marți, 24 ianuarie 2012

Protest la Zarnesti: la vremuri noi, tot noi

La Zărnești, duminică, mare protest mare. Revoluționarii au evoluat in fata Primăriei. Din cat stiu, aici sunt si cele mai mari probleme cu terenurile, date aiurea unor revolutionari, iar zarnestenii dau marunt din buze.
Într-un ziar local, personajul care a organizat totul a și scris articolul, semnând cu propriul nume: Cornea - Ocrean. Carevasăzică, Ocrean l-a întrebat e Cornea cum e cu protestul, iar Cornea i-a răspuns lui Ocrean. La dracu. O dedublare de persoană mai tare ca în „Jekyll and Hyde“. Practic, băiatul ăsta inaugurează o nouă direcție în presă: autoștirea. Cum stau prost cu finanțele, chiar mă gândeam să le propun lui Scripcaru, Niță și Căncescu să-și scrie singuri știrile și să le posteze singuri pe site...

Un comentariu:

iulian rinder spunea...

Am citit si articolul. F(r)aza cu Manzala, Grapa si generalul care au ,animat" multimea mi s-a parut ca frizeza geniul. Radeam singur. Deci, omul a declarat lui insusi ce si cum, realizatorul articolului facand si un scurt istoric al activitatii senzational revolutionare a intervievatului. Apoi ziaristul ne spune despre cei de distrau multimea, un fel de Tociu si Palade sau Metallica si Iron Maiden, sau Inna si Guta, ca nu imi e prea clar. Artificile si mititeii de la final cine i-a platit?
Oricum, pacat ca protestele anti-putere sunt uneori persiflate chiar de autori lor.