joi, 2 aprilie 2009

Belaşcu, victima intereselor imobiliare ale primarului Scripcaru

Nu cunosc cât de corect şi cinstit a fost... fostul şef al Cadastrului de la Braşov, Constantin Belaşcu, care a fost înlocuit cu Mircea Popa, angajat până acum la Cartea Funciară Braşov. Cert este un singur lucru, Scripcaru a tunat şi fulgerat împotriva celor de la cadastru că nu e lăsat să-şi facă jocurile imobiliare. Practic, era cronica unei demiteri anunţate....
Şi încă ceva, Belaşcu era socotit omul PSD, iar ministrul IMM - şef de PSD local nu a mişcat nimic în faţa Dumnezeului portocaliu local.
Nu cunosc nici cine este Mircea Popa şi ce a făcut înainte de a ajunge aici, dar trebuie să aibă „merite” deosebite. Nu organizatorice: toată lumea ştie ce bătaie de joc este la cadastru, când merge omul să îşi ceară un extras CF şi stă la coadă de-l uită Dumnezeu.
Culmea este că, pesimist din fire, am zis că nu mai nimic de furat. Cei care acum schimbă şefii din funcţii sunt optimişti: au mai găsit câte ceva, şi firimituri...

13 comentarii:

Anonim spunea...

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE.scripcaru again ! foarte tare ! la primul material fara scripcaru beau o bere in cinstea ta. nu te saturi niciodata sa fi tonomat ?

Anonim spunea...

ps : fac pariu cu toata lumea de aici ca sebi nu va putea scrie nimic fara sa pomeneasca de scripi. si atunci : cum sa mai incredere in astfel de ziaristi. unde'i obiectivitatea ? a... am uitat. nu e cazul lui sebi. el este pentru noi libiu mateescu doi ! rusine, jurnalist da casa...

Ramona spunea...

Auzi,nenea anonim,mai bine zi ca n-ai bani sa bei o bere dar daca ne rogi frumos(daca nu sti ,te invatam,daca nu vrei ....);poate ni se face mila de tine si-ti dam si tie ce ramane.Cat despre obiectivitatea pe care tu o cauti,iti dau un sfat(nu te costa nimic),du-te frate si sterge-l pe Scripcaru la gura sobei.Te felicit Sebi pentru articol.

sebastian dan spunea...

@ ramona
intotdeauna cei care sunt anonimi sunt cei mai corecti, cei mai buni, cei mai destepti, cei mai curati etc... tot intotdeauna cei anonimi nu vin cu argumente contra unor afirmatii emise de cineva (nu doar la mine se inatampla asa, a se vedea orice alt blog...).
@ anonim 1/2
ma baieti, voi aveti sarcina doar să cautati ce se scrie nashpa despre scripri si sa injurati?? cititi toata postarile, mai multe bloguri. veti afla ca scripi nu e dumenzeu pe pământ, chiar daca voua asa vi se pare. si in ca ceva. pe cine ar trebui sa criticam că in orasul asta se intampla ce se intampla? Astept sugestii, fapte, argumente. Promit că daca sunt reale,le fac subiect de ziar, nu doar de blog.
Iar la faza cu Belascu, daca stiti sa folositi internetul, dati cautare dupa cele doua nume (Scripcaru si Bleascu), si veti descoperi că preamaritul vostru ameninta cu inlocuirea celui de pe urmă pe motiv de teren pe drumul de poiana. Sau nici asta nu aveti voie sa vedeti??? va interzice la partid?? nashpa...

Chibitul spunea...

@ anonim
daca citeai toate articolele de luna curenta (aprilie) ai fi vazut ca e un astfel de articol cum cauti...a pardon tu de fapt le vezi numai pe acelea cu Scripcaru
@ Sebi
oamenii se mai cearta, se mai impaca ... parca acum vreo 3 ani cei doi erau f buni amici, masuratorile si intabularile mergand pe banda ... pe banda portocalie ... dar intretimp amandurora le-a crescut orgoliul si dorinta de imbogatire, ajungand sa se calce pe botforasi

sebastian dan spunea...

@chibitul
e adevarat ca pina la incidentul respectiv, nu era nici o problema cu cadastrul. dat tot atât de adevarat ca de chestiune se ocupa fostul subprefect Szakal... promovat se Scripcaru la Bucureşti!

Anonim spunea...

Doamne, ce de ffrustrati in lumea asta...Sebi draga, tre sa fii mindru ca exista astfel de indivizi care se garbesc sa arunce cu norori ori de cate ori il atingi oe Zeus, pardon, Mimosa Senzitiva. esti injurat, deci existi, esti hulit, deci e clar ca esti tare, baietilor le este cam frica de rindurile tale.Tine-o te rog, tot asa... Si inca o data, bravos!

Anonim spunea...

nu stiu de ce dar am impresia ca la fel cum sunt eu acuzat ca fac parte din tabara lui scripi, pe aici se invart numai oamenii de casa ai celuilalt zeu din judetul nostru, cancescu, zis bebitza. nu va mai ofuscati atita ca nu am nici o treaba cu scripi, nu fac parte din nici un partid, nu sunt ziarist, ci doar un biet inginer. citesc acest blog cum le citesc si pe celelalte. chestia este ca ma deranjeaza ca in loc sa citesc niste informatii despre orasul nostru, ma vad nevoit sa tot i'mi pierd timpul cu refularile unora asupra altora.e drept, nu ma obliga nimeni sa le citesc, pot sa nu mai deschid blogul asta insa chiar i'mi placea de sebi. nu zic ca informatiile sale nu sunt adevarate, nu zic ca nu trebuie scris despre neregulile din primarie dar devine totul atit de tern si de evident incat ma enervez. sunt convins ca nu te intereseaza sebi-nici pe tine si nici pe ciracii tai- ca in ochii mei ai devenit un jurnalist fara nici o urma de obiectivitate si credibilitate . dar am o intrebare : despre cancescu de ce nu scri nimic ? sau te faci , si tu si ceilalti apostoli ai impartirii dreptatii prin orasul nostru , de afacerile ilegale ale lui cancescu, despre licitatiile trucate ale aceluiasi personaj, despre dosarele sale, despre risipa de bani publici din consiliul judetean ? nu ai voie ? nu trebuie sa'l superi ?

ps : ramona...nu ai nici o treaba fetitz'o. daca tu obisnuiesti sa stergi pe unii la ochiul maro, nu inseamna ca toti avem aceleasi gusturi. te'ai erijat in aparatorul lui sebi? sterge'l tu la gura sobei si mai vorbim. cat despre banii de bere... muncesc de exact atatia ani cat se presupune ca ar trebui sa ai tu de acasa. nu'ti fa probleme.

sebastian dan spunea...

@anonim
ma bucur ca esti inginer. Pentru ca logica este mult mai clară celor din domeniul tehnic. Deocamdatăp, Căncescu nu are nimic de a face cu oraşul pe care îl stăpâneşte Scripcaru. De aici, firesc, nemulţumirile faţă de ceea ce se intâmpla nashpa în orasul asta. Ai ceva nashpa de cancescu? nu tine pentru tine. Da-ne si noua!

sebastian dan spunea...

@ anonim
P.S. - nu face sa jigneşti o fata, chiar si on line...

Anonim spunea...

@ sebi

si reversul este valabil. eu nu am avut nimic cu ea. ea m'a jignit gratuit. in rest, numai de bine.

sebastian dan spunea...

@ anonim
OK! ideea e ca nu imi place limbajul „colorat”

Anonim spunea...

cinstit, nici eu nu'l agreez. nu ma reprezinta, desi sunt inginer :))