marți, 3 martie 2009

Jigodism sau nesimtire?

„Primarul Scripcaru a sustinut ca nu este exclus ca Vankay sa fi fost «victima» edililor din Sacele, «deoarece dl. Lata i-a eliberat acestui om acte de proprietate si autorizatie de constructie. Primaria Sacele ar trebui sa-l despagubeasca acum, fiindca de acolo a pornit totul! Eu nu am nimic cu acest om si cred ca a picat intr-o anumita conjunctura, fiindca se stie ca la Sacele au fost cazuri pe vremea lui Vasile Lata de titluri de proprietate eliberate pentru terenuri pretinse a fi in intravilan, dar care, de fapt, erau situate pe... albia unui rau». Sursa citata a spus ca daca Vankay doreste sa vina in audienta la Primaria Brasov il asteapta oricand la discutii». Este un citat dintr-un articol semnat de Dragoş Cenţu, în Transilvania Expres de azi, referitor la podul de la Dârste.
Problema se pune înfelul următor: cel mai important om de ple planetă venit din Buruieneşti la Braşov ori nu înţelege că omul ăla a câştigat procesul, şi trebuie să meargă el să îl roage să accepte o soluţie de compromis, ori nesimţirea lui nu are limite. Se ştia cu mult înainte de începerea lucrărilor că există un litigiu pe suprafaţa respectivă. Dar modelul secretarului de pcr Scripcaru nu-i pasă de legi. El dărâmă biserici, blocuri şi construişete după bunul plac. Că a dat-o-n bară, e mărturie sentinţa dată de isntanţă lui Vankay.
Nici jigodismul lui Scripcaru nu trebuie trecut cu vederea: la Realitatea, la Dani Giurma, NU A VRUT SĂ VORBEASCĂ cu Vankay. De ce tovarăşe primar, vă e frică că vă făcea de cacao omul, cu acte şi documente??? De ce vă e frică să dialogaţi cu OAMENII?
Şi încă ceva, mai lăsaţi dracului din înfumurarea asta de Dumnezeu pe pământ, dacă tot vă daţi de ceasul morţii că vă pasă de ceva în oraşul ăsta...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai el e zeusul local sau supremul ... nu se impiedica el de un ciot de hotarare judecatoreasca ... nu a bagat in seama legile care nu-i convin, a ingnorat si jignit institutiile care aplicau acele legi ... acum a trecut la un alt nivel - confruntarea cu zona judecatoreasca
Il asteapta in audienta ??? Ce frumos ...

sebastian dan spunea...

@ chibitul
intrebarea este pina unde se va intinde coarda????