vineri, 20 martie 2009

Adio, handbal, la Rulmentul sau războiul gunoaielor?

Vorbeşte lumea că patronul Rulmentului - Florescu de la „Urban” îşi bagă ceva, nu spun ce, şi pleacă să finanţeze echipa rivală de handbal - Oltchim. Spun gurile rele şi că decizia in cauza este luată din cauza unui conflict deschis cu primarul George Scripcaru, pe motiv ca a indepartat-o de la conducerea tehnică a echipei pe Mariana Târcă.
Pe de altă parte, trebuie spus că sunt zvonuri că plecarea celor de la Urban din Braşov, ca afacere, nu este întâmplătoare. De salubritate se va ocupa Comprest, patronată de.... Marcel Butuza, printul afaltului de la Braşov, cel care cu banii luati de la Primărie asfalta de trei ori mai mult intr-o tara normală.
Dar aşa-i in lumea gunoaielor...

10 comentarii:

Anonim spunea...

Salut! Vrei sa vii la blog meet? http://bloghita.info/?p=477

Anonim spunea...

Servus Sebi!
şi uite cum odată ajunse si în sport gunoaiele ne duc la... retrogradare!
Cele bune

Anonim spunea...

Sebi, daca si TU ai ajuns sa scrii despre Rulmentul...#-o

sebastian dan spunea...

@ anonim
cei care ma cunosc stiu a nu ma omor dupa partea asta sportiva. Culmea este ca, prni performantee avute, chiar auzeam de meciurile importante ale echipei si urmaream meciurile la TV. Cateodata e bine sa nu te dai lovit, sa te faci ca nu remarci nimic...

Anonim spunea...

Daca e afectata echipa de handbal, e aiurea. Eu ma duc sau urmaresc mai mereu meciurile pe care le sustine HCM Roman, desi nu are nici pe departe performante notabile. Dar e un sport placut. Si nu e fotbal!!!

sebastian dan spunea...

@ Teo
ai dreptate. din pacate, politicul distruge tot ce atinge...

Anonim spunea...

hahahahahahahaha...hehehehehehehe de cand am vazut titlul puteam sa jur ca tot scripcaru va fi scos vinovat. foarte tare !!! esti favoritul meu sebi. atata obstinatie nu am vazut de cand vadim pupa curu' lu ceausescu. desigur, vei zice ca nu am dreptate, ca sunt prost, ca nu stiu nimica, ca nu esti platit de cancescu sa dai in scripcaru, etc. sa fie asa... da orb sa fi si tot nu poti trece cu vederea ca faci ce faci si dai in nenea asta. super tare ! vezi ca unul dintre cainii vecinului meu s'a imbolnavit si a facut, scuzati'mi expresia...diaree.trag impresia ca tot scripcaru e vinovat, nu de alta da nu a spalat bine strazile si saracu caine s'a imbolnavit dupa ce a lins o baltoaca. ei zic sa'l ardem pe scripcaru in piata sfatului, sa fie un exemplu pentru toti cei care il supara pe cancescu . pe rug cu el, cioflingaru dreaku' !

sebastian dan spunea...

@ anonim

de curiozitate, vad ca ai grija de mine. subiectul in sine nu te-a interesat. chiar nu conteaza ceea ce se intampla?? e ceva fals in cele scrise?? Daca da, astept cu mare incredere informatii pe aceasta tema. la restul invectivelor, nu ma obosesc sa raspund.

Anonim spunea...

care'i chestia...citesc in fiecare zi presa locala dar si blogurile ziaristilor. te citeam cu placere la inceput. dar m'am plictisit atat de mult de tine, incat pe blogul tau intru foarte rar, asa... de chestie. si sti de ce ? pentru ca ai devenit atat de previzibil incat numai din titlu sau din primele propozitii ma prind ce urmeaza, totul, incheindu'de apoteotic de fiecare data cu o palmuta lui scripi. ok, fuecare face ce vrea pe blogul sau, nu zic nu, dar permite'mi si mie sa'mi dau cu parerea. democratie,deh... numa' bine, amice.

sebastian dan spunea...

@ anonim

de acord ca fiecare dintre noi are dreptul la parere. ideea postarii era ca se duce dracului o echipa valoroasa din cauza intereselor financiare. Si, ca as stai linistit, sa stii ca nu mai lucrez la MIX de o luna. Lucrez exclusiv la Adevarul Holding, e mult de lucru, de aceea nici nu am mai avut timp sa mai postez.... toate bune