miercuri, 25 februarie 2009

Violatorii lor, mai buni ca ai noştri

Violatorii din Italia: 7,8% români; 6,3% marocani; 60,9% italieni. Ministerul a precizat ca majoritatea victimelor agresiunilor sexuale sunt femei, intr-un procent de 85,3%. 68,9% dintre victimele violului sunt italience (sursa ziare.ro, aparuta si la Antena 3).
Astea ar fi statisticile seci, date publicităţii de miliţienii italieni. Dar, în cizma unui Mussolini, a Mafiei, a spălării de bani, a crimei organizate, a prostituţiei etc., românii sunt vânaţi mai ceva ca potârnichile.
Oficialii italieni instigă la violenţă, la xenofobie.
Oficialii români au alte probleme: vin alegerile europarlamentare. Băsescu are dureri de cap cu maghiarii care nu-l mai iubesc şi s-a gândit că e bine să-i facă concurenţă lui Vadim cu declaraţii anti-maghiare. Diplomaţii, mai degrabă îşi bat capul cum să mai umfle deconturile grase, decât să ia o poziţie, pentru ca opoinia publică să nu mai fie otrăvită de nişte macaronari oportunişti şi demagogi ca fătălăii politici de pe malurile Dâmboviţei.
Din păcate, asta e, până şi violatorii lor sunt mai buni ca ai noştri... Cel puţin aşa spun italienii. Ai noştri tac de nu se mai opresc...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai dreptate, cunosc doua cazuri de femei abuzate sexual de italieni. Amandoua sunt foarte socate si zdruncinate. Romancele noastre sterg la fund parintii lor si ei le violeaza.