luni, 22 noiembrie 2010

Ce e strâmb la Noua Dreaptă?

World wide web a fost în fierbere, weekend-ul acesta. Totula plecat de la o ştire din Braşov, prezentată de adevarul.ro. Noua Dreaptă face dreptate în urbea de la poalele Tâmpei. Patrule din voluntari vor bântui pe străzi pentru a face „ordine". O altfel de ordine, ştiută doar de ei şi pentru cine vor ei.

Totul a pornit de la faptul că una dintre prietenele/camaradele/iubitele unuia dintre membrii ND a fost agresată în central oraşului şi nimeni nu a avut nicio reacţie: trecători sau poliţie, fie ea şi comunitară. Nu pot să fiu în asentimentul organizaţiei ND, chiar dacă este adevărat că poziţia lor faţă de ceea ce (nu) fac autorităţile este îndreptăţita... CONTINUAREA AICI

Un comentariu:

profudereligie spunea...

Încă nu am văzut un adept al Noii Drepte care să încerce să fie tolerant. Au ceva în creier care îi opreşe de la acest lucru. Parcă sunt autişti, nu sunt în stare să distingă ce se întâmplă în jurul lor şi din acest motiv îi consideră pe toţi duşmani: evrei, unguri, ţigani, homosexuali, lesbiene, neortodocşi, areligioşi, atei, neromâni (români ce au altă părere) şi lista nu mai are sfârşit. Mie milă de ei. Şi de noi, ceilalţi, că nu suntem în stare să îi ajutăm.