vineri, 4 februarie 2011

Aritmetică electorală cu pensiile

Cinismul deciziilor premierului Emil Boc ating cote inimaginabile. După ce luni întregi a lăcrămat la televizor, mai ceva ca preşedintele Traian Băsescu după „Dragă Stolo’ “, că nu are bani să plătească pensiile, că pensionarii sunt mulţi şi lacomi, că trebuie să strângem cureaua, etc. etc., acum ne năuceşte. Nu dă o sută de lei, precum Ceuşescu, ci 93 de lei.

Mai exact, începând cu această lună, pentru 1,54 milioane de pensionari vor creşte pensiile. Pensionarii care se vor bucura de aceste creşteri sunt cei care sunt încadraţi în grupele de muncă I şi II, adică cei care au avut sporuri de vechime pentru condiţii grele de muncă. Potrivit Legii pensiilor, care a intrat în vigoare la sfârşitul anului trecut, aceştia vor beneficia, în medie, de o creştere de 93 de lei.

Continuarea CITIŢI AICI

Un comentariu:

Mihai spunea...

E si normal sa faca asta pentru ei, ganditi-va cate voturi le ies din treaba asta. Au pierdut 150.000 ale militarilor dar castiga 1,54 milioane, o mica diferenta zic. Majoritatea celor care le creste pensia vor vota cu ei, ca asa suntem noi, foarte usor influentabili.