joi, 1 iulie 2010

Poliţiştii comunitari sunt curieri de presă la firmele private?!

Pentru criza economică, soluţia este una OK. Primăria, Consiliul Judeţean sau Prefectura plătesc poliţişti comunitari care, dacă tot taie frunză la câini, fac şi alte activităţi conexe. De exemplu, cei care păzesc holul de la intrarea centrală dinHolul Prefecturii, dimineaţa duce ziarele abonaţilor pe care i le lasă şoferul de la Curier Press la abonaţii de la Centrul de afaceri Cristiana. Pentru că şoferului îi este lene să oprească să le ducă personal. Problema este că în aceasta scurta zona, „se pierd“ ziarele abonatilor sau, poate că băietii sunt mai intreprinzători si le vând pe la vreun chiosc de presă, la mica intelegere cu vânzatoarea... Asta da afacere de criza...

5 comentarii:

Eye and Ear spunea...

Ba baiatule, se pare ca intre x sticle de vin in Tractoru' si Y beri la Bistro, intre cele 2 cladiri de care faci vorbire - ptr conformitate, Cristiana si CJ, o cam iei razna si pierzi esentialul. Ia mai gandeste-te, sau spritul de la 1o AM nu te lasa ?!

sebastian dan spunea...

Ochiu si Timpanu

nmai baiti, ca sa nu va obositi sa inventati unde beau si unde maninc, dati si voi o bere, si va dau eu lista cu locurile unde maninc si beau. asta ca sa facem economii la buget, voi sa nu mai stati sa beti si sa mancati pe banii statului, pe motiv ca ati fost in misiune. totusi, pe comunitarilor care ne aduc presa nu le dati acolo, de o bere, ca fac extraservicii?

Chirila Marcel spunea...

Se pare ca nu aveti informatii suficiente cu privire la institutiile care asigura paza imobilelor mentionate motiv pentru care precizez ca nu Directia Politia Comunitara Brasov asigura paza la CJ si Prefectura Brasov iar la Primaria Brasov se asigura perimetrul exterior. Deci baietii. .......intreprinzatori nu sunt politisti comunitari. Sau stiati asta?

sebastian dan spunea...

@ Marcel Chirila
intr/adevar, cum spunea un coleg, sunteti printre puntinii purtatori de cuvant din Brasov vare stiu sa isi faca meseria, chir si la a raspunde unui text pe un blog. asa este cum souneti dvs., nu sunt politisti comunitari de la primarie. sunt cei care pazesc holul central din prefectura/consiliul judetean. practic, pe mine m-a scoate din sarite ca sunt platiti din banii publici sa faca una, iar ei fac ce fac. postarea nu isi avea rostul daca ziarele ar fi fost livrate TOATE la sediu. tot sincer, nu cred ca politistii comunitari sau cum s-or numi ei, iau din ziare... dar cand te amesteci cu porcii... e o vorba!

Chirila Marcel spunea...

Va multumesc pentru aprecieri si va inteleg nemultumirea!