa treceti cu vederea cand vi se adreseaza umed-pulverizat cate vre-un sef fiindca situatia nu este de ras .
Din pacate la nivel mondial aceasta afectiune profesionala nu este recunoscuta , sarcii de sefi fiind obligati sa parcurga un ciclu de activitate complet , neputand sa se poata pensiona pe caz de boala .

Va rog sa reconsiderati pozitia dv. in legatura cu acest subiect .

Anonim spunea...

Stimata doamna Stroe .

Incerc sa va co8tez intr-un intr-un proiect artistic .
Stit sala aia cu 2 toalete de dupa intrarea de la pesonal, acolo stau pe niste cutii niste piese , chestii fara impact prea mare la public ...ei , la cat span e prin fabrica , si mai ales ca se poate , si trebuie topit si turnat intr-o forma , ma gandesc sa il turnam temporar in formele busturilor unor mari oameni , in general sefi din INA .
Stiu ca la dl. SCHafaru o sa intre mai mult material insa daca il taiem de la gat e ok , intra cam la fel material ca si la ceilalti ..
Busturile sunt temporare , daca se strica relatiile sau organigrama , il da-ti la topit ..

Cultu(ra) organizationala ar suferi o imbunatatire semnificativa , nu ?!?

Anonim spunea...

HELOO, 'INISILOR'NU MAI COMENTATI NIMIC S-A SCHIMBAT TREABA IN FIRMA,MERGE MAI BINE ACUM?
DACA AVETI NEVOIE DE SALARIU UNUI BOSS SCRIETI-MI AICI SI VA VOI RASPUNDE.LEGIONARU'

Anonim spunea...

Dom'Legionaru ,
vrei un job la cantina ?!?

Scrie aici si o sa ne gandim ...

PS: Nu uita sa precizezi daca vrei jobu asta ca part-time sau simti nevoia de o schimbare permanenta .

Legionaru ...te uitai la filmele lu domn Nicolaescu cand erai mic ?
De ce nu ai ales Pistruiatu ?

Unknown spunea...

Ptr.anonimul de la ora 04,34
Mai fata palida,ce scriu eu ce-ntelegi mataluta;
Eu doar am vrut sa va ajut sa stiti si voi ce salarii primesc sefii vostri sau prietenii,dar lb romana este f.greu de inteles ptr.unii.
1.N-am nevoie de job,am unul si chiar f. bun.
2.Nu jigni persoanele care lucreaza la cantina,poate multe dintre ele au IQ mai> ca tine si sunt convins de asta

Unknown spunea...

3.N-am vizionat filme regizate de Sergiu Nicolaescu ptr.simplu fapt ca sunt filme comuniste,cu personaje proletare.
4.Imi spun Legionaru'ptr.ca am activat 10 ani in legiunea straina in perioada comunista cand tu erai soim al patriei sau erai in banca de sperma.Legionaru'

Anonim spunea...

Cine esti?

Unknown spunea...

CINE SUNT,UN OM DE BINE CARE ARE PRIETENI IN INA,PRIETENI CU STUDII SUPERIOARE SI SUNT CONDUSI DE MUNCITORI AGRAMATI.

Anonim spunea...

Hei, nu te enerva!Nu a fost o intrebare ostentativa, pur si simplu m-a amuzat pseudonimul;daca totusi ai dat explicatii( si asta imi spune ca te-ai considerat ofensat, asadar imi cer scuze pentru cum a "sunat"), te asigur ca ma aflu in aceeasi situatie pe care ai expus-o cu atata amaraciune, iar convingerea mea este ca nu suntem doar noi doi!Nu este tocmai o consolare dar poate asta iti va ridica moralul.Am onoarea sa te salut!

Anonim spunea...

chestia cu busturile care ar putea ocupa acel spatiu inutil mi-a parut o idee tare haioasa....dar problema este caruia sa-i facem bust din alama?.. si caruia din otel?....dar mai ales cum ar arata din slam?

Anonim spunea...

E bine ca se angajeaza oameni din nou , Nu ?!?

