duminică, 4 octombrie 2009

Ne-a ajuns CET-ul la os!

„Există viaţă fără CET“ la Braşov. Acesta este titlul campaniei online lansată de comunitatea de bloggeri din Braşov. Mai mulţi locuitori solicită autorităţilor locale să ia măsuri de urgenţă pentru rezolvarea problemei lipsei apei calde.

Demersul este provocat de faptul că, indiferent dacă sunt sau nu bun-platnice, CET Braşov nu respectă contractul încheiat cu asociaţiile de proprietar.
Mai în glumă, mai în serios, apa rece livrată pe conductele de apă caldă le-a ajuns braşovenilor la os. Bloggerii braşoveni au dezbătut amplu această situaţie online. Evident, pe principiul „câinii latră, caravana trece“, autorităţile locale au ignorat vocile societăţii civile.

Mai multe despre această campanie, CITIŢI AICI

13 comentarii:

ionutu spunea...

Asta e o dovadă că blogării ar putea mai mult decît trafic, bani din blog, ad sense, şi alte tîmpenii inutile. Blogării trăiesc şi ei în aceeaşi societate, respiră acelaşi aer, au sau n-au apă caldă, etc. Trebuie să ne implicăm în comunitate. Foarte bun articolul din adevarul.ro, Sebi. ;)

sebastian dan spunea...

@ ionutu
mai facem si presa... nu doar carcoteli pe bloguri :D

Anonim spunea...

multumesc de articol. sa speram ca bloggerii nu vor ramane singurii care se implica civic in acest oras...

sebastian dan spunea...

@viatafaracet
exact acesta este rolul presei, de a aduce informatii opiniei publice, care sa ia atitudine in cunostinta de cauza

Bianca Popa spunea...

Viaţa fără CET există şi e mult mai bună. Mă bucur că acum stau la casă şi am centrală şi am scăpat de facturi uriaşe. Plus că avem apă caldă şi căldură şi în miez de vară dacă vrem. CET-ul e o gaură neagră, bună de muls populaţia şi de plătit nişte salarii astronomice unor şefi de acolo, puşi doar de faţadă pentru interesele altora.

sebastian dan spunea...

@ bianca
mie imi spui??

Anonim spunea...

excelent Bianca, daca stii cum este viata fara CET, inseamna ca vei sustine si tu campania :)

flavius spunea...

servus...
ei da, jos pălăria! încep să fie, iată, şi bloggerii de... sub poalele Tîmpei ;) şi altceva decît o... "adunătură" virtuală ce s-ar fi dorit, de către unii, de... nebăgat în seamă!
toate cele bune!

sebastian dan spunea...

@ flavius
nu mor caii cand vor cainii

sebastian dan spunea...

@ flavius
nu mor caii cand vor cainii

Ramona spunea...

Pentru a scapa de ei ,trebuie sa platesti.Asa a patit soacra mea ,s-a debransat de la CET iar pentru ca i-au taiat aia cateva tevi a costat-o 700 lei si nu numai ...

sebastian dan spunea...

@ ramona
sa ne traisaca alesii, ce sa spun....

flavius spunea...

Servus Sebi
Nu facem un... schimb de link :)
Se poarta...;)
o zi faina sa ai