joi, 11 decembrie 2008

Jihad contra CET (3)

Sub înţeleapta cârmuire a primului bărbat al urbei, CET Braşov va fi mai mult decât o ruină. Pentru că George Scripcaru este un om care învaţă repede din maleficele măsuri ale guvernării trecute. Şi după ce a văzut el ce minuni se înfăptuiesc pe terenul de la Tractorul, terminat tot prin lichidare voluntară, a început să se frământe ce dracu să facă CET-ul ăsta, pentru care a semnat ca primarul când l-a preluat, deşi era doar vice. Şi numai ce s-a ridicat într-o dimineaţă şi s-a uitat semeţ în zare la turnul CET şi a grăit: lichidare voluntară scrie pe tine...
Scapă de tâmpiţii de ziarişti ca mine care îi tot dau peste nas că n-a făcut nimic pentru reabilitarea sistemului centralizat de termoficare, că poveştile nemuritoare cu austriecii care vor face un CET mai mare şi mai frumos a ţinut în campania electorală, iar în iarna care vine mare lucru n-o să se schimbe. Dar până atunci, mai trebuie să-i povestesc maharajahului de Buruieneşti că CET mai are cărbune doar pentru vreo cinci zile, iar captivii de la CET care l-au votat o să dârdâie în apartamente.
P.S. E bună ideea lui Scripcaru să-l copieze pe Căncescu şi să-şi facă un ziar gratuit, după modelul „Braşovul Tău”. Dacă nu ştie cum, să spună. îi trimitem o matrice.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Aveţi foarte multă dreptate, domnule. Ar trebui rezolvat cumva problema CET-ului, care are neajunsuri nu numai faţă de braşoveni, dar şi faţă de exploatările miniere, cărora nu le-a plătit nici cărbunele ce a folosit iarna trecută. Muncitorii acestor exploatări nu şi-au primit salariile din august-septembrie-octombrie-noiembrie. Ei cum vor trece peste iarna aceasta?
Un "miner" cu probleme

sebastian dan spunea...

@anonim
din păcate, degeaba am eu dreptate si cei care au aceeaşi opinie cu mine. CET a ajuns un loc unde se fură ca în codru, ba se mai bagă mâna şi în buzunarul celor racordaţi la sistemul centralizat. Timp în care unii de la PD-L, cei care au majoritatea în Consiliul Local şi care au psu şefii la CET, fac buzunarul gros...