miercuri, 11 martie 2009

Primăria lui Papură-vodă

"Noi eram incadrati la Electrica intr-un anumit tip de consumatori. Doar schimband aceasta incadrare, dupa ce am facut economii la energie, am economisit vreo 600 de milioane de lei vechi. Am facut o analiza a facturilor telefonice si am constatat ca unele convorbiri erau un adevarat moft, respectiv un functionar il suna de pe telefonul fix pe cel mobil pe un coleg, desi al doilea se afla in biroul alaturat. Nu mai putem permite asa ceva! Astfel, am restrictionat accesul la telefoanele fixe si am limitat numarul de telefoane mobile de serviciu. Mai mult, am constatat ca unii solicitau si primeau abonamente la reviste pentru placerea lor, dar s-a terminat", a precizat George Scripcaru.

Deci a fost nevioe să vina criza economică a iubitul nostru ales să constate că se fac cheltuieli aiurea de energie si, mai ales, functionarii se suna de pe fix pe mobil, desi sunt la distanta de un birou. Continuand pe acceasi linie, propus sa fie scoasa din functiune si centrala telefonica, pentru ca nici interioarele din institutie nu sunt folosite... Ar mai fi cateva capitole, de exemplu asfaltarile sa se faca la un pret mediu national, nu la cel mai mare din tara...

9 comentarii:

Anonim spunea...

Cu ultima fraza ai cam exagerat ...
In rest toul este normal ... ar putea chiar lua exemplul de la unele firme la care pt utilizarea unei pagini faci cerere si referat de necesitate (adica 2 pagini)

sebastian dan spunea...

@ chibitul
exagerarea era vadita, tocmai pentru a evidentia haosul din Primarie. Cat priveste ultima faza, cu 2 pagini folosite pentru a folosi una, este super tare!!!!!!!!!

sebastian dan spunea...

iar referitor la pretul la asfaltari, nu e o exagerare, era o constatare si o sugestie de bun simt....

Anonim spunea...

Prietene, tu chiar nu mai reusesti sa gasesti nimic pozitiv in viata ? Daca maine moare Scripcaru, tu ramai fara slujba. NU mai ai despre cine sau despre ce scrie...
Ca jurnalist, cred ca ar trebui sa mai ataci si alte teme in articolele tale.
Mai zi si de Cancescu (cu toate ca e greu sa scrii ceva de un om care nu mai face nimic) , chiar daca te plateste. Macar asa devii mai credibil.

Anonim spunea...

Absolut ca exagerezi la faza cu asfaltul ... adica tu vrei ca vreo cativa oameni sa aiba probleme ca nu-si mai pot permite stilul de viata ??? Au si rate, salarii, familii, amante, mici placeri (apropo chiar vrei sa plateasca consiliul local pt mai multi participarea pe la tot felul de curse ?)
Nu-i asa ca am dreptate ?!

sebastian dan spunea...

@anonim
dragul meu si sluga lui scripcaru, ce scriu pe blog e treaba mea. sau nu ai inteles inca acest lucru. ce (nu) face cancescu trebuie sa iti dau dreptate. iar ca jurnalist, stai lnistiti, imi fac treaba. veyi adevarul de seara, daca stii sa citesti... :D
inca ceva, ce nu e corect in ceea ce scriu, iar daca ai ceva de comenat despre cancescu, te invit sa o faci...
@ chibitul
cam da, o astfel de abordare, de ieftinire a asfaltului, creeaza crize: butuza nu se mai da cu elicopterul, marinescu de la TEX trebuie sa scoata bani din buzunar pentru participarea copilului la diverse formule...

Anonim spunea...

"Virusul" risipei a contaminat Primaria de sus in jos, iar situatia financiara in care se gaseste nu provine din plata telefoanelor. Sigur ca risipa trebuie eradicata de peste tot, dar incepand cu cheltuielile enorme provocate de fantezia sefilor, de calitatea "necontrolata" a unor lucrari, etc.etc.

Anonim spunea...

Servus Sebi...
Iar situatia asta e mai peste tot unde vorbim despre bugetari. Micile cutremure "anti-birocratice" anuntate de Boc sunt evident praf in ochii celor care mai pun botu'... M/as mira ca in Primarie sa fie altfel. Nu le/as dori functionarilor astora, de sus pina jos, decit un mic schimb de experienta la privati, cu tot stresul de rigoare si fara siguranta asigurata a unei pensii frumoase!
Cele bune!

sebastian dan spunea...

@ flavius
chiar crezi ca nu se va nai face schimb de retee de pus gogonele si de facut zacusca, pe telefonul platit din banii publici, indiferent de institutia publica? sa fim seriosi... ca nu se maijoaca solitaire sau zouma???