joi, 8 ianuarie 2009

Bursa demiterilor la Braşov

Nu aş spune că negocierile între PSD şi PDL merg greu, la Braşov. Dorul de caşcaval (ciolan) e mare, aşa că lucrurile ar trebui să se petreacă repede. Problema este că nu prea au oameni, iar demiterea nu se mai poate face după cum vor muşchii politicienilor. Pe urmă, mai trebuie spus că PNL nu a ras tot ce a pus PSD şi PDL în fruntea unor instituţii descentralizate. Motiv pentru care e posibil ca unii şefi de instituţii să rămână în fucnţie.
La ora asta, la Direcţia de Muncă - Florin Costin, la Casa de Pensii - Camelia Bugnar, sau la Agenţia de Mediu - Ciprian Băncilă, ar trebui să stea liniştiţi. PD-L i-a pus în funcţie. Doar dacă vreunul a fluierat a pagubă în biserica lui Scripcaru.
PNL are om la ADS, dar aici nu se bagă nimeni, că se desfiinţează în vreo 2 luni, mai e Casa Asigurarilor de Sănătate - Paul Becheanu, OPC - Iulian Mara (dat ca sigur că va fi schimbat, că îl urăşte Scripcaru de moarte că i-a amendat CET-ul), ITM - Reit Nicolae. Astea ar fi câteva nume care mi-au venit rapid în minte. Nu am spus nimic de Mihai Mohaci, care se luptă încă pentru un secretariat de stat (ANPC sau ceva cu IMM-uri, în ministerul lui Constantin Niţă).
La Regionala de Drumuri Naţionale şi la filiala locală a Loteriei, caşcavalul a fost repede înhăţat, şefii demişi că era foamea mare la gura unora.
Aştept noutăţi...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Reit Nicolae nu e cumva preot ?

Răzvan Popa spunea...

nu am citit nimic despre şefii de instituţii puşi de PSD şi neschimbaţi de PNL - PD in 2004. Oare nu exista?

sebastian dan spunea...

@anonim
nu este preot, ba chiar e un tip simpatic si la locul lui, părerea mea
@ razvan popa
mă asteptam să spui tu cine ce si cum, de la PSD, dar văd că încă vorbiţi cu fereală de subiectul ăsta

hoinarnet spunea...

Cand afost ales presedinte Basescu a afirmat ca nu mai trebuie schimbati oamenii pe criterii politice.Tare mult m a impresionat.Apoi,peste cateva zile a vorbit despre libertatea presei. A inceput sa explice de ce presa nu este libera in Romania.Mi am dat seama ca era propietarul adevarului!