miercuri, 31 decembrie 2008

Iubesc Braşovul cu un Rev de kkt?

Dacă ne întoarcem puţin în trecut, nu putem să nu ne aducem aminte ce mişto a fost de Zilele Braşovului, cu deviza „Iubesc Braşovul”. Pe vremea aia, Scripcaru cerşea voturi, să mai pupe un mandat. I-a ieşit schema şi merită felicitări la scenă deschisă. De Revelion, nu şi-a mai dorit nimic (au tecut şi alegerile generale). Aşa că a scuipat pe eveniment şi a trimis ceva meşteri populari în ale cântatului pe scenă şi câteva artificii. Din păcate, în marile oraşe ale ţării, Revelionul în stradă este o petrecere pe cinste, nu şi pentruz moldoveanul de la Buruieneşti care este primar la poalele Tâmpei. Şi voi da exemple de spectacole, în ţară - nu are rost să amintim de Bucureşti -, pe măsură ce le voi primi: Craiova - Bonnie Tyler, Timişoara - Jennifer Rush, Cluj - Samantha Fox, Iaşi - UB 40...
O a doua chestiune pe care vreau să o postez, la sfârşit de an, este protestul meu faţă de manipulările pe care le fac unii, lansând zvonul că Scripcaru a murit. Prea multe persoane, din medii diferite, m-au sunat şi m-au întrebat dacă e reală chestiunea. Manipulare făcută de inamicii sau apropiaţii lui Scripcaru. Chiar dacă omul e bolnav, chiar dacă a făcut mai mult sau mai puţin bine pentru Braşov, nu e cazul să fie aruncate pe piaţă astfel de zvonuri. Părerea mea...

19 comentarii:

Anonim spunea...

Da Sebi... Brasovul e un "oras mort" din pacate... Nu numai de Anul Nou
S-ar putea face cu adevarat un turism cultural aici... Vezi ce face Sibiul! In fine... E alta clasa acolo, alta categorie de edili, categorie grea in sensul clar...
Pina una alta... Cele bune si
La Multi Ani de ginduri bune!
Flavius

manuela spunea...

da dar sa spui despre un om ca a murit , asta este prea de tot

Marius Ola spunea...

Eu cred că răspândacii s-au cam încurcat în informaţii, dar şi defuncţii. Ni de alta dar, aşa cum spuneai Sebi, Braşovului i s-a constatat decesul din mai multe puncte de vedere. Aşadar, Braşovul a murit, dar nici despre primar nu putem spune că o duce prea bine.

Anonim spunea...

tot dupa murit am cautat si eu, ..intreba o prietena ca a auzit in piata

@revelion - care a fost prin Bucuresti? eu am stat in ultimele 5 zile acolo, si m-am plimbat sa vad ce si cum ... nu pot sa zic ca straluceste, e genul ala kitch...culori care mai de care, in Unirii ... n-am vazut brad ... spre inter ...gasesti un brad din metal, .. in rest mi-a placut tot in zona unirii ca au fost si casute unde se vinde pe lanca vin fiert, si kurtos, ... ( mai nou la noi si gaufre ) , ..la ei am mai vazut : sorici, carnat, diverse bucati de carne, ... etc

deci nu pot sa zic ca mai este ceva f. bun nici acolo, se schimba lumea :( ... vremuri si vremuri

o seara buna si la MUlti Ani

Anonim spunea...

si totusi avem ceva in plus :

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/presedintele-traian-basescu-da-bucurestiul-pe-brasov-de-revelion.html

Aflat la Predeal in vacanta, Traian Basescu s-a aratat indignat de faptul ca primarul Sorin Oprescu nu l-a invitat la Revelionul organizat in Piata Constitutiei.

Din 2004, de cand ne este presedinte, Traian Basescu a stat de Revelion numai in Capitala. Acum, surpriza: si-a pregatit discursul pentru brasoveni.

Ca sa-i mai treaca din suparare, presedintele a facut si marti o plimbare cu snowmobilul prin padurile din Predeal, chiar daca s-au inregistrat -15 grade Celsius afara.

Prima doamna nu l-a insotit pe seful statului in aventura montana. A preferat sa ramana la caldura.

Traian Basescu ramane in judetul Brasov pana dupa Anul Nou. La Predeal se afla zilele acestea impreuna cu familia si presedintele PSD, Mircea Geoana

Marius Ola spunea...

Măcar la Vanghelion vine fisu lu` Iglesias. În Piaţa Sfatului „Ha, ha, ha!”, prezidenţial în acorduri de Buruieneşti.
Who the fuck are Tiberiu Ceia, Angela Rusu?... OK, sunt puţin rautăcios, dar doar de Laura Lavrik am auzit. Ruşine să-mi fie. Oricum, bine că am scăpat de „pupuze” în playback-ul gol care să se zgâie şi să se schimonosească la frigul Braşovului.
PS.: Aplauda-mi-ar urechile în ritm de samba scripcarian... Ha, ha, ha, ce-mi plac glumele mele!

