miercuri, 2 iunie 2010

Primarul din Bran, condamnat la 1,5 ani de închisoare cu suspendare

Edilul din comuna Bran, Gheorghe Hermeneanu (48 de ani), a fost condamnat, zilele trecute, de Curtea de Apel Braşov la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

El a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce a intabulat abuziv un teren în patrimoniul comunei. Primarul a fost dat pe mâna procurorilor de directorul Muzeului Bran, Narcis Dorin.

Reprezentanţii instituţiei spun că terenul, pe care se află acum bazarul din Bran, aparţinea, de fapt, muzeului şi nu putea fi trecut în patrimoniul comunei.

Întreaga poveste, în Adevărul de Seară

7 comentarii:

Ovidiu Eftimie spunea...

şi-acum mai poate candida pentru un nou mandat în 2012?

sebastian dan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
sebastian dan spunea...

potrivit prevederilor legale, poate candida linistit. a se vedea cazul Lata, Sacele.

Metropola-Brasov.ro spunea...

Foarte faina suspendarea asta. Faci abuz in serviciu, iei o condamnare si poti candida linistit in continuare. De la ce partid e primarul?

Dan Tanasa spunea...

Nu ai o poza cu mai maimutoiul asta?

sebastian dan spunea...

gasesti pe site-ul adevarul, urmeaza linkul!

pokerash spunea...

Buna ziua!

Numele meu este Cristian.In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram(interactionam)prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul poker online bonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri cu continut de poker.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.

Cu respect
Cristian

contact @ pokeronlinebonus.ro