duminică, 15 februarie 2009

Boc l-a somat pe Gribenco să-şi plătească taxele...

Mai în glumă, mai în serios, România chiar e mama tuturor posibilităţilor. Unul dintre suspecţii jafului armat de la Braşov, Serghei Gribenco, se ştie că a locuit în Cluj. Şi asta fain mersi, chiar dacă timp de patru ani era dat în urmărire internaţională. Culmea este că, deşi onor bădica Traian (Băsescu) a sărit la gâtul nostru, al ziariştilor, că ne permitem să criticăm crizele de sistem din România, nu mă pot abţine să îi dau peste bot. Însuşi cel care a ajuns şeful Guvernului de păpuşari băsescieni, Emil Boc, pe vremea când era primar, i-a cerut lui Gribenco, în 2007, să lase dracului prostiile cu vardiştii şi să vină frumuşel la casieriile de la Primărie să-şi achite taxele şi impozitele locale.
Este vorba de somaţia nr. 42397/5.10.2007, prin care i se solicită cetăţeanului Gribenco Serghei, domiciliat în municipiul Cluj, pe str. Aurel Vlaicu 36-99, să îşi onoreze datoriile către bugetul local... deci cum e cu crizele de sistem??? ca să nu mai vorbesc că nici dracu din Poliţia Cluj nu a încercat să întrebe la Primărie dacă cumva au în evidenţă un astfel de individ... Sau poliţiştii sunt pe mână cu interlopii şi îi protejează???

7 comentarii:

Anonim spunea...

Servus Sebi...
Sunt tot mai convins ca traim la greu in plin Kafka... Pe Caragiale l-am bagatelizat deja..
Cele bune!
Bafta!

sebastian dan spunea...

@flavius
ca sa zic asa, eu sunt rautacios, ca sa dau satisfactii celor care spun intr-una că presa e de vina....

Anonim spunea...

prea tare. La ce să ne mai aşteptăm?

sebastian dan spunea...

@ionutu
vorba optimistului, se poate si mai rău...

Unknown spunea...

Esti rautacios, monser! Omul este scrofulos la datorie, vrea sa fie totul impozitat, inclusiv veniturile din... necurate si tu te apuci sa pui binoclul pe afte!

sebastian dan spunea...

@cornelius
mon cher, ce sa fac, asa m-ai invatat tu, sa nu las stirea pina nu ajung la capatul ei :D

Essences spunea...

facem un schimb de linkuri? pup.