miercuri, 17 septembrie 2008

Ţărăniştii lui Scripcaru

Am intuit cu ceva vreme, dar azi mi s-a confirmat, că ţărăniştii braşoveni vor face ce vrea PD-L-ul la Braşov. Unul dintre motive a fost alianţa de la Făgăraş, dintre cele două organizaţii. Mai mult, Mihai Popa, ţărănistul învins în turul al doilea de scrutin pentru funcţia de primar de liberalul Sorin Mănduc, se regăseşte pe lista de candidaţi ai primarului PD-L şef de filială George Scripcaru. În schimb, odată cu venirea lui Radu Sârbu la Braşov, părerea mea să înmormânteze ce mai era de îngropat din PNŢCD, lucrurile au devenit limpezi şi pentru alţi câţiva membri de vază ai fostului partid de guvernământ. Eugen Urs şi Mircea Şarlea au trecut de această parte de baricadei, alături de PD-L. Dacă Eugen Urs a făcut-o, poate, din convingere, afacerile lui Şarlea - acţionar important la Cobco, sunt un argument foarte serios. Nimeni nu construieşte în Braşov fără acordul lui Georgică primarele. Nici Cobco nu a făcut-o mult timp, şi ajunsese să ducă lipsă de comenzi. Dar lucrurile s-au lămurit între timp, Cobco face blocuri ALL, toată lumea e mulţumită. Şi electoratul. Că ştie care cu care bate palma pe sub masă, nu?...

2 comentarii:

Eugen Urs preşedinte - PNŢCD Braşov spunea...

Sebi, il cheama Mihai Popa si nu Mircea Popa, iar la stirea de pe Brasovul Tau, fostul presedinte al PNTCD e Marian Petre Milut si nu Emil Petre Milut.

Pentru conformitate si cu respect.

Ovidiu Eftimie spunea...

Cul dom'le primul preşedinte de filială locală bloggăr.
Aud că, totuşi, în ciuda multiplelor trădări spre PDL, hai să le zicem alianţe conjuncturale, ţărăniştii ar vrea să meargă tot pe liste PNL sau singuri.