luni, 13 decembrie 2010

Să-ţi fie ruşine, Moş Crăciun!

Moş Crăciun nu mai seamănă nicicum cu bătrânelul cu barbă albă, vesel, puternic, să care sacul cu daruri. Acum este mic, sfrijit, tras la faţă. Pe surse, evident, am aflat că s-ar fi înscris în audienţă la premierul Emil Boc.

. Nu ca să-i ducă vreun cadou. La bugetari, anul acesta nu se dau, că e criză. (Sunt şi câteva mici excepţii în funcţii mari: şeful statului şi miniştrii: pentru ei, Moşul le-a adus bani în plus la buget. La ei criza se vede altfel).
Moşul spune că are nevoie de sprijin, că nu i-au mai rămas bani de cadouri. De unde atâţia bani pentru tată ţara asta unde „producţia" de bebeluşi este o afacere de criză? Hoarda asta de mămici, cu ţânci nesătui, trebuie să iasă la muncă. Nu să stea acasă, în concedii maternale. CONTINUAREA AICI

2 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu scrieţi şi despre achitarea ex primarului Laţa Vasile la ÎCCJ. Recenta achitare a fost dată pe motiv că fapta de coprupţie(luare de mită ) NU EXISTĂ. Cine plăteşte pentru cele 8 luni de puşcărie petrecute la Codlea de către Laţa, în acest dosar, ca nevinovat? De ce acest procuror Şelaru Horia Valentin (fost şef la DNA Braşov)în prezent promovat ca şi consilier a lui Koveşi, care l-a arestat şi trimis în judecată pe Laţa nu plăteşte pentru suferinţa lui Laţa, care acum e bolnav grav?

RCA Ieftin spunea...

Thumbs up!