vineri, 25 februarie 2011

Dragobetele, sedat de eurobotanistă

Europarlamentara lu' tata, EBA serie 0, bine tunată de centrul de afaceri Ridzi, a dat pe goarnă cu ceva ani în urmă că e bine la bobor să tragă pe nas etnobotanice.
Alea „legale". Nu e treaba mea să aflu cât de legale sunt prafurile pentru care fata lu' tata a dat din vâsle pentru nişte barcagii care au adus moartea multor tineri din România. (Evident, vina o poartă morţii. Este mai ieftin la conştiinţă).
Din păcate, după ce EBA a aruncat piatra cu iarba dracului pe piaţa, la noi au „înflorit" buticurile care vând „vise", sub înaltul protectorat eurobotanist. După ce iau o doză de „vise, oare cum să nu îşi dorească tinerii să aibă parte de buze siliconate, genţi Louis Vuitton de câteva mii de euro, apartament la un sughiţ de Parlamentul European, gipan şi salariu pe principiul că sunt fata lu' tata şi dau consultaţii de moare concurenţa la o firmă de electrice care vinde cele mai portocalii becuri de pe piaţă?
Aşa că nu pricep toată zdroaba găştii de primari, şefi judeţeni puşi de partidul lu' tata să se ocupe de protecţia consumatorului, poliţişti etc., care au dat mai mult sau mai puţin cu cascheta să alunge cucuveaua de la Cotroceni, dar care se jură că fac pe dracu ghem să interzică magazinele de profil. Mai mult, nici măreţul Boc nu prea a elaborat un cadru legal să le permită acest lucru, iar vânzătorii de droguri legale câştigă procesele pe bandă rulantă.
Newsalert! Trei tinere din Braşov, de la Liceul maghiar Aprily Lajos şi de la Liceul Pedagogic au fost internate ieri, în stare gravă, din motive de „vise". N-or fi avut coşmaruri că ajung europarlamentare, dar acolo, nişte silicoane prezidenţiale...

Un comentariu:

TANO spunea...

nu inteleg de ce nu scot etnobotanicele in afara legii.ne ingropam viitorul cu buna stinta