duminică, 18 iulie 2010

Rezultatele la titularizare, o bătaie de joc generalizată

Este evident că, atunci când un neica nimeni deţine pâinea şi cuţitul în mână, lucrurile merg prost. S-a vazut, daca mai era cazul, la titularizare. Penibil, pentru zecile de mii de oameni din toata tara. Informatii confuze, nimeni nu stie cand si ce se petrece, daca se dau sau nu rezultate si la ce colt de strada.
Unele inspectorate Scolare, la aceasta ora, deja au dat publicitatii rezultatele, altele, cum e cazul Brasovului, spun ca poate maine. Ca e duminica. Poate apare ceva pe siteul edu.ro. Un site creat contra intereselor publicului. Greoi si greu de accesat. Asa ca, in plin avânt tehnologic, ne rămân cozile la inspectoratele scolare si la tot felul de aviziere impracticabile, mai ales pentru dascalii din teritoriu. De parca asta mai contează. Si, uite asa, se vor opera disponibilizari... Estem prea destepţi pentru secolu' asta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

dle dan, daca ati fi informat asa cum trebuie sa fie un adevarat jurnalist, intr-o tara in care jurnalismul e o grea meserie si nu o sclavie (cum este evident ca e aici) pe domeniul Stapanului, v-ati fi documentat, ati fi aflat ca s-a muncit in draci pt acest concurs, pe gratis, ca unii dintre candidati au venit si ei asa... (teribil au incurcat lucrurile) si nu-s putini, doar vreo 700, ca nu depinde nici macar de ISJ afisarea rezultatelor, ca ziaristii nu au avut nici o opreliste in a afla orice detaliu, si ca degeaba mananci rahat non-portocaliu.

sebastian dan spunea...

@ anonim, evident...
am semnalat o situatie evidenta. mai ales pentru cei care innebuneau sa afle ce s-a intamplat cu examenul la care au participat. Poate ca au fost multi care au venit doar de dragul de a veni la un examen. Este treaba lor. Dar intr/un stat civilizat, unde poti sa critici un sistem imperfect, ca sa nu spun muribund, cum e la noi, cei care isi permit luxul sa faca astfel de gafe isi pierd scaunul. Nu e cazul, la noi. Asa ca, rahat portocaliu, spune/le celor care s/au aflat in situatia semnalata, ca le este bine si ca e normal sa pateasca asa ceva