marți, 10 februarie 2009

D'ale Carnavalului la MIX

Stiu ca nu e frumos sa dai din casa, dar chestiunea am aflat-o intamplator, si chiar e misto de povestit.
Apare in BvT un articol despre Paul Enache, bagat în afacerea cu jaful armat de patronul Casei de schimb valutar. Dupa care se face un scurt CV al personajului, legaturi necurate, nepotisme etc. Multe false, motiv pentru care BvT a dat dezminţire în ziarul de azi. Articolul a aparut sub semnătura Ameliei Vulcu, dar background-ul nu-i aparţinea.... Aşa că, în momentul în care s-a înfăţişat Paul Enache la poarta MIX-ului şi a luat-o la rost, ea arătat cu mâna spre Alghi, directorul ziarului. Şi nu avea mâna goală, cică i-a mai prezentat şi o plângere penală :)) End of story.
Acu', ar mai fi de povestit ceva. Acu vreo mai mulţi ani, Florin (Puiu) Pop, tot de la MIX, prinde un pont super tare, iar un urmărit general din Noua vrea să i se predea lui, ca să nu fie bătut de poliţişti. Un subiect atât de gras, mai rar. Îşi ia omul cameraman, Sorin Ciocan, acum la Antena 1, şi se întâlnesc cu omul într-un bar. Evident, Puiu ţinea legătura cu redacţia... Ghiciţi cine a dat cu ciocul la Poliţie, de au venit băieţii fix la barul unde era Puiu şi omul în cauză? Chiar Amelia Vulcu în persoană, care dacă nu ar fi atât de profesionistă, ar fi fost dată de mult afară (aici am citat-o). Aşa e, dar nu a spus profesionistă din punctul de vedere al cui, al celor pentru care dă cu ciocul??? Alt end of story.

UP DATE
Trebuie să mai fac ceva precizări: articolul pentru care BvT a dat dezminţiri în ziar era cel referitor la posibila reîntoarcere în fruntea IPJ a chestorului (r) Mircea Bucur. Apoi, surse foarte sigure mi-au confirmat că hârtia fluturată de Amelia Vulcu nu era vorba de un demers către instanţă, ci o „notificare” către directorul BvT. „Notificare” care are şi ea o poveste: nu a fost scrisă de profesionista la care facem vorbire, ci de o avocată. Nimeni alta decât..... Loooooooooorette Luca, vestită pentru procesele în care a scăpat de pârnaie sau a redus pedepsele multor băieţi de gaşcă.

16 comentarii:

Anonim spunea...

mîncătorie şi muşcături de cur sunt pretutindeni. Iar Mixul n-o fi scutit prin lege, nu? Acuma să nu te pui şi tu de'a curmezişul cu Amelia Profi' Vulcu. :))

Anonim spunea...

Nu se pune, că il aresteaza. asa îi amenintă pe toti, cu pilele ei de la politie si de la Parchet...

Anonim spunea...

Anonim,
de-aia postezi comentariu ca anonim? :)))

sebastian dan spunea...

@ anonim, ionutu
prietenii ştiu de ce :D

Anonim spunea...

alghi nu e in premiera in postura asta. multe articole de la TEX le-a cosmetizat. cu amelia nu i-a mers.poate vrea sa o dea afara, si e o oportunitate cu acest incident. la mix urmeaza restructurari, ca dealtfel in toata media. iar raportat la pilele ei, nu se risca nici un politist sa faca ce spune ea. deci, nici o pila. cms-ul rada si-a pierdut postul de purtator de cuvant pentru ca ii dadea numai ei informatii. visul ei este ca seful pol fagaras, melinte, sa ajunga seful ipj brasov. atunci ar avea o sursa. faza cu profesionismul nu sta in picioare. ea nici nu exista pe vremea cand ela groza si cami csiki facea jurnalism de investigatie si aveau cu adevarat surse in politie si parchete. o sa semnez anomin, ca nu vreau sa ma iau in gura cu ea.

Anonim spunea...

Va fi data afara, o sa primeasca preavizul in cateva zile. dar nu pentru lucrurile scrise de Dan aici

sebastian dan spunea...

@ Dumnezeu nu culcă-te...

Anonim spunea...

Voi vă daţi seama cine se va bucura dacă pleacă Amelia? Cum cine? Primaru' Scripcaru. Că-l teroriza pe bietul ales. :)))

Anonim spunea...

