miercuri, 22 octombrie 2008

Ameninţări scripcariene către olarul de la Pro Braşov

Spre deosebire de reportofoanele angajate pe bani puţini de presa de partid, informatori sus puşi au dat pe goarnă că ditamai buruienosul şef ajuns primar, George Scripcaru, s-a dedat la ameninţări împotriva omului de afaceri Ioan Olaru, care a pus laba pe Comat şi alte module de la Tractorul pe vremea guvernării PSD. Motivul? Individul, pe motiv că este lider la Pro Braşov, i-o trage lui Ioan Neculaie, alt ipomchimen care a pus laba pe Roman SA şi a vândut-o la fier vechi. Din informaţiile mele, azi este un nou termen în procesul pe această temă, iar lui Neculaie i se apropie funia de par, chiar dacă se dă candidat la Senat din partea lui Georgică primarele, cu care, reamintesc, a pus-o de schimbul acela de terenuri dubios cercetat mai mult sau mai puţin de DNA.
Zice gaşca aia de informatori că Olaru a fost ameninţat că a pus-o cu toate investiţiile de pe raza municipiului Braşov (inclusiv cu ce se întâmplă în Centrul Civic). Ce mă miră că mult-prea-corectul-şi-incoruptibilul-la-şpagă-primar-al-Braşovului, Georgică, care acu vo 12 ani era Gheorghe Scricparu, era tânăr, cu păr mult şi mustaţă, şi candida din partea PD drept muncitor de la Hidromecanica (Ovidiu Eftimie are poză, deci e pe bune!), a închis ochii asupra faptului că un alt individ de teapa şi pregătirea lui Jorj, recte Neculaie, a ridicat în Poiana Braşov sala NATO şi piscina pe terenul altuia, fără autorizaţie de construcţie, la fel cum şi Ori Zinger, la Capra Neagră, a înfiinţat un bâlci pe post de tarabe cu amintiri, fără autroizaţie de contrucţie. Domnu' primar, aveţi curaj să spuneţi ce bani au intrat la partid de la cei doi, precum şi publicităţile încasate de trustul de presă pe care-l patronaţi??? Pun pariu că nu, că altfel, i-aţi fi executat că încală legea, aşa cum s-a întâmplat cu alţii care n-au vrut să cotizeze....

Un comentariu:

Ovidiu Eftimie spunea...

Aristotel Căncescu are o poză cu Scripcaru cu mustaţă mult mai bună ca a mea. Doar el e un fan al fotografiilor serios, nu ca mine, unul amator.