luni, 4 august 2008

(i)Realitatea TV

Multi tampiti mi-a fost dat sa vad ca se dau pe sticla. Dar ultima parca a fost prea de tot. La o emisiune de azi, o tanti crainica blonda de la (i)Realitatea TV, de la Bucuresti, a intrat in direct cu Catalin Botezatu care si-a exprimat sprijinul catre sinistrati. Pina aici, totul OK, dar dupa ce fatuca de presa, vorba maestrului Cristoiu, l-a intrebat care este tendinta vestimentara in randul napastuitilor de soarta, am fost nevoit sa recunosc faptul ca prostia nu are limite, iar la postul de tv al lui Vantu, fenomenul nu este o simpla adiere, ci e de-a dreptul furtună.
Faza in sine, a reusit prin prostie sa depaseasca incompetenta protevistilor, care cu ceva ani in urma au facut un reportaj acasa la un pilot de nava de linie. Au stat de vorba cu nevasta lui, cu copilul, au vrut sa afle ce jucarii astepta de la taticul lui, iar apoi i-au spus nevestei ca a avut accident si e mort. Tare, nu? Dar, ce conteaza cand e vorba sa faci audienta, ca sa dai intre trei crime, doua violuri si cinci morti din aciidente rutiere spoturi cu reclame la pampersi, tampoane pentru femei, detergenti si masini de fitze???

Un comentariu:

Ovidiu Eftimie spunea...

Asta cu tendita vestimentara la sinistrati m-a spart. Dumnezeule, din cauza astora ne luam noi suturi in cur ca presa este de cacat.