marți, 31 mai 2011

Începe să pută a gunoaie italiene si la Braşov!?

Băieţi bine informaţi spun că, pe la finele săptămânii, nush ce gahska masonică din Italia, ceva cu Due (să fie „Propaganda Due” ?? pe scurt, pour les connaisseurs P-2) vine la Braşov să instruiască ceva neofiţi portocalii.
Tot întâmplător, scandalul gunoaielor italiene exportate în România s-a extins în mai multe oraşe din ţară. Pe la Constanţa lumea a ieşit cu mic, cu mare, în stradă. Nu de alta, dar avem şi noi gunoiale noastre, nu cred ca ar fi necesare unele mai toxice de la broscarii care, la ei acasă, nu ne scot din ţigani.
De ce sub Tâmpa?? Pentru că afacerile cu gunoaie sunt prospere. Prinţul asfaltului, Marcel Butuza, a preluat Comprestul, şi, chiar daca prin târg se zvoneşte că s-ar fi certat cu primarele, eu nu pun preţ pe aşa bârfe...
Mai mult, cică săptămânal vine la Înalta Poartă de pe Eroilor şi afaceristul de la Urban, Florescu, după ce a plecat spăşit, la Bucureşti, pentru că a fost scos din schemă (vă mai amintiţi povestea cu taxa de habitat ilegală, propusă de dl. primar George Scripcaru, care-i permitea Urbanului să taie şi să spânzure prin toată urbea...).
D'aia, scriu si io, daca aflaţi că se împute ceva prin zonă, daţi de veste fraţilor...

Un comentariu:

Anonim spunea...

buna ziua numele meu este florin stoica si as dori niste detalii in legatura cu articolul publicat de dvs in data de 29 aprilie referitor la chilipirul numit hotel sky predeal. adresa mea de email este florin.ds@gmail.com si numarul de tel este 0720 220 500.multumesc anticipat