Pe vremurile astea daca vrei sa reduci costurile cu angajatii , cand ai o fereastra de incarcare , il concediezi , si apoi dupa 2-3 luni il reangajezi pe 60-70% din sal ...ii spui ca ii faci o favoare , el zice multam ca a avut noroc si tot asa ..

Sau nu e asa ?

Anonim spunea...

Dar totusi ....nimeni nu a spus nimic de propunerea anonimului din 12 ianuarie 2010 ( daca imi amintesc corect)...cine cu cine..???sau cu cine si-ar dori o relatie in SCH??

Anonim spunea...

Referitor la ce a propus anonimul din 1 oct.2010, un top al agramatilor din conducere....nu cred ca persoana aleasa de tine este in top ten.

Anonim spunea...

De ce nu mai pot oameni buni din sectie sa vorbeasca si despre acele probleme ale acelor oameni din sectie care munceste pentru firma asta si care au sau nu au timp ei nu se plang cum sar spune de aceiasi oameni care vorbesc despre cei care muncesc mult ei necunoscind nimica.

Anonim spunea...

pt anonimul din 30 noiembrie: poti fi putin mai clar? Eu nu am inteles nimic din ce ai postat,dar cel care a inteles poate ma poate ajuta. Un sfat mic daca se poate: spune cu cuvintele tale,lasa gramatica deoparte ca te incurca rau.

Anonim spunea...

Ar putea cineva sa il roage pe dl Blemovici sa dea un e-mail pe ro-users cu dieta pe care a urmat-o ?
Se pare ca a fost ok si as dori sa o aplic si eu insa nu am curajul sa ma duc sa il intreb .

Va multumesc .

Anonim spunea...

A urmat o dieta pe baza de ardei Kapia si multe genoflexiuni

Anonim spunea...

A facurt cura de ardei in partea dorsala si genoflexiuni la o icoana.

Anonim spunea...

eu cred ca l-a afectat si pe dansul criza

Anonim spunea...

Aloooooo.....muncitorilor,nu mai aveti nimic de comentat la adresa sefilor? Ma dezamagiti.

Anonim spunea...

Liniste deplina. DE CE?

Anonim spunea...

explicatia e simpla:
e linistea dinaintea furtunii ;-(

Anonim spunea...

Dragos asta e acum sef la logistica

Anonim spunea...

da ma
A fost la Pantex.Numai el stie si cei din jurul lui cu ce tampenii l au prins aia

Anonim spunea...

Stimti sclavi pregatitiva s-o intimpinam pe mamica noastra D-na Schaeffler ca pe vremea comunistilor o sa primim foarte multe laude si ei multi bani in cont. FELICITARII

Anonim spunea...

asa da blemovici banii
cam cum i a dat si chiosculetul prietenului lui si acum il mai si subventioneaza cu 70 %.mi as face si eu un chiosc de asta dar nu vreau sa impart banii cu nimeni

Anonim spunea...

La Seg.C se petrec lucruri necurate in ultima vreme.Muncitorii sunt obligati sa munceasca pe doua masini de catre Ayatolahul Nicusan.Pe linga amenintari si referate acest individ nu stie ce vrea,ba calitate,ba cantitate.Nicule si mult si bun nu se poate aici nu esti nici la 6Martie si nici la I.U.S.De cind ai aparut totul merge mai prost ca inainte.Gurile rele spun totusi ca nu tu ai fi de vina.Cica un individ care arata ca un porc si se comporta la fel ar fi de vina .Numele lui incepe cu Sca... ,sa nu-i pomenim numele satanei!Aveti grije prieteni ca Dumnezeu nu bate cu parul,a-ti vazut ce a patit saracul Poteras alt individ (animal) de teapa vostra si incercati sa va comportati ca oamenii pentru ca traiti printre ei.O seara buna!

Anonim spunea...

