marți, 20 iulie 2010

Oficiosul PDL Braşov: TVR face acţiuni „pulice“



Monitorul Expres ne ţine la curent, astăzi, în privinţa situaţiei „Cerbului de Aur“. Singura informaţie din articol este ca festivalul sta în pixul unor indivizi numiti politic de partide şi Traian Basescu in Consiliul de Administratie al TVR. Din oficiosul PDL am mai aflat următoarele: „Ultima acţiune pulică a TVR în legătură cu festivalul a fost să anunţe, pe 23 iunie, că decizia privind organizarea trebuie să aparţină Consiliului de Administraţie“.
Sunt convins că nu este vorba de o greşeală, ci este recunoaşterea faptului că la televiziunea publică lucrurile sunt maro, chiar cu şefi oranj.

2 comentarii:

Andrei Paul spunea...

Daca m-as apuca sa fac misto de toate 'exclusivitatile' pe care le dati voi la doua saptamini dupa ce le are toata lumea sau de toate stirile agramate pe care le-am vazut, nu as mai avea timp liber. Lipseste o litera, e funny, da' nu cred ca merita tambalaul. Si nici nu cred ca esti tu in masura sa cataloghezi 'oficiosul'. Zau. E treaba ta cum scrii articolele 'apolitice' antiscripcaru, antipdl, antiportocalii etc si uneori iti dau dreptate, dar rezuma-te la asta. Multumesc. Andrei

sebastian dan spunea...

e treaba ta ce faci. credeam ca eti baiat mare, dar vad ca mai tebuie sa cresti. nu contest ca apar greseli, de aceea nu le iau in seama pe toate, dar reusita ta e o performanta, funny, cum ii spui tu, pe care sper sa nu o patesc, la randul meu. dupa cum vezi in foto, nu am vrut sa iti dau numele, daca ai vrut sa iesi la rampa, teaba ta. iar faptul ca e oficiosul PD-L, e incontestabil. Si sa isi dea cu parerea are oricine dreptul in tara asta. e adevarat ca partidul la putere vrea sa interzica presei sa critice, sper sa nu reuseasca aceasta performanta, atinsa doar de pcr. a mai incercat si PDSR, pe vremuri, prin santaj economic. Faptul ca, odinioara, „apoliticul“ MEX, TEX/ul si BZB/ul scriau despre Obiectiv ca e PSD-ist iar e un fapt dar. Diferenta este ca nimeni de la Obiectiv nu s/a aratat deranjat de acest lucru. Spor la lucru!