marți, 14 octombrie 2008

Corlăţean pleacă la Vaslui?

Apropierea campaniei electorale (evident, e vorba de cea oficială), începe să creeze mari emoţii, mai ales după ce încep să apară şi primele rezultate ale sondajelor de opinie. Alea realizate pe bune, nu cele care se dau pe goarnă pentru presă. Iar o primă victimă, spun unii domni care au sarcină doar să fie bine informaţi, ar fi Titus Corlăţean, care ar renunţa să mai candideze pe colegiul Săcele-Prejmer-Vama Buzăului, pentru că nu prea reuşeşte să adune voturi... Motiv pentru care, spun aceiaşi domni, secretarul general al PSD sa va lua drumul Moldovei, care nu e a lui, şi nici a urmaşilor lui. Dar aici partidul care numai de Geoană nu e condus a scos un scor frumos. Iar la Vaslui sunt mulţi oameni amărâţi care au nevoie de ajutorul şi sprijinul social-democrat venit de la Corlăţean...

6 comentarii:

Răzvan Popa spunea...

Domnule, dar daca tot esti atat de bine informat nu ne poti spune si cine va candida pe colegiul respectiv in locul lui Titus Corlatean?

Ovidiu spunea...

Un anume Razvan Popa urmeaza sa ii ia locul imberbului Corlatean in colegiul Garcini:D

Ovidiu Eftimie spunea...

Greu Răzvane la Săcele, Corlăţean e singurul venetic. Ianoş Balint e din zonă, din Tărlungeni, Adrian Maxim e din Craiter dar când şi-a făcut tac-su casă acolo terenul era al Săcelelor.

Are şi PSD un cetăţean din Purcăreni, măcar locuieşte în zonă chit că s-a mutat de doar câţiva ani. Eu zic să-l pună pe ăla.

sebastian dan spunea...

PSD are mari probleme cu colegiile. Mai precis cu oamenii pe colegii... Se zvoneşte că mulţi vor să-şi schimbe zonele unde au fost repartizaţi, din motive de (ne)şanse. Alţii, ştiu din start că sunt carne de tun, iar o altă categorie nici măcar nu îşi închipuie că sunt puţi de formă, pentru a face loc altora, din alte partide. Pariu?!

Răzvan Popa spunea...

Băi bieţi...aveţi voi treaba cu mine.. Îi transmit colegului Vrânceanu că la cât de "colorat" e ar putea foarte bine să candideze şi el pe colegiul Gârcini sau chiar Budita - Teliu.

Unknown spunea...

Vai, vai, cat suspans ... cata tensiune ... oare cine va candida pe colegiul care in toate simularile si sondajele rosii, galbene, albastre, portocalii, verzi sau orice alta culoare ii revine PSD ... oare cine va fi acel candidat atat de neasteptat incat sa fie nominalizat pe acel colegiu ... oare cine sa fie acel candidat pt care Titus este trimis in tina Barladului ... sa fie oare un presedinte de organizatie ??? ... nu stim, nu cunoastem, o sa vedem