Servitutea modernă este o servitute voluntară, consimţită de mulţimea de sclavi care se târăsc pe suprafaţa pământului. Ei îşi cumpară toţi, la fel, mărfurile care îi aservesc tot mai mult. Ei aleargă toţi către o muncă tot mereu mai nebuna, care li se ofera printr-un consimţământ generos dacă sunt suficienţi de cuminţi. Ei înşişi aleg stăpânii pe care îi vor servi. Pentru ca această tragedie amestecată cu absurditate să poată fi pusă în practică, a trebuit mai întâi ca să li se extirpe membrilor acestei clase, orice urmă a conştiinţei legate de exploatarea şi alienarea ei. Iată deci strania modernitate a epocii noastre. Spre deosebire de sclavii din antichitate, de şerbii din evul mediu sau de muncitorii primelor revoluţii industriale, ne aflăm astăzi în faţa unei clase total aservite, dar care nu ştie acest lucru, sau care mai degrabă nu vrea să îl ştie. Prin consecinţă ei nu cunosc revolta care ar trebui să fie singura reacţie legitimă a celui exploatat. Ei acceptă fără crâcnire viaţa jalnică ce le-a fost construită. Renunţarea şi resemnarea sunt sursele nefericirii lor. Iată visul nefericit al sclavilor moderni care nu aspiră, în final, decât să se lase prinşi în hora macabră a sistemului de alienare. Opresiunea se modernizează întinzându-şi pretutindeni formele de mistificare ce permit mascarea condiţiei de sclavi. A arăta lucrurile aşa cum sunt ele în realitate şi nu cum sunt prezentate de către putere, reprezintă subversiunea sub forma ei cea mai autentică. Numai adevărul este revoluţionar. Pe măsura ce îşi construiesc lumea prin efortul muncii lor alienate, decorul acestei lumi devine închisoarea în care vor trebui să trăiască. O lume sordidă, fără gust şi miros, ce poartă în ea mizeria modului de producţie dominant. Acest decor este într-o construcţie fără sfârşit. Nimic nu este stabil aici. Reflecţia permanentă a spaţiului care ne înconjoară îşi găseşte justificarea în amnezia generalizată şi în insecuritatea în care trebuie să trăiască locuitorii săi. Totul trebuie refăcut în aşa fel încât să reflecte cât mai bine imaginea sistemului: lumea devine pe zi ce trece tot mai murdară şi mai zgomotoasă, precum o uzină. Fiecare parcela din aceasta lume aparţine statului sau unui particular. Apartenenţa exclusiva a pământului, acest jaf social, se găseşte materializat în omniprezenţa zidurilor de demarcaţie, a porţilor, gardurilor, barierelor şi frontierelor…Dar spre deosebire de sclavi sau detinuţi, exploataţii timpurilor moderne trebuie să îşi plătească cuşca în care locuiesc.

Anonim spunea...

cica SCATf...'ar avea o cana in care frau SCH si-a scaldat botu'.
tine cana ca pe-o moasta inchisa intr-o cutie de sticla.
cutia e fixata la inaltimea buzelor stimabilei.
din cand in cand,SCATf...se apleaca intr-un gest de adulatie si pupa frantuzeste imaginarul loc al dosului ilustrei !
;-)

Anonim spunea...

Mai e un porc care se lauda la angajati acum vreo 3-4 ani, ca are un pahar din care a baut frau SCH.Numele lui e Petreanu(mare libidinos !)Si pe atunci era mare sef la biele.

Anonim spunea...

Cunoasteti expresia "Think out of the BOX" , putini cunosc ca de fapt la Schaeffler s-a nascut .

Anonim spunea...

Saracu Porc...

Anonim spunea...

Mare drama la segmentul C.Ole,ole,ole nenea Nicu nu mai e!Dar cea mai mare drama este sa inlocuiesti un prost cu trei(cei ce au venit in locul lui de la Seg. Z)Deci un Nicusan = 3 Gulasi.Avantaj Nea Nicu !O sa-l plingeti cit de curind pe tataia prieteni ! Daca nu aveti un batrin cumparati-l, iar daca il aveti impuscati-l ! Plecati pina nu e prea tirziu din acest loc unde pute a cacat.Marea migratie a inceput deja...

Anonim spunea...

Think outside the box...si schaeffler-dream on !

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 400 din 473   Mai noi› Cele mai noi»