sâmbătă, 28 februarie 2009

Cacofonia perfectă

Joi seară, şedinţă de Consiliul Local la Bran. Apare, în cele din urmă şi prefectul Ion Gonţea. La ora 18.30, brănean de brănean, a ţinut să le explice aleşilor locali cum stă treaba cu canalizarea:
„Când gândiţi o canalizare, faceţi ca căcatul să nu rămână la voi”.
Dixit!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Umbla vorba la Bran, de unde cica se trage Gontea, ca va fi schimbat de Georgica primarele. Se spune ca ca nu mai ramane nimic din el, doar notareala. Ca si-a dat demisia din consiliul judetean si de la partid, ca sa fie prefect. Ii mai ramane varianta de a merge la viitoarele alegeri lcoale, consilier local la Bran, dr e foarte riscant, ca cica branenii s-au cam saturat de el ca de mere padurete...

Il Padrino spunea...

Salve, signor Sebastiano
E un marţafoi de care chiar s-a săturat lumea normală din Braşov...la fel cum s-a săturat de izmeneala perpetuă a lăutarului de Buruieneşti, ce n-are pic de bun simţ...se vede că nici măcar din ţărani nu se trage că ţăranul român mai are bunul simţ...ăla ancestralu'...Ce vină au braşovenii că în echipa "prefecturală" au luat loc 2 cârpe de şters praful lui Georgică?...Nu ştiu cum o fi "mânzata" asta nouă dar, să n-o judec greşit, după izmmeneala de la un interviu televizat mi-e că nu face multe parale..Iertată fie-mi profeţia negativistă..
Să vă fie bine şi una affetuosa stretta di mano,
Il Padrino