miercuri, 16 martie 2011

Cât îl mai tolerează UDMR pe Csibi Barna?


Începe să mă doar capul de prostiile astea cu faptul că suntem europeni şi trebuie să fim toleranţi. De la Boc & compania de sunet nu mai aştept nimic. Ar vinde şi crucile morţilor numai să rămână la putere. Niciodată nu am mai văzut ca ipochimenii români plătiţi din banii publici să accepte cu atâta seninătate înjosirea statului român şi a valorilor românismului.
Înţeleg sensul biblic de a întoarce şi celălalt obraz, dar Guvernul îi pupă şi în cur (scuze pentru cei pudici) pe cei de la UDMR. Aşa că de la indivizi care şi-ar trăda oricând ţara, în interes personal, nu mai aştept nimic. Aşa că apelez la normalitate tocmai la UDMR. Dacă într-adevăr liderii Uniunii Maghiare doresc o convieţuire normal, mă aştept de la ei să declare public că Csibi Barna, fascistul din Miercurea Ciuc lăsat să umble liber pe străzi, adduce prejudicii grave de imagine comunităţii maghiare. Mai mult, cei de la UDMR ar trebui să solicite interzicerea participării lui Csibi Barna la manifestările publice, la fel cum se întâmplă cu huliganii pe stadioane.

2 comentarii:

Anonim spunea...

dfdf

Anonim spunea...

ei l-au tolerat si le convine cu el pt ca asa isi justifica prezenta in guvern... noi suntem aia care aducem echilibru si tinem populatia in frau sa nu urmeze modelul lui barna...