marți, 17 mai 2011

Votez pentru autonomia Ardealului!

M-am săturat de mitici. Nu de cei care, disperaţi de betoanele Capitalei, vin în Poiana Braşov după ce pierd jumătate de zi pe DN1. M-am săturat de politicienii care (îşi) împart banii românilor după bunul plac. Care pentru a-şi păstra ciolanul uită de votul (fie el şi uninominal) primit la momentul alegerilor şi de obligaţiile ce le revin în faţa proştilor.
De ce vreau autonomia Ardealului? Nu pentru că politicienii UDMR vor să-l fărâmiţeze prin noua împărţire regională şi să introducă pe şest, cu acordul tacit al Guvernului, limba maghiară ca limbă regională oficială. Vreau autonomie pentru ca banii din taxe şi impozite locale să se întoarcă în zonă, pe proiecte de anvergură, şi nu să fie tocaţi electoral, pe criterii exclusiv politice.
Ca să putem construi o autostradă pe Valea Prahovei şi până la Braşov. Ca să nu mai aşteptăm tot felul de montaje financiare pentru a construi un aeroport... CONTINUAREA AICI

3 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim in numele tuturor ardelenilor.Un articol de ***** si nota 10!

Anonim spunea...

In sfarsit PUNCTUL PE "I" !
Sunt suficienti 93 de ani de cand Ardealul e vaca buna de muls. Ce a primit Ardealul, in schimbul impozitelor grase pe care le trimite ? A ajuns sa fie exploatat mai rau decat era in Imperiu, conform zicerii ca "intotdeauna se poate si mai rau". Civilizatia, legea si corectitudinea traditionala au lasat locul tocmelii si smecheriei de doi bani.
Aduc si eu un vot. Dar unde este amplasata urna ?

Anonim spunea...

Perfect de acord.Sa-i lasam pe tiganii din Bucuresti sa se bata pentru base.