duminică, 20 iunie 2010

Azi in Timisoara, maine.... "Hoţii" şi "Jos mafia PDL", scrise cu vopsea pe sediile PDL

Mesaje precum "Hoţii" şi "Jos mafia PDL" au fost scrise cu vopsea pe sediile PDL din Timişoara, cel mai probabil în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a declarat pentru NewsIn preşedintele filialei locale a PDL, Ovidiu Ciuhandu, care a precizat că va depune plângere la Poliţie.

Ce sa zic... oameni cu bun simt, banatenii astia. La Constanta au dat cu oua... la Brasov, PSD si PNL nu conteaza. Vedem ce fac miticii de Bucuresti

2 comentarii:

Cetateanul Popescu spunea...

Buna,

sunt un blogger brasovean (cetateanulpopescu.blogspot.com), cu atitudine pro-liberala. Incercam, impreuna cu Lilick (lilick-auftakt.blogspot.com) sa organizam intalniri regulate intre noi, bloggerii si comentatorii de blog din Brasov (dar nu numai), cu oameni politici liberali, locali si de la centru. Primul pas - pentru care iti scriu - este sa organizam o prima intalnire intre noi, in care sa punem la punct detaliile viitoarelor blogmeeturi liberale. Este vorba de o intalnire in care sa vedem cati suntem, unde ii putem primi pe oaspeti, ce tematici am dori sa abordam etc. Te intereseaza sa participi?

Daca da, te rog scrie-mi pe adresa cetateanulpopescu@gmail.com. Poti sa spui ce-ti doresti, pe cine iti doresti sa intalnesti, disponibilitatea ta, temele preferate etc. In functie de raspunsurile primite voi reveni cu detalii.

Daca nu te intereseaza deloc, te rog sa ignori acest mesaj.

Daca nu te intereseaza, dar ai prieteni pro-liberali in atitudine, da un Forward. Poate ei vor fi interesati.

Multumesc,
Cetateanul Popescu

sebastian dan spunea...

@ cetateanul popescu
da