joi, 9 iunie 2011

Vă implor! Nu ne mai scoateţi din criză!


Cel mai priministru al României, Emil Boc, a cuvântat plin de înţelepciune, la finele lunii trecute, la Câmpina, că am ieşit din recesiune, dar „norii crizei nu s-au risipit“. Numai că, după ce ieşim de vreo câteva ori pe lună, din recesiune, ne trezim cu noi biruri şi tărieri de salarii.
Am ieşit din recesiune şi, hop, dăm afară 10.000 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor. Nu spun că nu sunt ministere supraîncărcate cu personal, dar este un joc de-a baba oarba ce se întâmplă cu pseudo reforma şi reorganizarea în România. Când au luat decizia de a da afară oameni din MAI, anul trecut, pentru că este bugetofag, nu se ştia că mai sunt 10.000 de persoane în plus? De ce a fost necesar să mai rămână în sistem? Pentru că totul este făcut haotic, iar programul de guvernare există, dar lipseşte cu desăvârşire.
Tot de bucurie că am ieşit din recesiune, premierul a mai susţinut şi că „norii crizei“ se pot risipi dacă Guvernul va continua să facă investiţii în infrastructură şi nu a scăpat momentul să o linguşească pe ministra Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, pretinzând că acesta finanţează obiective de investiţii în infrastructură „acolo unde trebuie“. De exemplu, se vor face săli de sport în comunele braşovene Crizbav şi Apaţa, dar dacă plouă un pic mai serios te înfunzi în nămolul de pe uliţe şi nu mai ajungi la miuţa sătenilor. Sau, la Budila, se dau bani pentru parcuri, de la fondul de mediu, dar nu există canalizare…
De aceea, vă implor, nu ne mai scoateţi din criză, că iar rămân oameni pe drumuri, se taie salariile, indemnizaţiile mamelor, veniturile medicilor de familie, se închid spitale…

7 comentarii:

Mircea Suman spunea...

Si, in timp ce guvernantii cauta, cu multa sarguinta, ce mai pot taia din banii romanilor, motivat de saracia bugetului, Basescu si Boc promit mariri, electorale, de salarii si de pensii pentru 2012. De unde?

sebastian dan spunea...

da' ce, daca promit, trebuie sa si dea??? nu au promis si dublarea salariilor profesorilor in 2008? de exemplu

sebastian dan spunea...

on facebook Marcela Nasaudean Amin! :)

sebastian dan spunea...

Vilsan Simona CORECT

sebastian dan spunea...

Viorica Boghiu adica '''dragoste cu forta nu se poate''

sebastian dan spunea...

tot on facebook
Horia Pop Asa e!Daca ii mai lasam mult sa "ne scoata din criza" ne baga in pamant.

sebastian dan spunea...

si tot de pe faebook, un comentariu:
Flavius Calin Tofan Stai linistit. Se prefac numai. Stiu si ei ca si noi, ca nu mai putem fi scosi din locul in care ne-au bagat.