marți, 2 martie 2010

Viceprimar de Braşov, Gantz habar nu are ce există în Braşov

La Mişu Berariu în emisiune, la RTT, don' vice GANTZ MIKLOS SANDOR s-a dat în spectacol. Relaxat, că doar nu o să fie atacat la singura televiziune unde merge, domnul în cauză a bătut câmpii cu graţie. Vrea să pună piatră bazaltică pe Cerbului. Domnu' vice, doar dacă trebuie să plătiţi ceva bani în plus la firmele care trebuie, mai punem o dată piatră bazaltică pe strada Cerbului. Sau doar dacă trebuie să o scoatem şi sa o punem la loc. Pentru că, dacă mai ieşiţi din birou, o să aflati cu surprindere cum tocmai şeful dvs., însuşi dl. primar Scripcaru, a rezolvat problema în urma cu vreo 10 luni. Ar mai fi o variantă: piatra cubică pusă de şefu' lu' matale e pusă de ochii soacrei. Dar să ştii că eşti pricinos. Pe bune. Şefu' a pus chiar şi becuri ornamentale. Ce-i drept, reţeliştii ăştia nerecunoscători, nu s-au sinchisit de edictele primariale, şi nu au îngropat toate sârmele cum bine a grăit primarul.
Pă bune, daca trebuie, ce nu facem noi, braşovenii, pe vreme de criză: mai băgăm o dată bazalt. Ce mare schemă? Că doar nu ne fac ei şmecherii ăia de Bucureşti, care plimbă bordurile de pe o parte pe cealaltă a străzii.

P.D.1: Aşa e, Mişu, sunt nişte unii care pun beţe, pietre, chiar şi ghivece stradale din beton, care îşi rezervă locul de parcare sau interzic fizic parcarea sub geamul cu pricina. Problema este că schema cu parcarea, chiar daca dl. Gantz promite minuni pietonale pe unele străzi, nu ţine. Prietenii domniei sale ştiu de ce...

P.S.2: Mişu, draghe, dacă tot te-ai dat exponent al colegilor din presă, care abia aşteaptă să-i pună întrebări domnului vice, data viitoare, nu dai sfoară în ţară că domnu cu pricina se sacrifică şi vine să se dea pe sticlă? Că am avea şi noi nişte întrebări, cu subiect, predicat etc. Şi, pe bune, vb. în nume personal, promit să citez şi emisiunea ta.

Niciun comentariu: