marți, 3 martie 2009

N.V. Popa, scos în decor de Scripcaru

Tare a tunat împotriva mea N.V. Popa când il criticam pe Georgică, despre care spuneam că este un individ fals şi care isi urmăreste exclusiv propriile interese. Cand a fost nevoie ca PD sa se umfle ca o gogoasa pe scena politica, s-a marşat pe mina lui Stolojan, care a rupt din PNL. OK, desteapta miscare. Numai ca „Dragă Stolo” are asigurat un loc caldut prin grija prezidentiala, iar restul celor care au veni la noul PD-L, raman pe drumuri. E si cazul lui N.V. Popa, care este o figura cunoscuta pe scena politica braşoveana, si care... nu a obtinut suficiente voturi in fata lui Dragos David si Eugenia Secara (ambii din vechiul PD) in cursa pentru europarlamentare. Sa fim seriosi, stim cu totii ce inseamna alegerile interne si sforariile, la care Georgica este maestru. FAptul ca N.V. Popa s-a imbatat cu apa rece, este problema lui, dar oare nu a inteles nimic din modul cum au fost pusi candidatii la parlamentare, la Brasov, doar cum au vrut muschii lui Georgică???...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Să ne mai lase moş Popa cu bastonul său şi să meargă să ia masa cu Obama cum a făcut şi până acum.
În loc să îşi cheltuie banii pe dineuri oficiale cu Obama care costă 3000 de Euro de persoană, mai bine dădea nişte bani la partid.
Poate acum era mai în faţă ...

Anonim spunea...

esti o jigodie domnu jonny...unul din cei care preferati si promovati analfabetii si cacanarii umili care saruta mana sefului ca sa primeasca un ciolanel ....toti oamenii destepti si cu coloana din partidul vostru au fost inlaturati....pe principul traiasca si infloreasca primul dintre prostii cei mai prosti

Anonim spunea...

Nevepeul pică tăt timpul în picioare. Chiar dacă se ţine în baston, se ţine bine. Şi nu văd de ce ne-am face atîtea griji pentru el. E sărac? Nu e. Poate îi ajunge şi lui.
Johnny şi anonim: cam inflamaţi măi băieţi, cam inflamaţi. :)

sebastian dan spunea...

@ johnny, anonim
bun su prost, a fost unul dintre cei care au fost in faţă, pe scena politică braşoveană. Dacă a greşit ceva, electoratul trebuie să decidă, nu jocurile de culise puse la cale de Scripcaru... Părerea mea!
@ ionutu
nu prea cred ca mai pică în picioare după faza asta...

Anonim spunea...

NVP-ul i-a cam tras-o lui Scriparu. A mirosit el ca va fi scos din filmul europrlamentarilor si si-a obtinut sustinerea de la Covasna si Harghita cu o zi inainte de sedinta cu asa-zisa votare. Scripi, care vroia ca dosarul lui NVP sa nu mai ajunga pe masa bucurestenilor a fost "placut" impresionat cand a auzit vestea cea mare. Se pare ca a tunat si a fulgerat atat cu NVP in privat, cat si intr-o sedinta mai mare de la partid. Asa ca, planul lui Scripi nu a reusit. Dosarul lui NVP, ca si al lui david, vor ajunge la Bucuresti. Mai ramane o singura solutie pentru El Presidente...sa-l sape la Bucuresti. Si din cate am vazut eu pe la TV zilele trecute se gudura pe langa Blaga. Oare ce i-o fi soptit???