duminică, 1 februarie 2009

Din culisele jafului de la Braşov

Mai în glumă, mai în serios, Gorbunov, băiatul ăsta care e suspect principal pentru presă, nu şi pentru Poliţie, din păcate, care încă mai caută suspectul crimelor de la casa de schimb valutar de pe Bd. 15 noiembrie colţ cu Agrişelor şi Matei Basarab, se pare că se învârte în cercuri înalte. Băiatul, fugit de la pârnaie, trăgea de fiare fără probleme la Ori (Maor) Zinger la sală. Întâmplător sa nu, băiatul a beneficiat de clemenţă din partea Justiţiei învârtite pe degete de PD(L). Tot întâmplător, dosarele lui Zinger, de la Braşov, sunt îngropate de ani de zile de cei care încă „cercetează” actele multelor firme ale lui Zinger. Tot întâmplător, dacă e să fiu luat la „întrebări” sau îmi ia foc maşina de la un „scurtcircuit”, Zinger este cel care are o firma, DO Security, care teoretic se ocupă de pază şi protecţie, dar neoficial mi-au şoptit nişte unii că se ocupă cu filatul unor personalităţi publice locale. Mai ales celor care sunt adeverşi multiubitului primar Scripcaru, cu care Zinger a pus la cale o grămadă de învârteli imobiliare şi nu numai, acoperite cu grijă de acte. Tot băieţii deştepţi, cu ochi albaştri sau de altă culoare, spun că dosarele stau la sertar, din motive de portocaliu în MAI, Justiţie, DNA, Guvern etc. Dar, după????

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ati auzit ce a declarat Nicu Dascalu pentru Realitatea Tv?
Bibanu de la Mixxl i-a facut cunostiinta cu presupusul ucigas din jaful de la Brasov aducandu-l
la sala lui si apoi in emisiune.Doamna directoare Onelia Pescaru aveti niste angajati foarte dubiosi care promoveaza borfasi si criminali...

Anonim spunea...

sebi,
ma uit consternat la televizor cum antenele incearca sa lege furtul de arme de pd-l, ca pe o incercare de a masca problema bugetului.
acum vad ca si tu vrei sa legi crimele de scripcaru. mi se pare cel putin SF... ce-are crima cu primaria ?

Anonim spunea...

asta cu Bibanu ar fi prea tare dacă e adevărată. :D

sebastian dan spunea...

@ Sorin Basca
in nici un caz nu am vrut sa-l leg pe scripcaru de crime. ideea e ca aceasta caracatita infractionala a ajuns cu tentaculele ei sus de tot...
@ ionutu
nu e vorba de Bibanu, alt tip de la MIX, prin intermediul căruia a ajuns Bibanu să facă emisiunea cu pricina

Anonim spunea...

mai ziaristilor cu juma de norma pe la crasma!
crimele de la exchange vor avea acelasi autor necunoscut ca si moartea valutistului Gaboreanu si asa zisa sinucidere a aluia care si-a omorat nevasta si era pe felie cu mafia italiana. daca aveti oua de jurnalisti, puneti mana si faceti o ancheta adevarata, faceti niste legaturi care sunt evidente, nu mai stati ca secretara blonda si notati ce va da politia pe la conferinte de presa.
legat de firmele de paza si lumea interlopa, nu vi se pare suspect ca tocmai la trustul mix, coleg cu voi, lucreaza un baiat care da concerte si dedicatii prin puscarie, e prieten cu lumea drogurilor (Puia, Sishu), face emisiuni despre ce fain e in cluburile din Brasov unde vanzarea de droguri si prostitutia sunt pazite de baieti cu firme de paza.
Daca sunteti ziaristi adevarati, aflati de ce e patron de firma de paza un baiat care a stat la rece prin Germania, Italia si Ungaria pentru trafic de carne vie? Cum i-a dat politia autorizatie de functionare acestei firme? daca mai vreti intrebari, se rezolva.

Anonim spunea...

Şi mai întrebaţi şi voi prin stînga-dreapta cu ce se mai ocupă firmele de pază şi protecţie. Ce taxe de protectie mai percep, mai ales în zona unde a avut loc jaful.

sebastian dan spunea...

@alphadog
păi tocmai asta încercăm şi noi, dar culmea este că nimeni, din nic o tabără, nu vrea să dea pe goarnă ce şi cum....
daca stii ceva, nu ţine pentru tine :D

Anonim spunea...

Am o rugaminte adresata anonimilor de la RTT. Va rog sa ascultati cu atentie declaratiile celor implicati in cazul jafului de la casele de schimb. Eu, Dan Popescu AKA Bibanu MixXL, nu am avut si nu o sa am niciodata legatura cu infractiunile de care sunt acuzati unii si altii. Daca aveam, eram demult pe o insula fara sa mai aud de toti frustratii care comenteaza pe bloguri. Va multumesc. P.S. NU VA MAI ASCUNDETI SUB ANONIMAT DOAR PENTRU A DENIGRA OAMENI CARE MUNCESC PENTRU BANI. Sunteti niste lasi, si niste pisoi.