vineri, 6 februarie 2009

Partea bună a jafului de la Braşov...

...dacă putem spune aşa ceva. Ideea este că, după ce au venit grangurii din IGPR la Braşov, au început să apară poliţişti pe străzi, la interesecţii. Existau în unele locuri şi până acum, maşinile lor, mai mult (vezi Ceasu' Rău). Azi dimineaţă erau activi. Cool!!! Chiar munceau.
Sper ca asta să fie explicaţia, nu să fi fost scoşi în stradă că a trecut vreun mahăr de Bucureşti, să i se facă pârtie, cum se făcea pe vreamea lui Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu...

6 comentarii:

Anonim spunea...

pe la Ceasu Rau eu i-am mai vazut si inainte de punctul 0 - jaful :D da' esti sigur ca nu trece vreun bagator de seama cu staif pe DN1???

Anonim spunea...

le ţîţîie cururile după jaful de săptămîna trecută. Niciun scaun nu mai e prea sigur o vreme. Da' o să le treacă.. :D

sebastian dan spunea...

din păcate, asa e. trece nebunia cu Gorbunov si ne intoarcem la vechile metehne...

Anonim spunea...

unde naiba i-ai văzut tu în intersecţie că iar s-a umplut Braşovul de cerşetori. m-au asaltat ieri la toate intersecţiile. care mai de care mai ologi.
nu ştiu de ce naiba ţin ăştia să ne arate toate handicapurile, era să borăsc în maşină...

Anonim spunea...

Astazi au fost pe strazi pentru ca a trecut o coloana oficiala si trebuia sa le faca „pirtie”. Erau vreo 3 masini negre, insotite de 5 ale politiei si de o salvare. O fi fost Basescu? Sau Boc?

Anonim spunea...

Daca va referiti cumva la masina de Politie care stationeaza la Ceasu Rau nu cred ca e ceva nou, acolo stationeaza de ceva vreme, mai exact de cand s-a mutat sectia de politie acolo.