miercuri, 28 ianuarie 2009

În spatele uşilor închise de la TEX

Am scris în 9 ianuarie că există un scandal la trustul de presă TEX. Fără să o recunoască nimeni, cenzura portocalie a modificat masiv conţinutul Braşoavelor, pentru un ochi versat în ale tipăriturilor fiind flagrantă intervenţia. S-au scos texte şi s-au pus, cu lopata, altele. Cele scoase, erau ironice la adresa unora de la PD-L, şi au fost băgate altele, contra celor de la PNL, evident... Mai multe, citiţi aici .
Văd că, după ce Alghi a fost dat afară de la TEX, au început să se învolbure apele. În lumea blogurilor. Nu o să comentez cum se scrie la TEX şi cine o face. Cu o mică parte din cei de acolo am lucrat pe vremuri. În schimb, ar fi multe de spus asupra modului în care este apreciată munca acolo. Deocamdată, nu intru în detalii, dar chiar mă amuză ce se tot scrie că „numai” la TEX se face presă... Să fim serioşi... Iar dacă e cazul dau exemple de ce nu se face presă la Transilvania Expres!
Nu e cazul să vorbim despre ce afaceri fac cei de acolo (patronii, în speţă). Nici câţi bani publici sunt drenaţi. Pentru ce? Pentru protecţia celor care au fost aleşi... Continuăm?

Niciun comentariu: