marți, 9 noiembrie 2010

Surprize - surprize?! Ghici cine e noul director adjunct la Electrica Braşov?

Conform HGR nr.630/2010,publicata in MO nr.632/08.09.2010, filialaElectrica Furnizare Transilvania Sud SA din Brasov se dizolva pentru a fi inclusa, prin fuziune, in nou infiintata filala Electrica Furnizare SA cu sediul in Bucuresti. Astfel, a fost decisa infiintarea unui nou post de Director (Comunicare si securitatea muncii, peste un serviciu si un compartiment: 9 in total,10 angajati). Pentru aceasta chestiune se pare ca un merit deosebit il are seful coalitiei guvernamentale de la Braşov, George Scripcaru.

Interesant este cel care va fi fericitul beneficiar al inteleptei decizii: nimeni altul decat sotul directoarei economice a falimentarei CET Brasov, Simona Frăţilă, devenit, in nici doua saptamani, din client al Electrica, director la aceasta societate!!

Fost,cu pana cu circa 10 ani in urma, mecanic auto la autobaza Electrica Brasov, acesta a fost, cu cateva zile in urma, castigator al concursului pentru postul de economist pe durata determinata,organizat de.... Filiala de furnizare Transilvania Sud a Electrica, la care au participat circa 40 de candidati.

Proaspat angajat, acesta a fost numit, in mai putin de o luna, incepand cu 1 noiembrie, in noul post de director adjunct al societatii.

Asta da politica de depolitizare a structuriolor administrative şi economice de stat din România, de care ne tot vorbesc premierul si presedinte...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tu esti unul din ceilalti 39 de candiadati care nu a prins postul?
Sau care-i faza de ce te-ai inflamat asa ?

www.sebastiandan.bogspot.com spunea...

@ anonim
sincer, nu ma intereseaza postul cu pricina. am 17 ani de presa, nu ma intereseaza. si nu m-am inflamat. am prezentat o situatie

Anonim spunea...

toti labarii si toate curvele directori