miercuri, 1 aprilie 2009

La „drum nou”, mulţumim din MIX partidului!

Piaţa media braşoveană avea nevoie de o publicaţie gen „Braşoave”. Aşa că apariţia „drum nou” este salutară. Colegii de la MIX (noii drumari) chiar mi-au făcut onoarea să mă bage în seamă. Mai mult, am găsit satisfacţie şi susţinere în demersurile mele scriitoriceşti de pe blog. La unii chiar am simţit un pic de invidie că doar eu „i-am tras-o” Ameliei Vulcu, singura profesionistă în viaţă de la MIX.
Am primit chiar şi încurajări, de la aceiaşi colegi de la MIX (trustul mogulului liberal Căncescu, ca să citez „drum nou”). „E momentul să tragi nişte aer în piept, două beri în maţ, un buchet de flori” ca s-o invit pe Amelia.
Dragii mei colegi, io pricep că vreţi s-o vedeţi cât mai departe de trust, dar credeţi-mă, chiar şi mie îmi este peste poate. Iar iubirea carnală o las în seama celor cu pistrui pe oriunde ar fi ei poziţionaţi. Prietenii ştiu de ce!

D’Oral Vumelia

6 comentarii:

Ramona spunea...

Si noi multumim dar nu din MIX ci din suflet ,partidului.Felicitari.

sebastian dan spunea...

@ ramona
si eu multumesc :D

Ramona spunea...

Sebi,Dan iti trimite salutari si iti ureaza mult succes ca-l meriti din plin.Iar in ceea ce ma priveste astept cu nerabdare campania electorala.Prietenii nu stiu de ce.

sebastian dan spunea...

:D

Anonim spunea...

of...saraca Amelica....nu va este fratilor mila de dinsa?

Anonim spunea...

ce tot vrea d.na asta Vulcu?ce tot face atata pe justitiara?nu se uita la ea cum arata?(femeia barbat-bine)este penibila cateodata,mai ales cand face emisiuni cu politisti,cica face pe dura cu ei......si cand colo .....halal femeie....poate se crede sexi!dar nu e deloc!sa-si vada de altceva!sunteti tare dle Dan....felicitari