Eu zic ca o angajeaza mai degraba...:P

sebastian dan spunea...

@anonim
inclin sa iti dau dreptate, mai degraba ar angaja-o. problema este sefa de la RTT, Cristina Antonie. Crezi ca o vrea???

Anonim spunea...

Nu! :)) Dar daca vine cu stea in frunte de la tartorele edil sef cel mai probabil ca se va razgandi un pic sefa RTT-istilor...si moama ce de arme intoarse o sa mai vedem pe RTT cu cate stie tanti Amelia din casa Mix-ului... Ca bine zice Sebi, Doamne-Doamne nu culca-te..:P

Sebeni spunea...

mai,baieti, terminati cu scenariile. nu se va intampla nimic din toate astea. am discutat cu amelia si nu numai...problema nu se va pune niciodata asa. femeia asta va pleca doar cand va dori ea. in ceea ce priveste profesionalismul, tre sa recunoasteti ca ce-i al ei e al ei. nu i se pot reprosa prea multe. dar ideea e ca va ramane unde este. si e normal, pt ca are contributia ei la pozitia in care se afla mixul acum, o contributie de peste 10 ani. ce naiba? o barfim aici, in lipsa?!nu-i frumos. in ceea ce priveste relatiile ei prin politie samd, hai, ca niciunul nu suntem chiar neica nimeni pe la institutii, dar asta nu inseamna ca nu ne mai facem treaba cat de bine ne pricepem pe la fabricile pe unde dam cu sapa. la naiba!-vorba aluia...scuze ca m-am bagat si eu, ca musca-n lapte!dar o cunosc de vreo 15 ani, stiu cine e si mai stiu ca creste un copil lasat de izbeliste si ca o face cu suflet. cati dintre noi ne putem lauda cu astfel de fapte? asta e doar asa, ca si tema de gandire pt acasa...

Anonim spunea...

Mai, Sebi, in loc sa te iei de Amelia, care, pana una alta, chiar munceste si le are pe felia ei, mai bine te-ai uita putin mai atent in ograda ta cea noua unde,stimabile, o sa vezi ca te-ai procopsit cu un exemplar de ,,mare doamna,, de o sa-ti dai cu pumnii in vorba 'ceea cand o sa realizezi ca e superficialitatea in marime naturala si mai sufera ...biata de ea... si de mitomanie patologica....adicatelea...p-a dreapta... e lenea cocotata pe un munte de minciuni.....felicitari!!!

sebastian dan spunea...

tare sunt uimit cum exista niste unii, musai anonimi,care imi psun mie cine c si cum munceste. Mai dragule, sau mai animalule, sa citez clasici in viata, tu chiar te-ai uitat la stiri? Ce a făcut Amleia in afara să trimită negrii pe teren??? Iar când era pleaşca mare şi-a mişcat fizicul?? Dacă e atât de bună, ce informaţii a adus ea în cazul Gorbunov?? Că daor are intrări la Parchet, Poliţie, servicii etc.? NU o spun eu, ea se bate cu cărămida în piept peste sânii pistruiaţi scoşi la expoziţie mai ceva ca moaştele Sf. Andrei. Atunci, despre ce vorbim???

sebastian dan spunea...

@ mariana sebeni
chiar crezi ca e cazul sa plingi la morminte straine?? Câţi colegi ti-ai dat in gat la militie??? asa cum a facut Vulcu??? Pentru cati dintre colegii tăi le-ai rasuflat ponturile ca sa te pui bine? Raspunde la intrebarea asta si mai vorbim. Daca tu crezi ca merita apelativul de colegă, imi pare rau, in acest caz voi spune tutoror că esti o apărătoare a delatorilor, a ciochiştilor sau a chiochistelor etc. Iar tu imi psui mie ca o bârfesc in lipsă?? Chiar nu ştii că ameninţă în redacţie pe cei care nu îi pupă mâna, ca să nu spun altfel, că îi arestează? Iar daca asta inseamnă profesionalism, scuze, dar incep sa am mari indoieli si in ceea ce te priveste. Ceea ce sper să nu fie cazul...

Sebeni spunea...

draga sebi,
da-mi voie sa ma oripilez. nu stiam ca lucrurile stau asa. eu credeam ca, prin mesajul meu, sunt obiectiva, avand in vedere informatiile pe care eu le aveam in acel moment. mai bine nu ma bagam...sa-mi fie invatatura de minte!