Anonim spunea...

Am nevoie urgenta de nr de telefon al lui Marius Ola.
La multi ani tuturor dar si moldoveanului de la Buruienesti si betivului de la Cotroceni.
Un an mult mai bun ca acesta,iar nerealizarile din acest an sa devin realizari in noul an.
A.M. "micul Tariceanu"

Anonim spunea...

Pacat...macar acum in ajun de anul nou ar trebui sa aveti alte ocupatii,nu sa dati cu noroi in munca unui om...care s.a straduit si a reusit in mare parte sa schimbe fata unui oras.E normal ca nu poate sa multumeasca pe toata lumea si mai ales pe niste asa zisi "jurnalisti" ce se zbat in anonimat,ce arunca in ochii omului de rand cateva fraze critice cu speranta ca ii va asculta si pe ei cineva. Scipcaru sa traiasca.Ganduri bune si LA MULTI ANI tuturor!!!

Anonim spunea...

Slaveste-l pe Cancescu..poate ajunge primar...AAAA are niste ciorapi de rezerva...proaspat imbibati si aromati.

Anonim spunea...

Subscriu la protestul tau, Sebi, daca-mi permiti. Ma infurie faptul ca zvonerii si raspandacii m-au "facut" si pe mine. Tot am dat un telefon pentru acel 1% risc sa fie adevarat. Urata chestie!
Cat despre Revelion... , nu mai comentez.

La multi ani, cu sanatate si impliniri!
PS: minus 17 grade! Brrrr!

Anonim spunea...

Nu va ganditi si la varianta in care Scripcaru e cel care a dat drumul la zvon? Miza o puteti deduce daca va ganditi un pic, analizand contextul! Oricum, n_a iesit decat un mare si stupid fffffaaaassss! Doar un tip viclean ca Scripi putea sa inventeye asa o prostie. O minte doxata in nici un caz! ! Maria Petrascu

sebastian dan spunea...

mda. deci de vina sunt jurnaliştii ca la Braşov nu s-a făcut nimic mai acătării în Piaţa Sfatului. Ruşine să le fie...

Anonim spunea...

tu esti redactorul sef de la "brasovul tau", daca nu ma insel? apropo, eu am fugit cum am iesit de la servici direct in bucuresti pentru ca decat in brasov mai bine in bucuresti. oricum eu sunt brasovean prin adoptie, de fel sunt prahovean. bravo pt ziar, pt felul in care il realizati si pt tiraj mai ales ca il distribuiti moka .
ah!,sa nu uit!, prin venirea lui base' in bv chiar ca brasovenii o sa aibe un rev de tot naspanu, fir-ar mama lor de portocalii corupti si fsnisti.
ma poti gasi pe:
- barbierubogdan.wordpress.com
- poet-detinut-curvar.tk (bine, normal ar fi trebuit sa fie poet>>jurnalist>>scriitor>>detinut>>curvar)
- barbieru.blogspot.com
- bbpingu.weblog.ro
si site de prezentare bogdan-barbieru.tk

sebastian dan spunea...

@ ultimul anonim
păti tocmai asta e ideea. pe blog lumea poate scrie ce stie, isi poate da cu părerea, aşa cum nu o poate face în redacţia din care face parte. Cât proveste varianta lansata de tine, nu o cred, pentru ca Danu prea viseaza la functia de prefectel... iar vice la CJ, ornament in bradul lui Cancescu, alaturi de Botorog, nu cred ca îi dă ghes inima

Anonim spunea...

Yes, thanks

Anonim spunea...

In my opinion you are not right. I am assured. I suggest it to discuss.

sebastian dan spunea...

@ anonim
let's discuss

danielatontsch spunea...

Buna ziua,
Numele meu este Daniela Tontsch, reprezint Asociatia Distroficilor Muscular din localitatea Valcele, Jud.Covasna (www.admromania.ro)
Sincer va abordez pentru ca simt in dumneavoastra omul de care avem nevoie. Asociatia noastra traieste o "drama" sociala. In dorinta noastra de a ne face auziti nu gasim ascultare oricat ne-am stradui. Am putea povesti neancetat insa astept aprobarea dvs.
Cu speranta, Daniela Tontsch
http://danielatontsch.wordpress.com

cristodulo lucian andrei spunea...

Ce fain e sa intalnesti site-uri vechi si sa vezi ca era iarna si acum e vara
foram-puturi.ro