miercuri, 29 iunie 2011

Ministrul două ochi de peşte

Ministrul Educaţiei (aşa se numeşte instituţia, fără nicio legătură cu politrucul pus în frunte ei), Daniel Funeriu, a ajuns de râsu' parlamentarilor şi de plânsu' unei ţări care trebuie să îşi asume asemenea tembeli pentru viitorul a nşpe generaţii de copii.
„Cadrele didactice pot să rămână cât doresc ei pe posturi“ şi „îmi voi permite doar să spun că în limba română conform DEX cuvântul «coleg» este neutru, nu este de fel feminin“. Acesta este individul care se lăfăie pe bani grei, comparativ cu un amărât de profesor de ţară, care dovedeşte că are mai puţină şcoală decât a avut vacanţe un amărât de profesor de la sate.

Din aceeaşi categorie ministerială:
Pe un fund de balta,
Patru ochi priveste
Ce sa este oare?
Este doua peste.

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Mircea Suman spunea...

Foarte bine scris!!!