marți, 8 iunie 2010

Naşu vs Tolontan (UPDATE)

tati, razbel mare cu gheţuşul de la poalele Tâmpii. Naşu' de la B1 are o limbă atât de maro, încât am înţeles, finaly, ce a vrut să declare primarele George Scripcaru, într-un interviu acordat pentru „Adevarul de Seara“ Braşov, cum e cu treaba ca sunt unii ziaristi platiti ca il denigreze in „Afacerea Patinoarul“.
„«El», Naşu', nu era platit. Sa denigreze. Era pe partea aialalta a strazii. De acolo se vede gheţuşul bine. Lustruit cu matura aia smechera, de jde mii de euro, de la Calarasi. Ca si acolo mere un patinoar, chiar daca tragi cu tunul si nu gasesti o patina in tot judetul.

Mult iubite şi stimate - jurnalist? nu e cazul, om de afaceri? - iar nu e cazul, ştiu ce volte faci in materie de agroturism si pensiuni, pupat in cur? mda.. aici exista o posibilitate de premiere... vrei o mostră, să vezi monstrul? „Sa fii Alba ca Zapada si tot o nenorocesti, dar sa faci un om in halul asta ca era de buna credinta...“ (era vorba de bietul primar George Scripcaru, în braţele căruia plânge tovarăşul Naşu).

Inca ceva. definitoriu pentru naşu. l-a avut ca invitat pe vizeru. cum care vizeru, bre? Marius Vizer Junior iese la agăţat cu o maşină de 85.000 €, bolid care aleargă cu 320 km pe oră. Fiul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer Jr. (24 de ani), conduce un automobil, susţine el, unic în România. Mercedesul C 63 AMG prinde 100 km/h în cinci secunde şi motorul său a fost folosit în Formula 1 de McLaren Mercedes, în 2003. e ceva ce nu ati inteles? acestia sunt oamenii care dau credibilitate patinoarului de la brasov...
De cealaltă parte, Tolontan, care are si el niste ochelari de cal. nu vrea sa vada si pace anumite lucruri. Pretul corect nu ce cel de 12 milioane de euro. scirs de GSP. dar exista scuze. Primarul Brasovului nu pune hartiile pe masa. culmea, nici prietenii nu stiu de ce.
Explicatii exista: nu vrea sa ingroape vaca de muls bani publici de la Bucuresti, de unde „iese“. ramane de vazut cat tine povestea. ca e calr ca in mandatul asta baietii nu vor iesi la raport, in fata DNA, Curtea de Conturi etc. Astora le e frica sa faca si umbra...
da-te, bre, prins, margelatule......

UPDATE



filmuletul cu pricina a fost dat si de naşu, la b1, si de rtt, cu Scripcaru in platou, fara intereventii telefonice.
Înteleg ca s-au dat bani pentru ponegrit patinoarul, albirea lui cat a costat?? Si cat a costat filmuletul cu pricina?

Un comentariu:

Metropola-Brasov.ro spunea...

Iti dai seama ce manevre a facut Scripcaru daca nu vrea sa faca un gest simplu: sa publice contractele si devizele pe situl primarie.
Daca facea totul corect la publica in toate ziarele din Brasov :-)