marți, 20 ianuarie 2009

Dreptul la amanta

Tâmpeniile pe care le fac băieţii deştepţi din politică nu mai miră pe nimeni. Dar băieţii ăştia vor să intre în pat cu noi, să ne ţină lumânarea. De fapt, se va ajunge să fim o ţară de sfinţi: nu mai are nimeni curajul să vorbească cu amanta sau amantul la telefon sau pe mess, nici măcat în glumă nu mai rişti să faci vreo aluzie sexuală, sau pretenţii pentru un favor/serviciu.
Cel mai mare risc este că aceste baze de date - de telefonie si de Internet - nu sunt păstreate de serviciile secrete, ci la companiile cu pricina. Chiar mă gândeam cam cât ar fi mita pentru un amărât de la Romtelecom, Vodafone sau Orange ca să pun mâna pe înregistrările dintre Scripcaru şi presupusa lui amantă? iar pentru băieţii cu bani, interlopii cu sau fără gulere albe, cât ar însemna să pună mâna pe astfel de informaţii, pentru ca apoi să şantajeze primari, miniştri?
Este evident că vom ajunge să trăim cu un stres în plus, graţie unor cretini care vor să se facă şi ei că muncesc în Parlament/Guvern...

6 comentarii:

Anonim spunea...

îşi dai seama dacă începe războiul stenogramelor convorbirilor telefonice ?
monitorul le dă pe cele căncescu-onelia, brasovul tău pe cele scripcaru-antonie iar tex-ul nu da nimic pentru că ia bani de la toţi !

sebastian dan spunea...

@ anonim
punct ochit, punct lovit

Sebeni spunea...

mai,baieti, daca am inteles eu bine, nu se pastreaza continutul discutiei, ci doar durata si traficul...asa ca, de unde stenograme?

sebastian dan spunea...

@ sebeni
asta a spus-o la PD-L? ca nu se păstrează conţinutul? Şi tu ai crezut?? :))

Rodica Botan spunea...

Inapoi la sistemul morse...sau si mai bine...la semnale cu fum...

sebastian dan spunea...

@rodica
ar fi o idee, si mai putem folosi mesajele trimiseprin porumbei, dar codificate, că nu se ştie ce pisici sau ulii mai folosesc serviciile...